eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hayır haviiiiiin. inşallah uykuları düzene sokamayız. inşallah bebişler doğmuş olacağı için biz de fırıl fırıl ayakta dolanıp uykusuz kalcaz.

bencede valla hamileykende hiç tadı olmuyoki uykuların göreceksiniz inş bir iki aya:49:
sırt üstü yüz üstü yatamıyosun karnın geriliyo acıyo
hep kolumun üstü yatıyorum ben
bebek oluncada uyku haram

bencede valla hamileykende hiç tadı olmuyoki uykuların göreceksiniz inş bir iki aya:49:
sırt üstü yüz üstü yatamıyosun karnın geriliyo acıyo
hep kolumun üstü yatıyorum ben
bebek oluncada uyku haram

canım hamile kalalım hayırlısıyla bir şekilde uyuruz ama bebişler doğduktan sonra ilk 3 ay rahat oluyo ondan sonra bebeğin damak yapmaya başlamasıyla herşey değişiyo gündüzün gece gecen gündüz oluyo rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versinde uykusuz kaldığımda derimki rabbim sana şükürler olsun cennet kokulu yavrularımızı bize hediye ettin onların derdi olmasın diye uykusuz kalıyoruz

maşallah cabım. şaka maka yolu yarılamışsın ha. ne kadar çabuk geçti zaman. aylar boyunca tedaviye ha başladım ha başlıycam derken cidden çabuk geçmiş zaman.

sorma bizim hiç umudumuz yoktu bile %20 şans verdi doktorlar
ama rabbim ol dedi oldu çok şükür
ahh bide bana sorr hiç geçmiyo zaman sabırsızlanıyorum valla
mayıs gelse keşkee
sizde o vakitlerde yolu yarılamış olacaksınız inşallah

canım hamile kalalım hayırlısıyla bir şekilde uyuruz ama bebişler doğduktan sonra ilk 3 ay rahat oluyo ondan sonra bebeğin damak yapmaya başlamasıyla herşey değişiyo gündüzün gece gecen gündüz oluyo rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versinde uykusuz kaldığımda derimki rabbim sana şükürler olsun cennet kokulu yavrularımızı bize hediye ettin onların derdi olmasın diye uykusuz kalıyoruz

Aman havinim şimdiye kadar fosur fosur uyudukta elimize ne geçti sanki birazda uykusuz kalalım
hiç şikayet edeceğimizi sanmıyorum
insana o bile öyle tatlı gelirki
kucağında ağlaması bile hoşuna gider insanın:16:

mayıs gelse keşkee

çok şükür mervecim Allahım nasip etti sana.

inşallah mervecim, bu da olmazsa halim harap. Allah büyük bakalım neler olacak.

çok şükür mervecim Allahım nasip etti sana.

inşallah mervecim, bu da olmazsa halim harap. Allah büyük bakalım neler olacak.

Olacak inşallah canım havinde sende frigolarınıza kavuşacaksınız sonra onları ısıtacaksınız göbüşünüzde
İnşallah Rabbim nasip eder bu defa
hayat mucizelerle dolu elbet bigün o mucizler sizleride bulacak

mayıs gelse keşkee

kız mayısa ne kaldıki rabbim ömür versin günler su gibi geçiyo inş sizler doğum yaparken bizlerde yolu yarılamış oluruz canım

Yarın için harika planlar yaptım tabi hepsi yemekle ilgili:9:
hastane çıkışı neler yiyeceğim neler inşallah:56:

kız mayısa ne kaldıki rabbim ömür versin günler su gibi geçiyo inş sizler doğum yaparken bizlerde yolu yarılamış oluruz canım

sayılı gün çabuk geçermiş derler hiçte geçmiyo
siz hamile kalın inşallah göreceksiniz havinim günler saatler duruyo o derece:1:

Olacak inşallah canım havinde sende frigolarınıza kavuşacaksınız sonra onları ısıtacaksınız göbüşünüzde
İnşallah Rabbim nasip eder bu defa
hayat mucizelerle dolu elbet bigün o mucizler sizleride bulacak

canım inş rabbim bu sefer doldurur kucağımızı rabbim daha fazla arattırmaz bizi bundan sonrasını düşünemiyom olumsuz olursa ondan sonrası karanlık rabbim inş dualarımızı kabul eder güldürür yüzümüzü doldurur kucağımızı hayırlısıyla

Bana kedi gibi geliyor canım çünkü onunki ikiz ya
o yüzden onunkiler erken gelir 34. 35. haftada alırlar doktorlar:49:

Back