• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canim buyuk gün yaklasiyor,insaAllah hersey gönlünce olur :)

saol bırcık..Rabbım hepımızın gonlune gore versın..hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..bu benım ıkıncı denemem cok buyuk bır stres ya da heyecan yok sanırım cok bastırdım duygularımı oncekınde..bakalım hayırlısı bu defa da stressız deneyım bakalım ne olucak:):)

canım daha yorgunluğu atamadım evi kırkladımya bıraz iki gecedir yorgunluktan uyuyamıyom buda geçecek

canım ne güzel rabbim eşinle muhabbetini arttırsında eksiltmesin inş sende hakkına hayırlı olan zamanda tedavine başlarsın bizim dememizle olmuyo bak kaç aydır ben dondurulmuşlarla bir türlü başlıyamadım rabbim bizim için uygun zamanı bizden daha iyi bilir hakkımızda hayırlısı rabbim tüm gayretklerimizi çabamızı görüyo sonunda inş hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere
Âmin canım. Oh ev mis gibi olmuştur bende kaç zamandır üstten temizliyorum yüreğim götürmüyor şöyle dili köşeli yapmayı ev temiz görünüyor ama öyle değil aslında . Dediğin gibi planlamaya olmuyo tabi Rabbim ne zaman kısmet edecek bakalım bekleyip göremez. Sende en kısa zamanda transferini olursunda seninle beraber gün sayarız inşallah
gunaydın kızlar..umarım herkes guzel bır pazara uyanmıstır:)
kafam karsıtı sımdı..gecen demememde kalcaya yapıstırılan bantlardan kullanmıstım ama kullanımı cok zor gelmıstı bu defa baska bıse olabılır mı dedım bana estrofem tablet verdıler..sabah 1 aksam 1 tok karnına alınacak dedıler..yalnız saat falan sormayı unutmusum..sıze onerılen bır saat var mıydı..bır de kutusu cok ılgınc dogum kontrol hapı gıbı gunler yazıyor uzerınde...ama ben gunde 2 tane alıcam bunda her gune bır hap var?kafam karıstı
Hayırlı güzel pazarlar canım. Bende estrofem kullandım sabah akşam sen kutuya tarihlere takılma değişik dediğin gibi. Tam önemli olan bi saati yok. Ama ben en az 8 saat aralıkla içiyordum tok karnına. Başka ilaçların varsa saatini onlarla denk getir unutup atlamazsın arada.
iyi olduguna sevindim canim,Rabbim güç kuvvet versin yeni tedavin için,hiç kolay degil,adet olmayi bekliyosun galiba doktora gitmek için?
Âmin canım hepimize güç versin Rabbim ben Dr.a öylesine kontrole gidecem hafta içi. Adeti düzene binsin diye bekliyorum. Yoksa yeni deneme için bir kaç ay bekleyecem. Ben karar verdiğimdede inşallah bi sorun çıkmaz bu seferde mecburi beklemek zorunda kalmam

Son düzenleme:
Âmin canım. Oh ev mis gibi olmuştur bende kaç zamandır üstten temizliyorum yüreğim götürmüyor şöyle dili köşeli yapmayı ev temiz görünüyor ama öyle değil aslında . Dediğin gibi planlamaya olmuyo tabi Rabbim ne zaman kısmet edecek bakalım bekleyip göremez. Sende en kısa zamanda transferini olursunda seninle beraber gün sayarız inşallah

Hayırlı güzel pazarlar canım. Bende estrofem kullandım sabah akşam sen kutuya tarihlere takılma değişik dediğin gibi. Tam önemli olan bi saati yok. Ama ben en az 8 saat aralıkla içiyordum tok karnına. Başka ilaçların varsa saatini onlarla denk getir unutup atlamazsın arada. Bende adet olunca gitmeyecem Dr.a bekleyecem biraz. Ama hafta içi bi kontrole gidecem 2.için biraz beklemek istiyorum korktuğumdanmı neyse artık. İlkinde pek yoktu ama şimdi bi hazırlayamadım kendimi hayırlısı bakalım

tesekkur ederım ya kutu elımde bakıp duruyordum:):) alayım o zaman hemen..benım oncekı tedavı hazırandaydı canım ..bıraz ara vermek ıyı gelıyor gercekten...aynı sonucu yasamaktan korkuyor ınsan bır de basına geleceklerı bu defa bılıyorsun ya o bıraz gerıyor ınsanı..ama ıkıncıyı denemekte olan bırı olarak sana sunu soyleyebılırım ıkıncı deneme cok zor dıyen ben bır bakmısım transfer ıcın haber beklıyorum..daha cabuk daha bılınclı gecıyor ...korkma bız alıstık artık hem operasyonlara hem de negatıf sonuca ..daha kotusu olamaz dıye dusun ve bıraz aradan sonra cık yola:):)

sağolun...ama Allah korusun olumsuz denemeniz olmadığı için rahat konuşabiliyorsun.bende kendimden emin değilimki tekrar olumsuz olunca nasıl atlatırım diye ama erkeklerinde bu hassas zamanlaırmızda asıl güçlü olup motive etmeleri gerektiğine inanıyorum birde problem erkekte yani ben onun çocuksuzluğuna katlanıyorsam oda benim psikolojimi rahatlatmalı erkekleri bu kadar göklere çıkarmayalım tüp bebekte tek zevkli nokta onların yaşadıkları.biz opudayken.herneyse ne zaman başlıyorsun benim ocak inş.bu ay adetimde gidicem kontrole ocaktada başlarım inş.merak edicem seni benim eski doktorum da nasıl bir süreç geçireceksin.inş. olumsuz olmaz olursada sana iyi davranır.hevesin kırılmaz.

ben her türlü olumsuzluğunda olabileceğini hep aklımda tutuyorum. çok duygusal düşünmemeye çalışıyorum.

tüp bebeğin tek zevkli noktası ne opudayken demişsin anlayamadım?

bunlar hormonl değişimler normal.canın ağlamak stiyorsa ağla.bn 3 kitap okumuştum 3.ündede hüngür hüngür ağlamıştım.hassaslaşıyoruz bu dönemde şekerr.sıkma canını geçer hepsi

Zaten sulu göz oldum.Her şeye ağlıyorum:) İnşallah geçecek en kısa zamanda yoksa benim göz yaşım kalmıycak sanırım:(

gunaydın kızlar..umarım herkes guzel bır pazara uyanmıstır:)
kafam karsıtı sımdı..gecen demememde kalcaya yapıstırılan bantlardan kullanmıstım ama kullanımı cok zor gelmıstı bu defa baska bıse olabılır mı dedım bana estrofem tablet verdıler..sabah 1 aksam 1 tok karnına alınacak dedıler..yalnız saat falan sormayı unutmusum..sıze onerılen bır saat var mıydı..bır de kutusu cok ılgınc dogum kontrol hapı gıbı gunler yazıyor uzerınde...ama ben gunde 2 tane alıcam bunda her gune bır hap var?kafam karıstı

Canım ben günde 3 defa kullanıyordum. Sabah öğlen ve akşam bana bant felan vermediler. Bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım kutusunu aaaaa doğum kontrol ilacı vermişler diğe:)))))))

kızlar bugun de aradılar..hala 7 tanelermıs..ya yarın ya salı transfermıs..yarın olursa 3.gun embrıyosu olmus oluyor yıne:( gecenkınde 2.gunde transfer edılmek zorunda kalmıstı...4e gıtseydı ıyıydı ya:(( 3.gun embrıyosu olup hamıle kalan arkadaslar var mıı...5.gun embrıyosu gercekten daha mı ıyı tutunuyor

kızlar bugun de aradılar..hala 7 tanelermıs..ya yarın ya salı transfermıs..yarın olursa 3.gun embrıyosu olmus oluyor yıne:( gecenkınde 2.gunde transfer edılmek zorunda kalmıstı...4e gıtseydı ıyıydı ya:(( 3.gun embrıyosu olup hamıle kalan arkadaslar var mıı...5.gun embrıyosu gercekten daha mı ıyı tutunuyor

Canım benimde 1 tanesi 2. gün embriosu diyeri 5. gün embriosu ama dr 2. gün transferiden umutluydu bence suanda ben kesin su tuttu diyemem gerci kiliniğe gittiğimde 2. olan tutunmuştur dedi Bence Rabbim nasıp ettiğse 2. 3. fark etmior sen içini rahat tut inş

bnm ayın 15 inde toplanmış 19 unda treansfer yapılmıştı.Sanırım 4.gün embriyosu oluyor

hepinize hayirli guzel hafta sonlari diliyorum,ben simdilik çikiyorum,biraz gezelim esimle iki haftadir evde kapali kaldim,3 kilo almisim bu arada,zaten diger tedavilerde almistim biraz,ooh ooh bu gidis nereye böyle bilmiyorum :))) zaten balik etli yapim vardi,balikliktan çiktim diyebilirim :p
neyse canlar daha sonra gorusmek uzere hosçakalin ;)

keyfine bak arkadasim :-)

ben her türlü olumsuzluğunda olabileceğini hep aklımda tutuyorum. çok duygusal düşünmemeye çalışıyorum.

tüp bebeğin tek zevkli noktası ne opudayken demişsin anlayamadım?

ben eşinin sperm verme anından bahsediyor gibi algıladım ama bilmiyorum tabi. eğer öyleyse çok hatalı bir düşünce. aslında her anında bizim kadar perişanlar sadece dışa vuruş şekilleri yanlış oluyor. bu işte iki tarafın da zevkli bir yanı olmuyor. tek zevk her seferinde beslenen umut...

canım hiç takılma buna. benimki 5. gün transferiydi, 2. kaliteydi olmadı. en yakın arkadaşımınki 4. gündü ilk denemede tutmuştu. 3. günde de çoğununki tutuyor. kısmet, başka birşey değil.

selam kizlar,

benimde tedavimde basladi, igne asamasindayim... kisa protokoldeyim tabiki....
Haftaya kontrole gidecegim, bakalim yumurta gelisecek mi?
hayirlisi herseyin..... kafami takmadan ilerlemeye calisiyorum....

selam kizlar,

bu habere çok sevindim,hadi bakalim canim insaAllah hersey güzel olur ;)
arada yaz böyle merakta birakma :)

ben eşinin sperm verme anından bahsediyor gibi algıladım ama bilmiyorum tabi. eğer öyleyse çok hatalı bir düşünce. aslında her anında bizim kadar perişanlar sadece dışa vuruş şekilleri yanlış oluyor. bu işte iki tarafın da zevkli bir yanı olmuyor. tek zevk her seferinde beslenen umut...

benim tüp bebek tecrübem olmadığı için zevkli yanının ne olduğunu anlamadım ama. erkeklerin bizden daha farklı moral bozukluğu yaşadığını biliyorum. onlar dışa yansıtmadan yaşıyorlar
ayseaaabbb ne kastetmiştin ki opudayken ?

canım hiç takılma buna. benimki 5. gün transferiydi, 2. kaliteydi olmadı. en yakın arkadaşımınki 4. gündü ilk denemede tutmuştu. 3. günde de çoğununki tutuyor. kısmet, başka birşey değil.

.....................................

tel geldi kizlar hastaneden negatif,hayirlisi yola devam insaAllah,ilk randevum cuma

haydi arkana bakma, yürü arkadaşım. sıra bizde artık şimdi inşallah. ben diyordum zaten ilkinde tutacak kadar şanslı olsaydım bunlar başıma gelmezdi başından.

selam kizlar,

hayırlı olsun apple'ım. şans seninle olsun.

Back
X