eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inş canım inş sende kendini hazır hissettiğinde bebişlerini alırsın göbüşüne hayırlısıyla
Âmin canım inşallah sende bende diğer denemeyi bekleyen herkeste hayırla alır göbüşüne orda sıcaklık büyütür hayırlarda kucağına alır inşallah
asilcim bak ne güzel dondurmaların var...ben tekrar başlayacağım iğneli günlere...hayırlısı olsun Rabbim en hayırlısını vericek inşallah..

Çok şükür var canım. Öyle böyle bi imtihanımız var işte. Olsun sende başla iğnelere nolacak en azından umudumuz var kapımız açık. Ya olmaz diye her Dr. Geri çevirse kapısından napardık. Çok şükürki tüp bebekte olsa şansımız var

Âmin canım inşallah sende bende diğer denemeyi bekleyen herkeste hayırla alır göbüşüne orda sıcaklık büyütür hayırlarda kucağına alır inşallah

Çok şükür var canım. Öyle böyle bi imtihanımız var işte. Olsun sende başla iğnelere nolacak en azından umudumuz var kapımız açık. Ya olmaz diye her Dr. Geri çevirse kapısından napardık. Çok şükürki tüp bebekte olsa şansımız var

evet şükürler olsun...inşallah herşey güzel olacak..

şimdi şöyle bişey miragem yaşamla bağdaşmıyosa zaten ilk 3 ay muhakkak vücut onu atmaya çalışıyo oda çok büyük sorunlar
örneğin benim pgtye giden embriyolarda gördük kiminin cinsiyeti yok kimisi ileri derecede zeka özürlü kiminin kolu bacağı yok
ammavelakin ufak zeka problemleri yada ufak fiziksel problemler olabilirmiş çünkü onlar yaşamla bağdaştığı için
işte bu bana transfer edilen embriyoda incelenemedi o esnada hücrelere bölündüğü için kıyamamışlar alıp genetik inceleme yapmaya
bizde kabul ettik transferi ne yapalım rabbim ne takdir ettiyse.tutmaz diye bakıyoduk olaya rabbim nasip etti
en iyi ihtimal oda benim gibi taşıyıcı olabilrmiş.olsun sağlıklı olsunda benim gibi taşıyıcı olsun
elden ne gelirki.ama amniosentez yaptırmayacağım inş.Rabbime emanet artık

kuzumm pgt yapılanları okurken içim sızladı bişey merak ettim buna pgt yapılmadıysa hangilerine yapıldı ki senin ilk denemen değil miydi?
ama inan ben eminim problem olsaydı tutmazdı rabbim çok büyükk inşallah bişey olmaz
ben hamile kalmadan önce hep derdim ki özürlü bi çocuk doğurup ona acı çektireceğime aldırırım şimdi öyle olmuyor diyemiyorum aynı şeyi sadece dua ediyorum sağlıklı olsunlar diye... geçen eşimle konuştuk ikizlere ikili üçlü test yapılır mı yapılmaz mı konusundan çıktı annem dedi ki say ki yapılır aldıracakmısın? eşim hemen dedi ki hayırr ne olursa olsun o benim hiç bi teste gerek yok o günden beri akllıma geliyo ve geldikçe ağlıyorum nolur içini ferah tut...

benim yumurtalarım çok zor gelişiyor tedavim uzun sürüyor

anlıyorum canım sonucu güzel olacak inşallah..hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz burda bazen sevinçten havalara uçuyoruz hamiş haberleeriyle bazende oturup beraber ağlıyoruz..ama biliyoruz ki hepimiz Rabbim zamanı gelince bizlerede yaşatacak o güzel duyguları

ikincinin sonucunu ikigün önce aldım yani çok yeni

zelish çok geçmiş olsun ,yaş kaç canım.üzülme bn 2.yi kimseye söylemediğimden çabucak atlatmıştım.inşallh bak bnm 3.de tuttu sakın üzülme onun ruhu yaratılsaydı tutardı ben hep onunla sabrettim

kızlar size bişey soracağım benim yiyip kusmadığım tek şey kumpir ve ben bugüne kadar 6-7 kere kumpir yedim buraya kadar bi problem yok ama benim bugün kafama dank etti hep mayonezli yedim netten de baktım mayonez yasak çiğ yumurta mevzu o da nasıl aklıma geldi canım işkembe çorbası istedi doktorum sakatattan uzak dur demişti aradım sordum çok iyi pişmiş ye dedi o an anladık biz bakteri falan açısından diyo şimdi içim içimi yiyo mayonezden bişey olursa diye :((

Back