• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

birden çıkıveriyor bambaşka birşey soruyor ben geldim iyi akşmalar nasılsınız sen nasıl oldun yok kızda direkt soru var.geçende geldi kızlar nasıl hamile kaldınız dedi.çok güldük arkadaşım sakın alınma hoşgeliyorsun ben seni çok sevdim.

:))))))))))) hkere müsait bi zamanında anlatcak hulusiyeye nasıl hamile kalındığını :))))))

lütfen susun ikinizde susun ...iki kişi tartışırken şeytan ha bire hadi şunuda söyle bunuda söyle dermiş...bu gece susun bi ikinizde tahriklere kapılmayın lütfen....olan oldu biraz anlayış artık birbirinize....bakın hep beraber geriliyoruz bi sürü hamile var bi sürü tedaviye başlayan ver kimse etkilenmesin isterseniz allah ol dedimi buna ne biz nede başkası engel olamaz rahat olun ikizinde tedavileri ve gebeliği güzel geçsin inşallah...

hkere canım ya doktora desem ben bebeği görmek istiyorum diye
zararlı olurmuki ultrason 10 gün önce görmüştüm en son:26:

Evet işte iğne verir büyük ihtimal her yerim delik deşik zaten süzgeç oldum iyice yakında makarna süzer eşim bende:)

Ya şeyy işte içemiyodumkiii o hapları:17::17:
doktor şurup vermişti ona başladım 4 gündür
oda hemen fayda etmezkii

merve canım ilaçlarını ihmal etme bide kan için pekmezde içiyolarya içe bilirsen ondan da iç belki bıraz da olsa toparlar kanın

Ayy elfaessss lütfenn sen artık şu alınganlık modundan çıkarmısınnn rica ediyorum sanaaa
bizim yüzümüzden bebeğini niye kaybedesinnnnkiiii tövbe yarepppiiimmmmm:20:
benim sana bişey dediğim yok herkes ne oldu ne oldu dedi bende mesajını kopyaladım
deşifre etmeme ne hacet ayol zaten geçmişte duruyor gizli bişeyi ortaya çıkarmadımkii:27:
tamam sende üzülme artıkkk alıngalık yapmaa lütfenn

hayatım mirage alenı neye alındığını yazmış sende insanın gözüne sokar gibi kopyalıyosun tekrar dön oku istersen sabahtan buyana cok üzüldüm hani üzmek lazım ya ben cok üzüldüm anlıyormusun ayrıca mirage ne oldugunu gercekten acık ve net yazmış sende kopyala yapıstırla uğrasma yanı alınganlık değil benımki kimse ne oldugunu anlamadığından değil keske bunlar olmasaydı yazdı ne mirage ne ben böyle olsun ikimizde istemezdık kimseyide germek istemezdık ama oldu telefısıde yok tabıı ama olan oldu ben burda tek sorunlu insan değillim onu anlatmaya calıştım devalarca herkes gibi korkularımı endıselerımı anlattım belki su mjs 100 kere yazdım ama hala evet bizde anlattık demediniz yani burda herkes cok ii gunlerını paylastıgı gibi kötü gunlerınıde paylastı bende öyle ayrıca mirageye kimsenın yuklendığı yok bana okadar yuklendı yınede kımseyı incitmek istemedım sen hala alınganlığı bırak diosun

bacım bende üzüm pekmezi içiyorum ama o pekmez dahamı etkiliymiş:44:

:))))))))))) hkere müsait bi zamanında anlatcak hulusiyeye nasıl hamile kalındığını :))))))

mirage canım sen çok yaşa emi kız bu gece beni güldürdünya rabbimde her daim seni güldürsün canım

merve canım ilaçlarını ihmal etme bide kan için pekmezde içiyolarya içe bilirsen ondan da iç belki bıraz da olsa toparlar kanın

işte ne zaman ağzıma alsam gerisini sen anla yazmayayım şimdi:1:
pekmez içiyorumda faydası olmamış demekki:5:

lütfen susun ikinizde susun ...iki kişi tartışırken şeytan ha bire hadi şunuda söyle bunuda söyle dermiş...bu gece susun bi ikinizde tahriklere kapılmayın lütfen....olan oldu biraz anlayış artık birbirinize....bakın hep beraber geriliyoruz bi sürü hamile var bi sürü tedaviye başlayan ver kimse etkilenmesin isterseniz allah ol dedimi buna ne biz nede başkası engel olamaz rahat olun ikizinde tedavileri ve gebeliği güzel geçsin inşallah...

Anam onun Allaha şükür başından beri yolunda giden bir hamileliği var. Değerinin düşük çıkma nedeni testi vaktinden önce yapmasıydı. Birşey oluyosa bana oluyo gereksiz sinir harbiyle. görüyosun sabahtan beri yok sayıyorum ama susmuyor susmuyor. topice geldiğinden beri parmaklarından neşeli yazı çıkmıyor yahu. bir keresinde doğum odalarını yaparım falan demişti, bak o gün mutlu günündeydi, sonra bir daha yakalayamadım. hamilelik takvimini falan geç, hadi ona bozulabileceğimi düşünmedi boş bulundu okey. beni haksız bulduğunu söyledin ama Allahtan aynı şekilde devam ediyor da ben de heh işte bu tavıra sinirlenmişim diye kendimle teyitleşiyorum sürekli. bak kaç kişi heder oldu yine öyle değil böyle desin diye ona. ve ortada sorun yok. olmasın zaten sorunu da ama sorun olmayıp bu kadar sorun yaratabilenini de daha önce hiç görmedim valla ne yalan söyliim.

referans aralıkları varya canım en küçük değerin bile altında çıkmış hani sınır mınırda olsa iyi diyeceğim
bu kız bende ne var ne yok alıyo valla:1:
neyse alsında annesinin gülü sağlıklı olsun yeterki
bakalım cuma günü şükran hanıma gideceğiz idrar tahlili vermiştim zaten hastanede o iyi çıkmıştır inşallah:16:
sen memnun kalırsan şükrandan bende gidicem canım inşallah,

Evet işte iğne verir büyük ihtimal her yerim delik deşik zaten süzgeç oldum iyice yakında makarna süzer eşim bende:)

Ya şeyy işte içemiyodumkiii o hapları:17::17:
doktor şurup vermişti ona başladım 4 gündür
oda hemen fayda etmezkii
aa tam sopalık bişeysin sen ne yap ne et iç o kan ilacını bebişe lazım tabi değerin düşük çıkar kuzum, benimde sınırdaydı ilacı sabah akşam yaptı bonibon gibi de tatlı içiyorum faydasıda oldu
anlatırım tabiki ama ne sorduğunu anlamadım bizde azosperm yoktu ama süreçse merak ettiği uzun uzun anlatayım... he ondan önce baya bi denedik o ayrı canım :))
hkere canım ya doktora desem ben bebeği görmek istiyorum diye
zararlı olurmuki ultrason 10 gün önce görmüştüm en son:26:
bişi olmaz merakını gidermiş olursun ama alışkanlık yapmasın canım ben ayda bir gidiyorum sen maşallah her hafta hastanedesin ne iş:21:
bacım bende üzüm pekmezi içiyorum ama o pekmez dahamı etkiliymiş:44:
evet canım daha faydalı aktarda satılıyor harnup keçiboynuzu pekmezi diye geçiyor 1kg 15TL

işte ne zaman ağzıma alsam gerisini sen anla yazmayayım şimdi:1:
pekmez içiyorumda faydası olmamış demekki:5:

Harnut pekmezi ne harput pekmezi olmasın o elazığ pekmezi:26:

canım içmeye çalış olsun zorla kendini

ya keçiboynuzu pekmezi harnup pekmezi die satılıyo canım harnup yazacağına harnut yazmışım ablam kan depolaranı bu pekmezle doldurdu

Anam onun Allaha şükür başından beri yolunda giden bir hamileliği var. Değerinin düşük çıkma nedeni testi vaktinden önce yapmasıydı. Birşey oluyosa bana oluyo gereksiz sinir harbiyle. görüyosun sabahtan beri yok sayıyorum ama susmuyor susmuyor. topice geldiğinden beri parmaklarından neşeli yazı çıkmıyor yahu. bir keresinde doğum odalarını yaparım falan demişti, bak o gün mutlu günündeydi, sonra bir daha yakalayamadım. hamilelik takvimini falan geç, hadi ona bozulabileceğimi düşünmedi boş bulundu okey. beni haksız bulduğunu söyledin ama Allahtan aynı şekilde devam ediyor da ben de heh işte bu tavıra sinirlenmişim diye kendimle teyitleşiyorum sürekli. bak kaç kişi heder oldu yine öyle değil böyle desin diye ona. ve ortada sorun yok. olmasın zaten sorunu da ama sorun olmayıp bu kadar sorun yaratabilenini de daha önce hiç görmedim valla ne yalan söyliim.

miragecim bizlerde erken test yaptık hatırlamıyormusun ben her gün yapıyordum:) hatta ayşen bırak şu çubukları diye azmı kızdı bana ama bu samimiyet burda bize naz yaptı sende yaptın hatırla ilk tedavinde bu gün şöyleyim böyleyim ...eeee biz naptık hep teselli ettik...bence sizin yıldızlarınız barışmadı ..kavgayla başlayan dostluklar güzel olurmuş ...oda kendini ifade etmeye çalışıyor suçlama yapmıyor...konuyu anlatıyor sonuçta yazışarak konuşuyoruz ....karşı karşıya olsak böyle olmazdı...artık ben ne sana neden ona konuşmayacağım susun bitsin siz ikiniz konuşmayınca bu topik susacak kapanacak diye bişey yok ...her kezin eşref saatide olur eşşek saatide kusura bakmayın ama susun artık ...) yani keşke yolunda gitsin zaten az önce ben ne dedim ben bi hamile kalsam bebeği ultrasonda görsem bile heyecan yapar acaba rüyamı bişey olurmu acı yesem zarar verirmiyim diye düşünürüm:))) bizim hamileliklerimiz neye benzer biliyormusun gök görmedğin bi oğlu olmuş aaaa bu sallanan ne diye kesivermiş:)) yani bunca yıllık özlem ne seni nede diğerlerini bu konuda hafife alamam...

Son düzenleme:
elfaes bana şu sorular için bir cevap verir misin rica etsem:

* tüp bebek tedavisinde olumlu sonucu almayı başardın mı?
* burda dertleşenler arasında hala olumlu sonuç alamayan arkadaşlar var mı?
* değerlerin olması gerektiği gibi artıyor mu?
* burda dertleşenler arasında değerleri önce yükselip sevinen sonra değerleri düşerek bebeğini kaybeden var mı?
* hamileliğinde kanama yaşıyor musun?
*burda dertleşenler arasında aylarca kanama çekip endişelenenler var mı?

bu soruları cevaplayabilirsek seninle ne söylemeye çalıştığımı anlayacak herkes. gerçekten bu sorunların varsa bu sorunum var diye dertlenirsin. ama aslında yoksa ve sadece ya olursa diye korkuyorsan bunu her an diline dolamazsın. hem kendin için hem burdaki diğer kişiler için. çünkü negatiflik de pozitiflik de dalga dalga yayılıyor bu paylaşım alanında. bak kaç gündür başka birşey konuşamaz haldeyiz. kaç gündür herkes senin bu endişelerini yatıştırmak için dil döküyor, ben de döktüm bir süre dökmedin diyemezsin herhalde. ama bunlar gerçekte olan şeyler değil sadece endişe. ben bu dozajda endişe dalgalanmasını tasvip etmediğimi söyledim. sen buna da ağlıyorsun. anam ben de balık burcuyum ama sen fena bir balıksın. topla kendini. madem bu topicdesin bizimlesin, lütfen topla kendini, normal hamilelik yaşantına dön. de ki ben hamileyim çok mutluyum inşallah siz de kalcaksınız çok güzel birşey de. anlatabildim de mi herkese? bende ifade bozukluğu mu var acaba?

sen memnun kalırsan şükrandan bende gidicem canım inşallah,

aa tam sopalık bişeysin sen ne yap ne et iç o kan ilacını bebişe lazım tabi değerin düşük çıkar kuzum, benimde sınırdaydı ilacı sabah akşam yaptı bonibon gibi de tatlı içiyorum faydasıda oldu

anlatırım tabiki ama ne sorduğunu anlamadım bizde azosperm yoktu ama süreçse merak ettiği uzun uzun anlatayım... he ondan önce baya bi denedik o ayrı canım :))

bişi olmaz merakını gidermiş olursun ama alışkanlık yapmasın canım ben ayda bir gidiyorum sen maşallah her hafta hastanedesin ne iş:21:

evet canım daha faydalı aktarda satılıyor harnup keçiboynuzu pekmezi diye geçiyor 1kg 15TL

yok valla dersimi aldım artık içeceğim baksana banada yazık:1:
evet yaa alışkanlık yaptı bende:) yok bu sefer kendimi tutacağım
tamam canım ben anlatırım sana şükran hanımı:)

şimdi son birşey söyleyip gidicem yatıcam kimseyi kırmak değil derdim ama birinin kusura bakma arkadaşım demesini bekliyorum nedenmi çünkü bizler yani yeni tedavi için bekleyenler hamileliğin stresini bilmiyoruz yani kaybetme korkusunu belki yaşıcaz belkide sonucu aldıktan hemen sonra kedi arkadaşımız gibi pozitif olucaz ama hamile arkadaşlarımız bizim şuanda ne sıkıntılarla boğuştuğumuzu ...bizim birde para bulma derdimiz var şuanda yine olmazsa o para boşa gitmiş olucak diyede üzülücez yine belki birilerine hesap vermek zorunda kalıcaz benim gibi buda olmazsa eşimi üçüncüye nasıl ikna ederim tekrar hayatta kabu etmez diye düşünüyorum... ama siz bir şekilde sonuca vardınız yani biz hamile kalınca ne yaşıcaz bilemiyoruz ama siz bizim şuanki sıkıntılarımızı çektiğiniz için ne kadar stresliyiz biliyorsunuz oyüzden bence hamileler bize karşı daha hassas olmalı. o haklı bu haklı demiyorum başkaları gibi sen haklısın diyemem ikinizide. herkez kendince hakıldır elbette.ama bence elfaes sen kusura bakmaama sen bence ilk adımı at eminim mirage de sende kusura bakma der.kızlar ben kocama barışınca nasıl topik olarak sevindiniz şimdide biz seviniriz hadi elfaes.

canım içmeye çalış olsun zorla kendini

ya keçiboynuzu pekmezi harnup pekmezi die satılıyo canım harnup yazacağına harnut yazmışım ablam kan depolaranı bu pekmezle doldurdu

içeyimde şifa olsun valla bana tadı kötümü peki
neyse mecburen içeceğiz artık
eşime söylerim alır o

şimdi son birşey söyleyip gidicem yatıcam kimseyi kırmak değil derdim ama birinin kusura bakma arkadaşım demesini bekliyorum nedenmi çünkü bizler yani yeni tedavi için bekleyenler hamileliğin stresini bilmiyoruz yani kaybetme korkusunu belki yaşıcaz belkide sonucu aldıktan hemen sonra kedi arkadaşımız gibi pozitif olucaz ama hamile arkadaşlarımız bizim şuanda ne sıkıntılarla boğuştuğumuzu ...bizim birde para bulma derdimiz var şuanda yine olmazsa o para boşa gitmiş olucak diyede üzülücez yine belki birilerine hesap vermek zorunda kalıcaz benim gibi buda olmazsa eşimi üçüncüye nasıl ikna ederim tekrar hayatta kabu etmez diye düşünüyorum... ama siz bir şekilde sonuca vardınız yani biz hamile kalınca ne yaşıcaz bilemiyoruz ama siz bizim şuanki sıkıntılarımızı çektiğiniz için ne kadar stresliyiz biliyorsunuz oyüzden bence hamileler bize karşı daha hassas olmalı. o haklı bu haklı demiyorum başkaları gibi sen haklısın diyemem ikinizide. herkez kendince hakıldır elbette.ama bence elfaes sen kusura bakmaama sen bence ilk adımı at eminim mirage de sende kusura bakma der.kızlar ben kocama barışınca nasıl topik olarak sevindiniz şimdide biz seviniriz hadi elfaes.

yok kimse kimseye kusura bakma falan demesin. bugüne kadarki o takıntılı tavrı değiştirse herşey tamam olacak zaten.

Ay ben çok gerildim ya ne demek hamileler bize karşı daha hassas olsun ne yapıyoruzda biz sankiii
allah allahh neyden rahatsız oluyorsanız açık açık söyleyin
bu topik kimsenin tapulu malı değil isteyen gelir isteyen gelmez
bizde geçtik o yollardan hamile kaldık diye suçlayın bari o zaman
bu uslup nedir yaaa
rabbim takdir etti çok şükür
allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyimmm:47:

Back