eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar bende hergün oturuyorum sabaha kadar evi toplayıp yatıcam şimdi öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar rüyamızda bizi bekleyen fındık kurtlarını görün öptüm :)

Canlar geç geldim erken gidiyorum. Az işlerim var bugün bende çamaşır asacam sabahtan beri elim değmedi. Sizde geç kalmayın yatın sonra oku oku bitmiyor başım dönüyor. Öpüldünüz ve unutmayın seviliyorsunuz:32:

NOT: mesajımın sonundaki ikonda yeni favorim. Nasıl tatlı :))

bende seni öptüm ve seviyorum ikonun çok tatlı kullanıcam da bilmiyorum biraz öğrenmem lazım.

Olan mevzulardan konuyla alaksı olmayanlardan özürdiliyorum....çok gerginim bende yatıyorum hayırlı geceleriniz olsun....

Son düzenleme:
ay gözlerim kapanarak yatağa gittim, yatağa gidince hortladım :))) iyi ki öyle oldu akşam almam gereken estrofemi almadığımı fark ettim :)

ay gözlerim kapanarak yatağa gittim, yatağa gidince hortladım :))) iyi ki öyle oldu akşam almam gereken estrofemi almadığımı fark ettim :)

aman miragem ilacı ihmal etme o ilaç bebişin tutunması için rahimi hazırlıyo iyiki uyanmışsın bak uyanmandada hayır varmış

İnşallah canım hani bu sene rabbim kısmet ederse tam doğuma geliyo tayinler
hem o hemde taşınma işini yapamamki:50:
aa ne güzel ama doğma büyüme ist. demi

amanın hadi hemen iç aksatma ilaçlarını:6:

aman miragem ilacı ihmal etme o ilaç bebişin tutunması için rahimi hazırlıyo iyiki uyanmışsın bak uyanmandada hayır varmış

aldım hemen :) nasıl unuttum ya, telefonun alarmını kuruyodum bugün kurmamışım da. saat 2 olmuş yine sabah nasıl kalıcam yaa.gece kuşu olduk yine.

aldım hemen :) nasıl unuttum ya, telefonun alarmını kuruyodum bugün kurmamışım da. saat 2 olmuş yine sabah nasıl kalıcam yaa.gece kuşu olduk yine.

canım gece kuşu oldukmu olduk valla canım kalkarsın hayırlısıyla saati kurupta ilacı içmekte iyi fikir aslında

Back