Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bizimde temennimiz o yarın inş boyacının pozitif haberiyle bu topik pozitif havaya girecek
Aaa kaç kiloydun canım yaa![]()
ee burcu nereye gitti, bişide demedi yazdıda benmi kaçırdım acaba
İnşallah canım yarın bize müjdeli hbaeri verecek![]()
tek bildiğim basküle çıktığımda baskülün iki defa döndüğüydü hesap yapamadım yani çok kiloydum anlıcan ama 3 hanelerden 2 hanelere indim şimdi o kadar zayıf olmasamda boyuma göre fena durmuyo kilom yani
anladım canım valla iyi iradeliymişsin maşallah![]()
maşallah havincim çokk büyük bir başarı, umarım hep böyle istikrarlı olursun
sağol canım ama işte kendimi bıraksaydım doktor 3 ay yaşarsın dedi bende ilk hamur işini keserek başladım ve tam 40 de nerdeyse 80 kilo gitti benden ama bu kilo ödemdi yani vucudumun maksimim kilo sınırındaki kilosuna inmişti ve ondan sonrada 4 yılda çok şükür vucudum insana benzedi diyim
aaa canım ciddimisin sen bu kiloyu diyetisyensiz mi verdin
maşallah diyorum sanaa tebrik ederim seni![]()
sağol canım ama işte kendimi bıraksaydım doktor 3 ay yaşarsın dedi bende ilk hamur işini keserek başladım ve tam 40 günde de nerdeyse 80 kilo gitti benden ama bu kilo ödemdi yani vucudumun maksimum kilo sınırındaki kilosuna inmişti ve ondan sonrada 4 yılda çok şükür vucudum insana benzedi diyim
iyiki iradene sahip çıkıp verebilmişsin canım,insan yeterki istesin neler yapıyor dimi..
kızlar ben bugün gündüzde uyumadım çok uykum geldi öpüyorum sizi iyi geceler
kızlar ben bugün gündüzde uyumadım çok uykum geldi öpüyorum sizi iyi geceler
bugün ancak girip bugün olanları okuyabildim burası bana umut sığınabileceğim bir liman herşeyimi çekinmeden anlatacağım ve herkesin beni anladığı (ailemin bile anlamadığı bi zamanda ) dert ortağım diyebildiğim kişilerin olduğu bi ortam 1 hafta oluyo topiğe katılalı ve ben o kadar mutluyum ki burda olmaktan...ama bugün burda lanları görünce gerçekten inanılmaz üzüldüm keşke yaşanmasaydı ama olmuş işte miragecim sana çok hak veriyorum cnm ben durumumu bilmeyen biri bile bana hamileliğini anlattığında nefret ettim ondan çok haklısın ama keşke bu olanlar yaşanmasaydı bu tedavi döneminde üzme kendini yemn ediyorum transferim olmadı ama ben yumurtalarım toplanana kadar kimseyi duymadım ve 21 yumurtam 7 tana çok sükür sağlıklı embriyom oldu eminim relax olmamın çok etkisi vardı sende duyma cnm...