eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bende fatih mahallesindeyim yakin sayiliriz kismet olursa gorusmek isterim senin yas kacti

29 yaşındayım canım.. şu tedaviyi atlatayım görüşelim mutlaka :) belki bebişlerimizle görüşürüz:)
slm arkadaşlarım nasılsınız?ilknur hani biz dua edicektik sırayla birbirimiz için bi ara konuşuldu öyle kaldı biri ilgilensin y88 den okumaya başlayalım bence ne dersiniz?
canımsın sennn.. dua listesi konusunda mirage ayrı olsun demişti isteyen okusun diye.. ben yapmak istedim ama bazen çok sessiz oluyordu burası tatlum ben şimdi ne okuyabileceğinizi söyleyeyim 51fetih suresi,41yasin suresi,41meryem suresi, 313ayetel kürsi, ama hepsini bitirmek çok zor mucize olur.. ben anneme kendim için fetih başlattım. diğer sayfalarda da çok tatlu kıslar var onlar da okumaya başladılar fetihlerimi:) Allah razı olsun onlardanda... şimdi buarada okumak isteyen herkes ismini ekleyeceğim tabloya yazsın ayetel kürsi okuyalım olur mu? size de uyarsa ben tabloyu ekleyeceğim herkes altına ismini yazsın düzenleyelim... ya da fikir sunun ne okuyalım diye onu yapalım.. benim kırmızılar geçse hemen başlıcam zaten..
allah izin verirse insallah gulum aksaraydan kayseriye gidiyorum 2 bucuk 3 saat suruyo soforden sofore degisiyo kimisi cok yavas kullaniyo

özel arabanızla gidebilseniz 1 buçuk saatte giderdiniz..otobüsleri sevmiyom ben (( yolları uzatıyolar benim ankara arabamızla merkezin önüne kadar 3 saat sürüyor otobüsle 4-5 saat:))

313 ayetel kürsi okuyalım kızlarrr

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur. Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama. Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur. O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir? O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.) O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar, O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler. O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez. O, yücedir, büyüktür.

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]okunan dua sayısı[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AySma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DAISY2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

listede olmak isteyenler ismini yazsın düzenlemeye çalışayım

Son düzenleme:

insallah canim yaa ne guzel olur rabbim nasip ederse..ozel arabamizla sadece transferde gidiyoruz evet kisa suruyor arabayla ama esim calisiyor ben kayinvalidemle gidiyorum kontrollere oyuzden otobusle gidiyoruz

benide yazabilirsiniz.ben bugünden başlıyorum hergün bitiririm.inşallah rabbim dualarımıızı kabul eder..her güne 313 biter.

insallah canim yaa ne guzel olur rabbim nasip ederse..ozel arabamizla sadece transferde gidiyoruz evet kisa suruyor arabayla ama esim calisiyor ben kayinvalidemle gidiyorum kontrollere oyuzden otobusle gidiyoruz

anladım canım.. ben de eşime yalvar yakar izin aldırıyorum .. o da göndermek istemiyor yalnız da ben kv ile falan gidemem.. ( bu tedavide borç istemek zorunda kalınca mecburen öğrendiler ama yanımda kv olsun istemem yanlış anlama sakın ...
eşimi ikna etmek ilk tedaviler olduğundan zor olmuyor heyecanlı.. İnşallah başka bir tedaviye gerek kalmaz ..hepimişzin hayırlı evlatları olarr:))

insallah canim benim..yanlis anlarmiyim canim ya sen bana sor birde cildiriyorum kv ile gidiyorum diye ama elimden bisey gelmiyor esim kuafor kendi isi ama calisirsa para geliyo calismazsa yok tedavi icinde para gerekiyo hamileliktede para lazim o yuzden zorlamiyorum esimi istesem gelir benimle

o para mevzusu zaten en büyük dert ((( Allahım yardımcımız olsunn.... benim haftaya okulum açılacak nasıl rapor alıcam napcam bilmiyorum. eşimde sürekli izin almak zorunda kalıyor.. ( bu süreç ne kadar zorsa da o kadar heyecanlı ki:))

listede olmak isteyenler ismini yazsın düzenlemeye çalışayım

Kızlar selamlar ;

Topiği okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum. Tedavideki arkadaşlarıma kolaylıklar ve bol şans diliyorum. Allah yardımcıları olsun.. Dua okuyan arkadaşlarımdan da Allah razı olsun. Ben de ara ara okumaya çalışıyorum ama işim çok yoğun olduğundan net bir sayı veremiyorum. Eğer okuyabilirsem size sayısını bildiririm..

Bir de yeni haber sigarayı bıraktım. Herkese tavsiye ederim. En azından vicdanen çok rahatladım..

yarın kızlar şekillendirir eminim gamze yardımcı olur diye düşünüyorum kuran kursu öğretmeniymiş yanılmıyorsam, okuruz el birlik bu arada üç tane mi tarnsfer edilecek sana kız ya üçüz olusa

canlar bu konuda size çok yardımcı olmak isterdim ama yarın yolcuyum nete çok giremem diye düşünüyorum bi ara bi arkadaş ben üstlenirim tablo işini demişti ama kim hatırlayamıyorum ama okunacaklar konusunda yardım istiyorsanız o konuda tabiki yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…