canım benim meleğinle gezmelere gittin demek yorma kendini sakın
canım şükür iyiyim
hoşgeldiniz aman aman gezmelerede gidermiş:):)
yiyorumda demekki etki etmiyo cevizle onu yemeyi çok seviyorum
evet canım haklısın ama ayran peynir yoğurt bunları hergün tüketiyorum valla
sütü nesquikli içsek acaba içindeki değerleri öldürürmü
elfaes bana şu sorular için bir cevap verir misin rica etsem:
tabii ki cevap veririm yanlız az önce susmuyor onu yok sayıyorum diyorsun bende aynı sekılde senı yok sayıyorum ama merve gecmişi kopyala yapıştır yapınca daha fazla sorun buyumesın die ona cevap verdım onun harcınde sana yada diğer arkadasları gerecek bişey yapmadım bunu bıl lütfen..
* tüp bebek tedavisinde olumlu sonucu almayı başardın mı?
allah sonunu getirirse evet
* burda dertleşenler arasında hala olumlu sonuç alamayan arkadaşlar var mı?
evet
* değerlerin olması gerektiği gibi artıyor mu?
evet erken test yaptırdım ve 4.95 aldım ve test gunum geldıgınde 34 aldım ve dr bana düşük deger ve dıs gebelık olabılır dedı ozaman dunyam yıkıldı ve burda olumsuz seyler paylastım doğru cunku daha bebeği görmemiştim ve dr olumsuz seyler soyleyınce baya endıselendım korktum ne zaman dr gittim dr bana bebek oldugunu söyledı biraz rahatladım ama kalp atısını dınletmedı.daha ve inanılmaz kasık ağrısı yasadım düşük yapıcam sandım ve burda yıne korkularımı yasadıklarımı anlattım..ne zaman ki son dr konturolune gittim ve kalp atıslarını duydum ve o gün psikologla görüştüm rahatladım ve ogunden sonra olumsuz bışey yazmadım
* burda dertleşenler arasında değerleri önce yükselip sevinen sonra değerleri düşerek bebeğini kaybeden var mı?
var tabbı ki
* hamileliğinde kanama yaşıyor musun?
hayır şimdi değil ilk gunler oldu ve yazdım
*burda dertleşenler arasında aylarca kanama çekip endişelenenler var mı?
var
bu soruları cevaplayabilirsek seninle ne söylemeye çalıştığımı anlayacak herkes. gerçekten bu sorunların varsa bu sorunum var diye dertlenirsin. ama aslında yoksa ve sadece ya olursa diye korkuyorsan bunu her an diline dolamazsın. hem kendin için hem burdaki diğer kişiler için. çünkü negatiflik de pozitiflik de dalga dalga yayılıyor bu paylaşım alanında. bak kaç gündür başka birşey konuşamaz haldeyiz. kaç gündür herkes senin bu endişelerini yatıştırmak için dil döküyor, ben de döktüm bir süre dökmedin diyemezsin herhalde. ama bunlar gerçekte olan şeyler değil sadece endişe. ben bu dozajda endişe dalgalanmasını tasvip etmediğimi söyledim. sen buna da ağlıyorsun. anam ben de balık burcuyum ama sen fena bir balıksın. topla kendini. madem bu topicdesin bizimlesin, lütfen topla kendini, normal hamilelik yaşantına dön. de ki ben hamileyim çok mutluyum inşallah siz de kalcaksınız çok güzel birşey de. anlatabildim de mi herkese? bende ifade bozukluğu mu var acaba?
hahaha iç canım iç öldürmez yarasın sana kuzuma... ya bişi yiceksem deniceksem filan araştırırım hep, pekmez içeyim dedim kansızlık için ama süt emilimini azaltıyormuş, süte karıştırmamak lazım, ya pekmezi suya katıp içeceksin ki o hiç işime gelmez yada kaşıkla yiceksin, biide bal,pekmez de tahta kaşık kullanacaksın( sebebini bende bilmiyorum) ama dikkat ediyom
Uzun zamandır evdeydim iyi oldu gerçekten sevindim iyi olmana havinim.
Bol bol yee aç karna pekmezi unutma şeker benim kan seviyeleri bu sayade düzeldi:)
yuks canım maşallah gezmelere mi başladın sen bakiimm...
havinim sen pırasa yemeği yapmasını biliyomusun bi tarif etsene bana:26:
Uzun zamandır evdeydim iyi oldu gerçekten sevindim iyi olmana havinim.
Bol bol yee aç karna pekmezi unutma şeker benim kan seviyeleri bu sayade düzeldi:)
yuks bacım sen yurt dışında değildin demi nerdeydin unutmuşum:44:
yarın sabah kaçta randevun
Evet canım gezdim ama arabaya bindim kapının önünde indim oturdum geldim. Ama iyi geldi doktor öncesi yarın doktorumuz yatmaya devam derse ben öncesinde çıkmış oldum.Benim kociş süpriz yaptı buğün seni gezmeye götüreyim değince sevindim:)
canım pırasa yemeği yapmasını bilirim dur vereyim tarifini pırasaları güzelce dilimle ama beyaz olan yerlerini yeşil yerlerine katma kıymalı yapacaksan beyaz olan kısımlarıyla kıymayı kavur tabi zevkine göre soğanda koya bilirsin herkes genelde pırasanın beyaz kısmını soğan gibi kavururda ondan yazdım yani salçasını koy pırasıyı kat havuçta koy ben koymam tabi ben kıymalıda yapsam az pirinç serperim üzerine merve bıraz karışık oldu ama idare ediver ben tarif verme konusunda bıraz böyle anormalimdir işte :))
hepki ben sana sora bılırmıyım?
* kalp atıslarını duyup dusuk yapan var mı?
*bir tek ben mı bu endişeleri yasadım?
*boş gebelik boş kese diye bir şey var?
benım bu endıselerı yasamam neden suc oldu anlam veremıyorum herkeste sorunlar oldu mirage tek ben değillim sende bunu kabul et.en bastan buyana ben ne yaptıgsam kızdın erken test yaptım die kızdın korkularımı yazdım die kızdın acıkcası ben ne yapsam kızdın bende korkuyodum düşükleri okudukca boş gebelıklerı okudukca kanamaları okudukca hep korktum ve burda paylastım evet ben ağlıyorum cunku kimseyi kırmak üzmek istemedım hele sen takvimi yazdığımı söyledın ben ona cok üzüldüm ben hiç öyle bişey isteyerek yaparmıyım bende 12 yıl neler cektım bana sor dediler die sordum sana ayrıca mırage ben dr gitim gideli olumsuz bısey yazmadım ki gitmeden önce yazdım sağolsun herkeste cevapladı onlarda benı rahatlattı sağolsunlar neden sen bu kadar rahatsız oldun burda okadar olumsuzluk konusulurken bana takıldın?en son günde sigarayı bırakmaya calıştıgım için sıkıntı cektiğimi yazdım hepsi bu mirage burda herkes yazıyo ilaki derdimi anlatmam için kanamam mı olması gerek olmadı ama korkularım cok oldu kucagıma alana kadarda devam edicek her hamile gibi herkesın sorunu vardı benımde korkularım endıselerım vardı yazdım bitti ama sen hersey bittikten sonra patlak verdin ya zamanında yazacaktın yada susacaktın bana kızma ama ben tam olumlu olmaya baslamışken biranda benı inanılmaz yıktın üzdün
Kız valla geçen gün üst komşum beni çağırdı 5 dakika oturmaya
amanınn maşallah karıların çenesi bi açıldı
bizim kız içerde tepişmeye başladıherhalde alışkın değil sese
garibim korktumu ne yaptıysa
valla ben o kadar çaresizimki pencereyi açıp ordan bile medet umuyorum dışarı havası solumak için
Canım yok karışık olmadı tamam tam tahmin ettiğim gibi
eşime söyleyimde yapsın ya limonlu limonlu güzel olur valla
ben kaçırdım olumlu olmaya başladığın o arayı işte demek.
:)))))) Seni anlıyorum dün evde yanlızdım ağladım dizi seyrettikçe buğün dışarı çıkınca çok sevindim:) evde sıkılmışım anladım:)
Ben gidem yatayım artık sabah erken kalkıcam iyiğeceler tatlı tatlı rüyalarr hepinize:)
kendi açtığım topic karabasan gibi çöktü üstüme ya. çok sıkıldım valla. kendi topicim olmasa çeker giderdim.
hadi iyi geceler.
:)))))) Seni anlıyorum dün evde yanlızdım ağladım dizi seyrettikçe buğün dışarı çıkınca çok sevindim:) evde sıkılmışım anladım:)
Ben gidem yatayım artık sabah erken kalkıcam iyiğeceler tatlı tatlı rüyalarr hepinize:)
canım sebze ye iyidir ben pırasa ıspanak hiç sevmem rabbim mecbur bırakmasın evime en son hanki yıl aldım eşim istedide yaptım hatırlamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?