Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız valla geçen gün üst komşum beni çağırdı 5 dakika oturmaya
amanınn maşallah karıların çenesi bi açıldı
bizim kız içerde tepişmeye başladıherhalde alışkın değil sese
garibim korktumu ne yaptıysa
valla ben o kadar çaresizimki pencereyi açıp ordan bile medet umuyorum dışarı havası solumak için![]()
Canım yok karışık olmadı tamam tam tahmin ettiğim gibi
eşime söyleyimde yapsın ya limonlu limonlu güzel olur valla
hehe beni güldürdün valla
niye kız ıspanaklı börek güzel olur aslında
ama siz beni hiç sallamıyonuzki kime diyorum ben başçavuşun eşşeğimi şeydiyo burda afedersiniz:) şirinlikler bi işe yaramıyor heralde anlaşıldı:)
<strong>[video=youtube;-yvczH-fqSM]http://www.youtube.com/watch?v=-yvczH-fqSM[/video]
merve bana doktorum normal hamile gibi davranabilirsin sadece iş yapma dedi özellikle gez dolaş dedi tüp merkezinde ki doktorm bile öyle dedi, o kadar sıkma canını ya, açık hava iyi geliyor, bu arada sayende eşin aşçı olacak
ama siz beni hiç sallamıyonuzki kime diyorum ben başçavuşun eşşeğimi şeydiyo burda afedersiniz:) şirinlikler bi işe yaramıyor heralde anlaşıldı:)
inanmıyacaksın hamur işiyle hiç aram yok 4 yıldr hayatımdan çıkardım hamur işini zaten peynirli olsa kıymalı olsa yerdim belki ama ıspanaklı börek asla yemem
hkerem yok ben gezmek isterim ama halim yokki hiç
geçen dedim ya komşuya çıktım diye eve gelince kaç saat yattım uyudum
bünyem çökmüş resmen
evet aşçı olacak canım zaten bana önümüzdeki 20 yıl ev işi yapmayacağım diyo:)
canım o alışkın zaten annesi babası bunu bırakıp yurtdışına gitmiş senelerce yalnız kalmış garibim![]()
merve varya bu şiire bayılırım ve çok severek dinlediğim bir şiirdir şarkı olarakta güzel olmuş tam 12den vurmak dedikleri bu olsa gerek teşekkürler canım
kendi açtığım topic karabasan gibi çöktü üstüme ya. çok sıkıldım valla. kendi topicim olmasa çeker giderdim.
hadi iyi geceler.
Amanınn hamur işi sevmeyen kadın mı olurmuşşş![]()
tahmin etmiştim sevdiğini
böylece Üstadıda anmış olduk
ruhuna bi fatiha okuyalım![]()
canım vucud direncin düştü azar azar yemeye başladın inş kanında dengelenince vucud direncin artar daha meleğimize alış verişe gideceğiz canım dimi ozamanlara dinamik olman lazım
şu gerginlik sabah olsun ve bitsin yaa((
canım hani hayatın kıyısına geldiğinde ya hayatı ya ölümü seçmek zorunda kalırya insan bende yaşamayı seçtim ve hayatımdan beyaz unla yapılan herşey çıkardım tatlı börek ekmek hepsini 4 yıldır ağzıma koymuyorum ve çok rahatım ekmek bende aşırı kilo yaptı ve ben o kadar kilo aldımki ay görsen beni korkardın baskül 2 defa dönüyodu garibim o kadar kiloluydum hamur işini hayatımdan çıkarınca normal insana döndüm yani
evet ya baya baya kötüydüm bu halimize bin şükür
evet hele 6. ayımıza gelelim inşallah o zamana kadar toparlanırım