kızlar ben doktora gittim sabah. herşeyin yolunda gittiğini söyledi. o kistleşen yumurta da yok olmuş. estrofemi günde 3'e çıkardı, lucrini de 5'liğe indirdi. pazartesi sabah bi daha kontrole gidicem. haydiin hayırlısı :)
canım benim yaa niye öyle söylüyorsun kendini dinleme lütfen belirti olacak diye birşey yokki.kendinden başkasını da düşünme boşver bebeğini kucağına alınca hepsine affettirirsin kendini korkma.şimdi sakin ol ve düşünme sadece dua et.herkez dua ediyor senin için.unutma Allah nasip edecek olacak.selam kızlr nasılsınız geçmişi okuyamadım ay kızlar ben pek iyi sayılmam transferim olalı 6 gün oldu ama benim hiç belirtim yok tutmadı galba hiç ümidim yok gibi bişey daha önce iki tedavimdede çok umutlıydum ama bunda çok faklıyım sürekli ağlayıp duruyorum birden hıçkırıklara boğuluyorum okuyrum kafamı daıtıyorum olmuor etrafımdaki insanlara bağırıp duuryorum ablam olsun annem olsun nasılsın ağrın felan varmı diye soracaklar die aklım çıkıyor çünki kalplerini kırıyorum kızlar tutmicak bebeğim üstümde dağ kadar yük var sanki kaldıramıyorum bu yükü çok dua edin bana tutsun bebeğim ellerimi boşa çıkmasın
selam kızlr nasılsınız geçmişi okuyamadım ay kızlar ben pek iyi sayılmam transferim olalı 6 gün oldu ama benim hiç belirtim yok tutmadı galba hiç ümidim yok gibi bişey daha önce iki tedavimdede çok umutlıydum ama bunda çok faklıyım sürekli ağlayıp duruyorum birden hıçkırıklara boğuluyorum okuyrum kafamı daıtıyorum olmuor etrafımdaki insanlara bağırıp duuryorum ablam olsun annem olsun nasılsın ağrın felan varmı diye soracaklar die aklım çıkıyor çünki kalplerini kırıyorum kızlar tutmicak bebeğim üstümde dağ kadar yük var sanki kaldıramıyorum bu yükü çok dua edin bana tutsun bebeğim ellerimi boşa çıkmasın
selam kızlr nasılsınız geçmişi okuyamadım ay kızlar ben pek iyi sayılmam transferim olalı 6 gün oldu ama benim hiç belirtim yok tutmadı galba hiç ümidim yok gibi bişey daha önce iki tedavimdede çok umutlıydum ama bunda çok faklıyım sürekli ağlayıp duruyorum birden hıçkırıklara boğuluyorum okuyrum kafamı daıtıyorum olmuor etrafımdaki insanlara bağırıp duuryorum ablam olsun annem olsun nasılsın ağrın felan varmı diye soracaklar die aklım çıkıyor çünki kalplerini kırıyorum kızlar tutmicak bebeğim üstümde dağ kadar yük var sanki kaldıramıyorum bu yükü çok dua edin bana tutsun bebeğim ellerimi boşa çıkmasın
kızlar ben doktora gittim sabah. herşeyin yolunda gittiğini söyledi. o kistleşen yumurta da yok olmuş. estrofemi günde 3'e çıkardı, lucrini de 5'liğe indirdi. pazartesi sabah bi daha kontrole gidicem. haydiin hayırlısı :)
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum
sana da hayırlı akşamlar şekeriim.nasılsın?
canım hadi bakalım hayırlısı ve benden güzel haber kırmızılar erken geldi pazartesi başlıyorum ama 3.gün olacak bir sıkıntı olmaz değil mi?
iyiyim canım sen nasılsın
bnde iyiyim bu aralar hastane arıyorum doğum için nereye gitsem bilmiyorum.mdicalpark ta devam etsemmi bilemiyorum.epidural sezeryanı arştırmalyım sanırım bnden normal olmaz gibi:))
nasılsınız canlarım....boyacı daha iyisindir inşallah tatlım...
feriha senden naber varmı belirtilerin...hoş olmak zorundada değil belirti olmadan da hamile olan çok fazla bunlara şahit olduk canım....
canım benim doktorundan hastanenden memnunsan doğumunuda orda yap bence kız belli olmaz benim komşum ikizlerini normal doğurmuş şaşırdım ama bizim bebişler değerli olacağından doktor senide bebişleride risk'e atmaz
aslında iyi bir dr.ama mesela şunu demedi bana bir problem olursa vs. bni arayabilirsin diye tlf vermedi.İleride de vermez belki.ne biliyim 10 dk muayene olup çıkıyom .yada daha erken mi bilmyorum off kafam karışık araştırıp duruyom bir topicte bnmi açsam doğumu nerde düşünüyosunuz diye:)) belki iyi fikirler gelir :))
bnde iyiyim bu aralar hastane arıyorum doğum için nereye gitsem bilmiyorum.mdicalpark ta devam etsemmi bilemiyorum.epidural sezeryanı arştırmalyım sanırım bnden normal olmaz gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?