• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eylul 2016 da asilama yaptiranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Duamhepimize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
28
15
3
36
Merhaba arkadaslar 9 eylul itibari ile asilama icin tedaviye basladim. Polikistik overden kaynakli yumurta gelismiyordu. Gonal f isminde igne kullandim ve sonra ovitrelle catlatma ignesi kullandim. 20 eylulde yumurtlama ve catlama gerceklesince asilama yapildi. Simdi heycanla sonucu bekliyorum. Ilk asilama denememdi. Umarim 5 ekimde yaptigim kan tahlilinde pozitif aonuc cikar. Sizlerde dua edin. Allahim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba arkadaslar 9 eylul itibari ile asilama icin tedaviye basladim. Polikistik overden kaynakli yumurta gelismiyordu. Gonal f isminde igne kullandim ve sonra ovitrelle catlatma ignesi kullandim. 20 eylulde yumurtlama ve catlama gerceklesince asilama yapildi. Simdi heycanla sonucu bekliyorum. Ilk asilama denememdi. Umarim 5 ekimde yaptigim kan tahlilinde pozitif aonuc cikar. Sizlerde dua edin. Allahim isteyen herkese nasip etsin.
Canim burayada yazım dedim,ben yarin idrar testi yapıcam evde sabah belki silik falan bişey çıkar diye umitleniyorum inşallah sana haber veririm 5 ekimde kan vericem hayırlısı hepimiz için

D Duamhepimize Canim inşallah güzel haberleri alırız.Ben pazar günü test yaptım negatif çıktı,aslında erkendi ama başka bir topikte kızlar var onlarla gaza geldik pazar sabahi yaptık hepimizin negatif çıktı ama napalım gününüzü bekliyoruz yinede.Başka nasıl gidiyor bekleyiş valla bende heyecan dorukta çok heveslenmiyorum ama bir yandan içim bir tuhaf yani

tutaconam tutaconam canim ben daha yaptirmadim yarin kan tahlili yaptiricam. Hayirlisi insallah cok heycanliyim. Sen kan tahlili mi yaptirdin?
Bende canım. Bugün ogleden sonra randevum var doktora pek belirti denecek bişey kalmadı artık sanırım geliyor ama yinede bekleyen herkese rabbim nasip eylesin inşallah haberleri yazarım cnm

tutaconam tutaconam hayirlisi cnm. Adet belirtilerin mi artti ? Cok afedersin ana akintin falan da oluyomu
Yok canım ya adet olacakmış gibiyim yani ağrım falan yok göğüslerimde ağrımıyo ama akıntım var zaten aşılamöa sonrası fitil vermişti sanırım o daha da akıntı yapıyo sende nasıl durumlar?.Ne zman kan vericeksin?

Tutucanom Canım çok merak ediyorum bende heyecanlandım hemen yaz buraya ins pozitif tir
Kızlar Teşekkürler hepinize ama malesef negatif.Bundan sonraki yolculugum tüp bebek henüz regl olmadim olduktan sonra bu ay kendimi dinlendirici kısmet Kasım da başlıcaz tüp bebek için işlemlere.Hepinizi öpüyorum Rabbinden hayırlı haberler diliyorum.Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın

tutaconam tutaconam S sblss T tipsiiiizzzz kizlar benim tahlil sonucum yarin cikicak. Bu arada tutaconam uzuldum bende hayirlisiyla onumuzdeki ay yapacagin islemlerde olumlu sonuc alirsin insallah.. bende pozitif olacagindan cok umutlu degil gibiyim ama yinede Allahtan umut kesilmez. En tez vakitte bebeklerimize hamile kaliriz insallah. Detaylari burdan yazarsiniz yine

Back