• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba arkadaslar bende ıkıncı tup bebek ıcın gecen pazartesı tedavıye basladım . Yarın kontrole gıdecem bende . doktor bana ıgne vermedı sadce gunde 3 kez estrofem ıcıyorum ,bıde devıt-3 ,folattro ıcıyorum . Dondurulmus kullanılcak bı tane embrıyo kullanılıyor yasım 26 ve sorun yok dıye . bakalım hayırlısı hepımız bu ay guzel haberler alalımmm .

Merhaba arkadaslar bende ıkıncı tup bebek ıcın gecen pazartesı tedavıye basladım . Yarın kontrole gıdecem bende . doktor bana ıgne vermedı sadce gunde 3 kez estrofem ıcıyorum ,bıde devıt-3 ,folattro ıcıyorum . Dondurulmus kullanılcak bı tane embrıyo kullanılıyor yasım 26 ve sorun yok dıye . bakalım hayırlısı hepımız bu ay guzel haberler alalımmm .
Aynı baslamisiz ben de geçen pazartesi basladim bekliyoruz bakalim. Inşallah olur bu ay 🤗

ınsaallah canım senın kacıcncı deneme varmı dondurulmus acaba
Benim ilk denemem canım çarsamba günü yumurta toplana olacak buyuk ihtimalle. Ama 8 tane yumurtam büyüdü cok umutlu degilim kaliteleri konusunda da bir sey diyemiyorum. Doktor 5-6 tanesi döllenir diyor ama ben 1 taneye bile razıyım şu an😟

Merhaba, doktorla görüşmeye gittiğimizde 2 3 tane yumurtan var ama çok kaliteli değil dedi. Siz 8 yumurta için umutlu değilsiniz. Kafam çok karıştı şuan. Kaç tane yumurta olmalı ki

Merhaba, doktorla görüşmeye gittiğimizde 2 3 tane yumurtan var ama çok kaliteli değil dedi. Siz 8 yumurta için umutlu değilsiniz. Kafam çok karıştı şuan. Kaç tane yumurta olmalı ki
Benim ilk denemem oldugu için çok tecrübeli değilim ama çevremde tüp bebek yapan arkadaşlarımın anlattığına göre onlardan ortalama 15 yumurta toplanmış. Birinden 30 tane toplanmış 4 tanesi döllenmiş. Önemli olan yumurtanın kalitesi diye okudum tek yumurtayla gebe kalan da var. Kısmet işi tamamen yani. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah'ım bize en hayırlısını versin inşallah.

Benim ilk denemem canım çarsamba günü yumurta toplana olacak buyuk ihtimalle. Ama 8 tane yumurtam büyüdü cok umutlu degilim kaliteleri konusunda da bir sey diyemiyorum. Doktor 5-6 tanesi döllenir diyor ama ben 1 taneye bile razıyım şu an😟
canım umudunu kaybetme benım ılk tup bebekte 30 yumurta toplandı ,12 tane dollendı bırı transfer oldu 4 tanede donduruldu doktor super demıstı cok ıyı ılerlıyoruz dedı ama tutmamıstı . Yanı demek ıstedıgım bazen okdar sansın yuksek bıle olsa tutmuyor ondan guzel dusun guzel olsun canım

canım umudunu kaybetme benım ılk tup bebekte 30 yumurta toplandı ,12 tane dollendı bırı transfer oldu 4 tanede donduruldu doktor super demıstı cok ıyı ılerlıyoruz dedı ama tutmamıstı . Yanı demek ıstedıgım bazen okdar sansın yuksek bıle olsa tutmuyor ondan guzel dusun guzel olsun canım
O kadar ki artık doktorlara da kanmıyorum onlara kalsa her ay kesin hamileyiz öyle olumlu konuşuyorlar insanı cok umutlandırıyorlar. Doktor her gittiğimde ilerleme şöyle iyi yumurtalar böyle güzel diyor inan heyecanlanamiyorum bile. Yiyecek ekmeği varsa olur diyorum. Negatif görmekten de korkmuyorum artık. Çok zor oldu ama kafamdan bebek olayını atabilmeyi başardım. Tüp bebeğe de başlamamın sebebi amh düşüklüğü. En azindan bir kez embriyo dondururuz canımız ne zaman isterse transfer ederiz düşüncesiyle başladım. Başlamışken de döllenen yumurta olursa transfer edilsin dedik. Hayirlisi bakalim😊

Benim ilk denemem oldugu için çok tecrübeli değilim ama çevremde tüp bebek yapan arkadaşlarımın anlattığına göre onlardan ortalama 15 yumurta toplanmış. Birinden 30 tane toplanmış 4 tanesi döllenmiş. Önemli olan yumurtanın kalitesi diye okudum tek yumurtayla gebe kalan da var. Kısmet işi tamamen yani. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah'ım bize en hayırlısını versin inşallah.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Amin inşallah hepimiz için hayırlara tebdil eyleyip hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. 16 yıl sonra deneme cesaretini bulmuş biri olarak şunu farkettim, ben bu ana kadar her zaman çok umutlu olmuşum, hep çok beklemişim ama hayalini kurmayı hiç becerememişim. Bu bile herşeye değer. Bence sizde umutsuz olmayın. İsmen dua etcem size🤗

Benim de dün transferim oldu kizlar
Ben dün taze transfer oldum canım
İyiyim canım 15 yumurta toplanmıştı 2 tanesi transfer oldu 4. Gün embriyosu
İyiyim canım 15 yumurta toplanmıştı 2 tanesi transfer oldu 4. Gün embriyosu
[/QUOTE arkadaşlar her ikinizde sağlıcakla yavrularınıza kavuşun , tabi herkesle birlikte bende , bu arada yaseminciğim benimde ilk kez 4.gün embriyosu transferim olacak , genellikle 3_5. Gün transferler var , bakalım hayırlısı olsun tutunsunlarda bize , gelişmeleri hissettiklerinizi yazın birbirimize umut olalım inşaallah 🙏

Merhaba,
16 yıldır evliyim, uzun zamandır korkup ötelediğim tüp bebek tedavisine eğer bi aksilik olmazsa bende bu ay başlıyorum.
İlaçlarımı aldım, evraklarımı hazırladım regl günümü bekliyorum.
Umarım çokça güzel haber aldığımız bi ay olur.
Amin inşaallah 🙏

Transferi olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyoruz sonuclari muhakak yazin bizede umut verin 🤗 transfer oncesi doktor kan testi yaptı mı ? Vitamin hormon şeker vb. Tutunma için embriyo kadar vücut değerleride önemli uygun ortamın sağlanması filan folik asit takviyesi dışı neler yapıyosunuz

Back