Korkma şekercim olmaz bişi. Kız eskiden bunlar biliniyormuydu kadıncağızlar bağda bahçede çalışarak ne buldularsa yiyip doğurururlarmış. Daha bide tarlada bile doğuranlar varmış. Bizlerşanslıyız aklına getirme sen düşündükçe şeytan vesvese verir.
Âmin kuzum âmin en büyük duam bu hepimiz için
Nolsun zeliş iyidir. Bi yandan sizeyazıyorum bi yandan TRT'de böyle bitmesin diye dizi var onu izleyip ağlıyorum.
Korkma şekercim olmaz bişi. Kız eskiden bunlar biliniyormuydu kadıncağızlar bağda bahçede çalışarak ne buldularsa yiyip doğurururlarmış. Daha bide tarlada bile doğuranlar varmış. Bizlerşanslıyız aklına getirme sen düşündükçe şeytan vesvese verir.
Âmin kuzum âmin en büyük duam bu hepimiz için
Nolsun zeliş iyidir. Bi yandan sizeyazıyorum bi yandan TRT'de böyle bitmesin diye dizi var onu izleyip ağlıyorum.
cevaplar lütfen
kızlarr yaa topicin gariplikleri bitmiyo mu bana mı öyle geliyoo... ben çıkmazsam pskopata bağlayabilirim
evetduada etmeliyiz
evet çok zortüp bebek süreci çok zor
oluyoruzda sen okumuyorsun cevaplarımızıbana yardımcı olan yokmu
yok.... burası tüp bebek topiğihayıt toumu çayı içen varmı
şimdilik iyiyim....ayşegül canım nasılsın
sanada canım hadi yat artık geç oldu....herkeze iyi akşamlar
cevaplar lütfen
Aman bende izlemez olaydım. Zaten ağlayasım varmış salya sümük oldum söylemesi ayıpcanım inş rabbim bu sefer güldürecek yüzümüzü inş dolduracak kucağımızı canım
geçen hafta ben seyrettim o diziyi bu hafta komedi takılıyom
kız o şeytann çok kötü fena vesvese verdi bana doğru diyosun da iştee pimpiriğim geldi bi kere :))
:))))))))))))))))) az sonra tırlatacam....
canım arada yokluyolar burayı idare ediyoz işte
evet
evet çok zor
oluyoruzda sen okumuyorsun cevaplarımızı
yok.... burası tüp bebek topiği
şimdilik iyiyim....
sanada canım hadi yat artık geç oldu....
sen kimsenin cevabını görmüyorsun ...
yaww kaç gündür susuyorum kaç kere buranın tadı kaçtı hakkınızı helal edin yazayım dedim sonra çıktım sakinleşip geri geldim dee
anladımmm bennn bu bizim sınavımız kızlarr:18::18::18:
hele bi tanesi var ki adını görünce tüyüm titriyoo:18::18:
Aman bende izlemez olaydım. Zaten ağlayasım varmış salya sümük oldum söylemesi ayıp
Yok yok la havle de yola devam. Sıkıntın yok çok şükür varmış gibi kendini şartlandırma. Bişey olmaz o kadarcık şeylerden. Analarımız neler yedi bakalım bize hamileyken. Şimdi ben anneme desem şunlar bunlar hamileyken yenmez diye ooo duymadığım şey kalmaz. Dr. Lar ne bilecekmiş şunlar bunlar ne bilecekmiş diye salla gitsin
evet
evet çok zor
oluyoruzda sen okumuyorsun cevaplarımızı
yok.... burası tüp bebek topiği
şimdilik iyiyim....
sanada canım hadi yat artık geç oldu....
sen kimsenin cevabını görmüyorsun ...
Ayşegül Allah seni kahretmesin emi kızzzzz nasıl güldüm sendehep Gül inşallah. Hele bideartık geç oldu yat yazmışsın koptum valla ne diyim emi
Allah nazarlardan korusun bayılıyorum senin komşu muhabbetine maşallah.hadi selam söylekızlar ben gece çayına komşuya geçiyom görüşrüz
harikasınnn :)))
kızzz hastayım sanaa ::))
neyse kocam başımda ne var bu kulupte diye başımın etini yedi gelip gidip okumaya çalışıyo noluyo diye soruyo kapatayım da rahatlasın öptüm sizleri iyi gecelerr
vallahi asicim gülecem diye karnım acıdı......)))))))hadi kızlar topiğin kapısını kapatalım yatalım hepimiz uykumuz geldi:))))) ışığıda söndürün:) sabah ilk kim kalkarsa kahvaltıyı o hazırlasın...)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?