İnşallah canım bu adetin son olsun 9 ay boyunca gelmesin
iyi akşamlar kızlar...
ben mutfağa gidip bişeyler atıştırayım kendimi tutamıyorum
ne oldu bana böyle aç kurt oldum:26:
ayşegülüm polemiklerden sıkıldın ama bitmesine de bir türlü izin vermiyorsun gülüm. dün de girer girmez attığın o mesajı atmamış olsaydın tribünler de oluşmaz ve herşey belki unutulmuş olurdu. sözüm ona ben burda sizin biraraya gelmenize vesile olan kişiydim ama 2 dakkada satışa geldim yani. tabi ki bir güven sarsılması yaşıyorum. tam da şimdi bunu yaşıyor olmamı da çok büyük haksızlık olarak nitelendiriyorum. sözüm meclisten dışarı, kimin yanımda olduğunu kimin olmadığını 2 gün içinde görme fırsatını yakaladım. şimdi bu gereksiz işler yüzünden, topiğin sahibi olarak topiğimi boşverip kendime yeni topicler arıyorum. tam tedavimin ortasındayken kendimi yeni insanlara yeni baştan anlatmak zorunda kalacağım. kaldı ki olumsuz elektrik aldığım kişinin topiğimizin uğurunu kaçırmış olduğuna da inanmaktayım. negatif enerji negatif durumları çeker. bunların yaşla falan da ilgisi yok. sen 39'sun ben 33.
Ay yok şekerim onun yerine eşim bana sigara böreği sardı
onu bi güzel yedim onun kadar olmasada işte ne yapalım idare ettik
bigün zamanı olursa yapacak inşallah
ya aslında çok basit 5 dakikanı almaz canım yapabilirsin
canım çıktı valla benim. sözüm ona temizlikçi de vardı. zannedersin sarayda yaşıyorum :)) küçük evi temizlemek daha zor derler gerçi.
ay ne kocalar var yaa, sigara böreği sarıyor. bana tarifini versene şu hamurun. eminim basit birşeydir de yapmadım ki hiç
aaaa merve olmuyor ama böyle... sen yeyipte yapamayanlardansın heralde, canın çekiyor bişiler ama yapan olunca yyebiliyorsun dimi. bende öyle böyle yapıyorum ama canım hç bişi çekmiyor zorla yiyorum.
ayşegülüm polemiklerden sıkıldın ama bitmesine de bir türlü izin vermiyorsun gülüm. dün de girer girmez attığın o mesajı atmamış olsaydın tribünler de oluşmaz ve herşey belki unutulmuş olurdu. sözüm ona ben burda sizin biraraya gelmenize vesile olan kişiydim ama 2 dakkada satışa geldim yani. tabi ki bir güven sarsılması yaşıyorum. tam da şimdi bunu yaşıyor olmamı da çok büyük haksızlık olarak nitelendiriyorum. sözüm meclisten dışarı, kimin yanımda olduğunu kimin olmadığını 2 gün içinde görme fırsatını yakaladım. şimdi bu gereksiz işler yüzünden, topiğin sahibi olarak topiğimi boşverip kendime yeni topicler arıyorum. tam tedavimin ortasındayken kendimi yeni insanlara yeni baştan anlatmak zorunda kalacağım. kaldı ki olumsuz elektrik aldığım kişinin topiğimizin uğurunu kaçırmış olduğuna da inanmaktayım. negatif enerji negatif durumları çeker. bunların yaşla falan da ilgisi yok. sen 39'sun ben 33.
hehe
canım hamurun tarifi basit bildiğin un tuz ılık su maya yoğur bunları
ama hamurun mayalanması lazım 2 saat felan
o zaman daha lezzetli olur
sonra tavaya bol yağ dök kızdır yağı
istediğin şekilleri vererek kızart ben yuvarlak şekilli olanını seviyorum
çay bardağı altı kadar aç elinde yağa at kızart ince olsunki içi hamur kalmasın pişinin
susam seviyosan susam at öyle kızart yanınada sıcak çay ve tabikideee beyaz peynirr
amin canım amin inş bu adetim son adetim olur diye hep dua ediyom rabbim kalbimden geçenleri biliyoya hep diyorum bu doğum günümde bebişlerim göbüşümde seneyede kucağımda olurlar inş rabbim daha fazla arattırmadan bu tedavilerimizle versin inş bebişlerimizi
canım sanada iyi akşamlar hoş geldin nasılsın
merve canım bulantılar bitti bebişte büyüsü şimdi mutfağa sık uğraman normal canım ye sen yedikce meleğimizde büyüsün annesi
iyi akşamlar güzeller nasılsınız mirage nereye gidiyon dur hele bebişimi teyzesiz koyma
nolmuş burda ya ortalık bi toz duman oluvermiş kızlar sakin lütfen hepimiz bi puzzle parçasıyız ve birbirimizi tamamlıyoruz kimse biyere gitmesin biz böyle güzeliz ya yapmayın allah aşkına
Evet valla bulantılar geçti benim iştahta canavarlaştı
en son pazar günü kusmuştum çok şükür bitti galibaa
iyiyim şekerim sen nasılsın
merve ve mirage ı napsam bilemedim börek tarifi verdiler ya canım çekti şimdi nolcak kız sizi varya napmalı
Kız sorma bugünlerde açıldı iştahım
kan değerlerimin düşmesine bağlıyorum bunu vücudum ihtiyaç duyuyo demekki
ahh annem olacaktıki herhalde 100 kiloya ulaşırdım
seninde açılır inşallah canım
Aaa kız mutfağın yolunu mu unuttun kalkta yapıver
ahh ben yapabilsem keşkee hiç dururmuyum
tarifi verdim ama ne hal var nede derman
iştahsızlığımın bi sebebi hamilelik değil heralde keyfm yok, gerçi olanda bişey yok ama.. yaa bende annemi özledim kardeşlerimi özledim yarın nasıl geçcek ya, hafta sonu yokum nete giremicem, bişi olursa sen msjj at sayfalar dolarsa hepsini okuyamabilirim,, bu arada haftaya kayınvalidem gelcekmiş bana bakmaya çok sevindim açıkcası..ondan sonrada 15 tatil kadrdeşlerim gelir baya bi rahatlarım
hamur yoğuramam bu saatte ama yufkayla yapabilirim bişiler aldığım kiloları paketleyip senle mirage yollicam haberiniz olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?