- 3 Mart 2009
- 650
- 14
- 318
- 37
hadi canım gözün aydın amin cümlemize inşallah
hadi hayırlısı bakalım....gözün aydın tatlım :))
Allah razı olsun kızlar. Bu durumada bu kadar sevinilirmiş demek:) hadi bakalım yolumuz açık olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi canım gözün aydın amin cümlemize inşallah
hadi hayırlısı bakalım....gözün aydın tatlım :))
selam canlar nasılsınız bende bugün tatil diye bi arkadaşa gitmiştim iki arkadaşımında çocuklara var bugüne ne kadar buna hiç üzülmemiştim ama bugün çocuklarla alakalı bişeyden bahsediyorduk bi arkadaş bana demez mi sen anne olmadığın için anlamazsın ilk defa anne olmadığım için bu kadar üzüldüm ilk defa çocuklara bakarken bu kadar kendimi kötü hissettim
selam canlar nasılsınız bende bugün tatil diye bi arkadaşa gitmiştim iki arkadaşımında çocuklara var bugüne ne kadar buna hiç üzülmemiştim ama bugün çocuklarla alakalı bişeyden bahsediyorduk bi arkadaş bana demez mi sen anne olmadığın için anlamazsın ilk defa anne olmadığım için bu kadar üzüldüm ilk defa çocuklara bakarken bu kadar kendimi kötü hissettim
sakin ol ve üzülme tatlım zaman zaman yaşadığımız olaylardan bi karede sen yaşamışsın ..bazen insanın enyakınındaki bile yapıyor bu hataları ama bilerek bizleri üzmek için yaptıklarını sanmıyorum sadece bizler bu konuda hassas olduğumuz için çok alınıyoruz...) benim abimin eşi hamile 20 yıldan sonra tüp bebek... ve abim bardak bile taşıtmıyor..geçen hafta ordaydım yengem sadece oturdu bütün işi ben yaptım..abim devamlı onu taltidleyip yavaş kalma kaldırma gibi sözler sarfetti ve bana yardım etti başka biri olsaydı o eve bidaha gitmezdi ben kendime değil eşime çok üzüldüm o durumda sürekli bana baktı ve keşke bizimde olsa bende sana aynını yapardım gibi der gibiydi...o yüzden sakın alınma incinme inan bilerek bilinçli yapmıyorlar sadece biz çok hassasız:)) allahım tez zmanda hepimize nasip etsin....
şekerler nasılsınız?ayşegülü dua ediyorum canım bugünde ettim sana ,arkadaşlara isim isim Rabbim kabul etsin inşallh.Asilciğim sıra sen ,ayşegül ve mirage de inşallh güzel haberlerle tedavilerinize başlayın hayırlısıyla.Bn de işteyim 22:00 ye kadar çalışacağım.tesis çok yoğun değil Allah tan.Mirage bizi bırakıp gitmeeeee lütfennn.
canım yaa ben de üzülürüm öyle ortamlarda sen en azında 23 yaşındasın ben ne yapıyım 4 sene olucak evliliğim ilk günden üzülürüm çocukların yanında.ama ne yapalım bizim imtihan böyleymiş.birde Allah birşey birinin zoruna gittiğini görünce üzüldüğğünü görünce duasını kabul edermiş inşallah seninkide kabul olmuştur.
Kızlar huhhhhhuuuuu benim beklenenler geldiİnşallah adam gibi düzene biner bundan sonra. Hepinize hayırlı cumalar diliyorum gönlünüzde ne varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canım bunun yaşla hiç alakası yok inan ve eşim bu tedavinin nasip olursa son denememiz olacağını diyor olumsuz olsa da belki de bundan çok hassasım artık
al işte ben birtek benimki böyle sanırdım neden sorun ondan kaynaklı diyemi niye böyle yapıyorlar yaa anlamıyorum kadınlık annelik duygusu çok farklı hep söylüyorum erkekler o kadar yanmıyor evlat diye.bence tabi onuda söyliyim.
yaaa canım benim eşim diyorki bu işler nasip meselesi nasip değilse zorlamaya gerek yok diyor bende üstüne gitmemek için bişey demiyorum
amin miragem amin....nasılsınız napıyorsunuz özlüyorum sizleri..burda konuşmak çok başka o kadar rahatlıyorum ki...ve inanın şuan biraz canım sıkıldı başka forumda ama buraya bakınca yüzüm güldü kötü günler geçirsek güzel günler geçirsek bile burda paylaştık ve çok rahatlattınız beni teşekkür ediyorum sizlere sizin hakkınızı inanki ödeyemem ben..seviyorum sizi bu Cuma gününün bereketi üzerinizde olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah..Amin
sen rüyamı sormadın ama ben yine de anlatayım biraz gülelim bakıyorum topikdeki sorunlar çok büyüdüğü için seni habertürkte canlı yayına almışlar sende orda neden böyle olduğunu anlatıyorsun
amin miragem amin....nasılsınız napıyorsunuz özlüyorum sizleri..burda konuşmak çok başka o kadar rahatlıyorum ki...ve inanın şuan biraz canım sıkıldı başka forumda ama buraya bakınca yüzüm güldü kötü günler geçirsek güzel günler geçirsek bile burda paylaştık ve çok rahatlattınız beni teşekkür ediyorum sizlere sizin hakkınızı inanki ödeyemem ben..seviyorum sizi bu Cuma gününün bereketi üzerinizde olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah..Amin
:))))))))) ben yok muydum?
nerdesin kız demet? kaçtın gittin gözükmüyosun ortalarda.
hoşgeldin canım benim nasılsın