Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla gece kuşu olduk iyice:)
uyku düzenimiz bozuldu
hakkaten de en aktif topic bizimkisiymiş meğer
miragem maşallah diyelim
merve canım inş birgün uylularıda düzene sokarız
hayır haviiiiiin. inşallah uykuları düzene sokamayız. inşallah bebişler doğmuş olacağı için biz de fırıl fırıl ayakta dolanıp uykusuz kalcaz.
bencede valla hamileykende hiç tadı olmuyoki uykuların göreceksiniz inş bir iki aya
sırt üstü yüz üstü yatamıyosun karnın geriliyo acıyo
hep kolumun üstü yatıyorum ben
bebek oluncada uyku haram
hayır haviiiiiin. inşallah uykuları düzene sokamayız. inşallah bebişler doğmuş olacağı için biz de fırıl fırıl ayakta dolanıp uykusuz kalcaz.
göbeğin çok çıktı mı merve?
Çıktı canım maşallah
biraz yayvan yayvan ama tam kız karnı![]()
bencede valla hamileykende hiç tadı olmuyoki uykuların göreceksiniz inş bir iki aya
sırt üstü yüz üstü yatamıyosun karnın geriliyo acıyo
hep kolumun üstü yatıyorum ben
bebek oluncada uyku haram
maşallah cabım. şaka maka yolu yarılamışsın ha. ne kadar çabuk geçti zaman. aylar boyunca tedaviye ha başladım ha başlıycam derken cidden çabuk geçmiş zaman.
canım hamile kalalım hayırlısıyla bir şekilde uyuruz ama bebişler doğduktan sonra ilk 3 ay rahat oluyo ondan sonra bebeğin damak yapmaya başlamasıyla herşey değişiyo gündüzün gece gecen gündüz oluyo rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versinde uykusuz kaldığımda derimki rabbim sana şükürler olsun cennet kokulu yavrularımızı bize hediye ettin onların derdi olmasın diye uykusuz kalıyoruz
sorma bizim hiç umudumuz yoktu bile %20 şans verdi doktorlar
ama rabbim ol dedi oldu çok şükür
ahh bide bana sorr hiç geçmiyo zaman sabırsızlanıyorum valla
mayıs gelse keşkee
sizde o vakitlerde yolu yarılamış olacaksınız inşallah
çok şükür mervecim Allahım nasip etti sana.
inşallah mervecim, bu da olmazsa halim harap. Allah büyük bakalım neler olacak.
sorma bizim hiç umudumuz yoktu bile %20 şans verdi doktorlar
ama rabbim ol dedi oldu çok şükür
ahh bide bana sorr hiç geçmiyo zaman sabırsızlanıyorum valla
mayıs gelse keşkee
sizde o vakitlerde yolu yarılamış olacaksınız inşallah
kız mayısa ne kaldıki rabbim ömür versin günler su gibi geçiyo inş sizler doğum yaparken bizlerde yolu yarılamış oluruz canım
Olacak inşallah canım havinde sende frigolarınıza kavuşacaksınız sonra onları ısıtacaksınız göbüşünüzde
İnşallah Rabbim nasip eder bu defa
hayat mucizelerle dolu elbet bigün o mucizler sizleride bulacak