eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam canlar nasılsınız bende bugün tatil diye bi arkadaşa gitmiştim iki arkadaşımında çocuklara var bugüne ne kadar buna hiç üzülmemiştim ama bugün çocuklarla alakalı bişeyden bahsediyorduk bi arkadaş bana demez mi sen anne olmadığın için anlamazsın ilk defa anne olmadığım için bu kadar üzüldüm ilk defa çocuklara bakarken bu kadar kendimi kötü hissettim :5:

kızz bu arada inanmıyacaksın ama dün gece rüyamda gördüm seni çok komik yaaa artık rüyalarda buluşuyoruz :9:

selam canlar nasılsınız bende bugün tatil diye bi arkadaşa gitmiştim iki arkadaşımında çocuklara var bugüne ne kadar buna hiç üzülmemiştim ama bugün çocuklarla alakalı bişeyden bahsediyorduk bi arkadaş bana demez mi sen anne olmadığın için anlamazsın ilk defa anne olmadığım için bu kadar üzüldüm ilk defa çocuklara bakarken bu kadar kendimi kötü hissettim :5:

sakin ol ve üzülme tatlım zaman zaman yaşadığımız olaylardan bi karede sen yaşamışsın ..bazen insanın enyakınındaki bile yapıyor bu hataları ama bilerek bizleri üzmek için yaptıklarını sanmıyorum sadece bizler bu konuda hassas olduğumuz için çok alınıyoruz...) benim abimin eşi hamile 20 yıldan sonra tüp bebek... ve abim bardak bile taşıtmıyor..geçen hafta ordaydım yengem sadece oturdu bütün işi ben yaptım..abim devamlı onu taltifleyip yavaş kalkma kaldırma gibi sözler sarfetti ve bana yardım etti başka biri olsaydı o eve bidaha gitmezdi ben kendime değil eşime çok üzüldüm o durumda sürekli bana baktı ve keşke bizimde olsa bende sana aynını yapardım gibi der gibiydi...o yüzden sakın alınma incinme inan bilerek bilinçli yapmıyorlar sadece biz çok hassasız:)) allahım tez zmanda hepimize nasip etsin....

Son düzenleme:
şekerler nasılsınız?ayşegülü dua ediyorum canım bugünde ettim sana ,arkadaşlara isim isim Rabbim kabul etsin inşallh.Asilciğim sıra sen ,ayşegül ve mirage de inşallh güzel haberlerle tedavilerinize başlayın hayırlısıyla.Bn de işteyim 22:00 ye kadar çalışacağım.tesis çok yoğun değil Allah tan.Mirage bizi bırakıp gitmeeeee lütfennn.:43:

canım yaa ben de üzülürüm öyle ortamlarda sen en azında 23 yaşındasın ben ne yapıyım 4 sene olucak evliliğim ilk günden üzülürüm çocukların yanında.ama ne yapalım bizim imtihan böyleymiş.birde Allah birşey birinin zoruna gittiğini görünce üzüldüğğünü görünce duasını kabul edermiş inşallah seninkide kabul olmuştur.

sakin ol ve üzülme tatlım zaman zaman yaşadığımız olaylardan bi karede sen yaşamışsın ..bazen insanın enyakınındaki bile yapıyor bu hataları ama bilerek bizleri üzmek için yaptıklarını sanmıyorum sadece bizler bu konuda hassas olduğumuz için çok alınıyoruz...) benim abimin eşi hamile 20 yıldan sonra tüp bebek... ve abim bardak bile taşıtmıyor..geçen hafta ordaydım yengem sadece oturdu bütün işi ben yaptım..abim devamlı onu taltidleyip yavaş kalma kaldırma gibi sözler sarfetti ve bana yardım etti başka biri olsaydı o eve bidaha gitmezdi ben kendime değil eşime çok üzüldüm o durumda sürekli bana baktı ve keşke bizimde olsa bende sana aynını yapardım gibi der gibiydi...o yüzden sakın alınma incinme inan bilerek bilinçli yapmıyorlar sadece biz çok hassasız:)) allahım tez zmanda hepimize nasip etsin....

yok canım zaten arkadaşıma kesinlikle darılmadım bilinçli ve kötü niyetle yapmadığı biliyorum daha önce de bu tür şeyleri çok duydum ama ilk defa bu kadar hassas olduğumu belirtmek istedim

şekerler nasılsınız?ayşegülü dua ediyorum canım bugünde ettim sana ,arkadaşlara isim isim Rabbim kabul etsin inşallh.Asilciğim sıra sen ,ayşegül ve mirage de inşallh güzel haberlerle tedavilerinize başlayın hayırlısıyla.Bn de işteyim 22:00 ye kadar çalışacağım.tesis çok yoğun değil Allah tan.Mirage bizi bırakıp gitmeeeee lütfennn.:43:

canım sağol inşallah birimizin duası kabul olurda bizde o günleri görürüz.senin karnın belli olyormu artık.

canım yaa ben de üzülürüm öyle ortamlarda sen en azında 23 yaşındasın ben ne yapıyım 4 sene olucak evliliğim ilk günden üzülürüm çocukların yanında.ama ne yapalım bizim imtihan böyleymiş.birde Allah birşey birinin zoruna gittiğini görünce üzüldüğğünü görünce duasını kabul edermiş inşallah seninkide kabul olmuştur.

canım bunun yaşla hiç alakası yok inan ve eşim bu tedavinin nasip olursa son denememiz olacağını diyor olumsuz olsa da belki de bundan çok hassasım artık

Kızlar huhhhhhuuuuu benim beklenenler geldi:32::32:İnşallah adam gibi düzene biner bundan sonra. Hepinize hayırlı cumalar diliyorum gönlünüzde ne varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

asiliiiim gözün aydın canım. rahatlarsın şimdi biraz. bu durumda yeni tedaviye ne zaman başlayacaksın?

gamzecim üzülme canım benim. alıştık artık bunlarla başetmeye ama biz de anne olduğumuzda hatırlamıycaz bile bunları. yani öyle diolar, hatırlanmıyormuş hiç :) ayşegülün söylediklerine katılıyorum. bence de birçoğu bilerek üzmek için kırmak için yapmıyorlar. ama yaşamayan ne olduğunu bilmediği için de bazen empati kuracak kadar zeki de değillerse oluyor işte böyle. biliosunuz çocukluk arkadaşım yılbaşından iki gün önce ikinci çocuğunu doğurdu ve ben hala gitmedim, gidemedim bebeği görmeye. hem benim içim acıycak hem onların içi acıycak diye. artık sırf mecburiyetten yapmıyorum bu tür ziyaretleri, daha doğrusu mecburiyetten öte önce ben diyorum. napalım geççek elbet, bir gün telafi fırsatım da olacak inşallah. Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah. ikinci partide biz bulantılarımızı konuşuyo olalım inşallah :)

canım bunun yaşla hiç alakası yok inan ve eşim bu tedavinin nasip olursa son denememiz olacağını diyor olumsuz olsa da belki de bundan çok hassasım artık

al işte ben birtek benimki böyle sanırdım neden sorun ondan kaynaklı diyemi niye böyle yapıyorlar yaa anlamıyorum kadınlık annelik duygusu çok farklı hep söylüyorum erkekler o kadar yanmıyor evlat diye.bence tabi onuda söyliyim.

al işte ben birtek benimki böyle sanırdım neden sorun ondan kaynaklı diyemi niye böyle yapıyorlar yaa anlamıyorum kadınlık annelik duygusu çok farklı hep söylüyorum erkekler o kadar yanmıyor evlat diye.bence tabi onuda söyliyim.

yaaa canım benim eşim diyorki bu işler nasip meselesi nasip değilse zorlamaya gerek yok diyor bende üstüne gitmemek için bişey demiyorum

amin miragem amin....nasılsınız napıyorsunuz özlüyorum sizleri..burda konuşmak çok başka o kadar rahatlıyorum ki...ve inanın şuan biraz canım sıkıldı başka forumda ama buraya bakınca yüzüm güldü kötü günler geçirsek güzel günler geçirsek bile burda paylaştık ve çok rahatlattınız beni teşekkür ediyorum sizlere sizin hakkınızı inanki ödeyemem ben..seviyorum sizi bu Cuma gününün bereketi üzerinizde olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah..Amin

sen rüyamı sormadın ama ben yine de anlatayım biraz gülelim bakıyorum topikdeki sorunlar çok büyüdüğü için seni habertürkte canlı yayına almışlar sende orda neden böyle olduğunu anlatıyorsun :9:

yaaa canım benim eşim diyorki bu işler nasip meselesi nasip değilse zorlamaya gerek yok diyor bende üstüne gitmemek için bişey demiyorum

ama ne biliyim işte nasibinin peşindede koşmalısın aramalısın da diyorlar.neyse inşallah bu olur zaten gerisini düşünmene gerek bile kalmaz inşallah.bu arada habertürk güzelmiş ne kadar önemliymiş ülke gündemi için topiğimiz::::))))))

amin miragem amin....nasılsınız napıyorsunuz özlüyorum sizleri..burda konuşmak çok başka o kadar rahatlıyorum ki...ve inanın şuan biraz canım sıkıldı başka forumda ama buraya bakınca yüzüm güldü kötü günler geçirsek güzel günler geçirsek bile burda paylaştık ve çok rahatlattınız beni teşekkür ediyorum sizlere sizin hakkınızı inanki ödeyemem ben..seviyorum sizi bu Cuma gününün bereketi üzerinizde olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah..Amin

hoşgeldin canım benim nasılsın

sen rüyamı sormadın ama ben yine de anlatayım biraz gülelim bakıyorum topikdeki sorunlar çok büyüdüğü için seni habertürkte canlı yayına almışlar sende orda neden böyle olduğunu anlatıyorsun :9:

:))))))))) ben yok muydum?

nerdesin kız demet? kaçtın gittin gözükmüyosun ortalarda.

Back