Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedaviye başlamiycam biraz ara verecem
ikincinin sonucunu ikigün önce aldım yani çok yeni
Âmin canım inşallah sende bende diğer denemeyi bekleyen herkeste hayırla alır göbüşüne orda sıcaklık büyütür hayırlarda kucağına alır inşallahinş canım inş sende kendini hazır hissettiğinde bebişlerini alırsın göbüşüne hayırlısıyla
asilcim bak ne güzel dondurmaların var...ben tekrar başlayacağım iğneli günlere...hayırlısı olsun Rabbim en hayırlısını vericek inşallah..
Âmin canım inşallah sende bende diğer denemeyi bekleyen herkeste hayırla alır göbüşüne orda sıcaklık büyütür hayırlarda kucağına alır inşallah
Çok şükür var canım. Öyle böyle bi imtihanımız var işte. Olsun sende başla iğnelere nolacak en azından umudumuz var kapımız açık. Ya olmaz diye her Dr. Geri çevirse kapısından napardık. Çok şükürki tüp bebekte olsa şansımız var
şimdi şöyle bişey miragem yaşamla bağdaşmıyosa zaten ilk 3 ay muhakkak vücut onu atmaya çalışıyo oda çok büyük sorunlar
örneğin benim pgtye giden embriyolarda gördük kiminin cinsiyeti yok kimisi ileri derecede zeka özürlü kiminin kolu bacağı yok
ammavelakin ufak zeka problemleri yada ufak fiziksel problemler olabilirmiş çünkü onlar yaşamla bağdaştığı için
işte bu bana transfer edilen embriyoda incelenemedi o esnada hücrelere bölündüğü için kıyamamışlar alıp genetik inceleme yapmaya
bizde kabul ettik transferi ne yapalım rabbim ne takdir ettiyse.tutmaz diye bakıyoduk olaya rabbim nasip etti
en iyi ihtimal oda benim gibi taşıyıcı olabilrmiş.olsun sağlıklı olsunda benim gibi taşıyıcı olsun
elden ne gelirki.ama amniosentez yaptırmayacağım inş.Rabbime emanet artık
benim yumurtalarım çok zor gelişiyor tedavim uzun sürüyor
ikincinin sonucunu ikigün önce aldım yani çok yeni
üçüncü tüp bebekle hamile oplan varmı