topicde ilk doğum kimin sıralamaya göre bilio musunuz?
Yarın için harika planlar yaptım tabi hepsi yemekle ilgili
hastane çıkışı neler yiyeceğim neler inşallah
çok şükür mervecim Allahım nasip etti sana.
inşallah mervecim, bu da olmazsa halim harap. Allah büyük bakalım neler olacak.
canım inş rabbim bu sefer doldurur kucağımızı rabbim daha fazla arattırmaz bizi bundan sonrasını düşünemiyom olumsuz olursa ondan sonrası karanlık rabbim inş dualarımızı kabul eder güldürür yüzümüzü doldurur kucağımızı hayırlısıyla
hastane çıkışı deyince doğumdan sonrasını planlıyosun sandım :)))))) kontrolden sonrayı diosun
Yarın için harika planlar yaptım tabi hepsi yemekle ilgili
hastane çıkışı neler yiyeceğim neler inşallah
sayılı gün çabuk geçermiş derler hiçte geçmiyo
siz hamile kalın inşallah göreceksiniz havinim günler saatler duruyo o derece
hehe:):) yok yok yarın için daha doğrusu artık bugün oldu
Benim gittiğim hastane Viaport alışveriş merkezine çok yakın duymuşsundur belki viaportu:26:
eşimi oraya götüreceğim restorant kısmına gireceğim ne gördüysem hepsini mideme indirecem
ben bi daha deniycem uyumayı. yarın işe gidcem nasıl gidicem böylee. yeniden iyi geceler :))
kız maşallah iştahın açılmış yarın doktor çıkışı yemek planları kuruyosun inş doktordan da iyi haberler alırsın kanına bakılacaktı dimi inş herşey yolunda dır canım
canım şimdi bize günler geçiyoya ondan öyle diyoz rabbim hayırlısızla tez vakitte hamile kalmamızı nasip etsin bizde heralde öyle oluruz canım
ohh şimdiden afiyet olsun. güzel haberlerle gel mervecim.
Aman havinim Rabbim sizlere karanlığı göstermesin
elbet bir kapıyı kapayan rabbim bin kapı açar
yok havinim zaten kan değerlerim kötü çıkmıştı ya onu gösterecez doktora bide idrar kültürüm vardı
geçen hafta hani sancım olmuştu panik yapıp gitmiştik ya o zaman vermiştim onunda sonucunu alacaz
inşallah bi aksilik yoktur canım
Ben artık pes ediyorum ve yatmaya gidiyorum
öpüyorum seni havinim ikimiz kaldık hadi sende git artık
amin canım hiç olumsuz düşünmüyorum diğerindede öyle him negatif düşünce aklıma getirmiyom tozpembe bir dünya kurdum tedavi olayı ile alakalı dünyama hep güzel şeyler düşünüyorum inş rabbim bu düşündüklerimi düşüncede bırakmıyacak rabbime sığındım rabbim darda kalını sıkıntısı olanı bilir benimde halimi görüyo inş bu sefer bebişlerim beni bırakmıyacaklar canım buna tüm kalbimle inanıyorum rabbiminde izniyle bu sefer bende hamileyim diye bu topikte yazacağım
Anaaa bebeğim olsunda burdaymış
canım hadi sende git yat hadi naş naş yatağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?