eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sende baya üzülmüşsün cnm .. yani şu haklı bu haklı diyemem elfaesin bi haksızlığıda yok tabiki .. mirageninde öyle.. ya hormonlar nedeniyle alınganlıklar var buda cok normal.. zaten bunlarıda paylaşmak için burda değilmiyiz.. yani bugün ben çekerim kader arkadaşımı yarın öbürü beni çeker.. başka kim bizi daha iyi anlar... evet ben hatırladım ve yazmak istedim.. çünkü hatırlamasam karışamazdım ama hatırlayıp da susmayıda yakıştıramazdım kendime.. çünkü okuduğuma eminim. elfaes genel bir mesaj attı hamilelik takvimini sordu .. bir arkadaşta ona miragenin bildiğini söyledi .. onun üzerine atmıştır o mesajı .. kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ki zaten mirage de belirtmiş öyle olmadığını ...

lütfen bitsin bu gerginlik.. hepimiz amacımıza odaklanalım :)

benim de yarın test günüm.. pek umudum kalmadı kanamalardan sonra ama bakalım ya nasip Allah ' tan :S

aysegulu şu 6. hissin benim hakkımda birşeyler söyleyebilirmikine :)))

kimse kimseyi kırmasın lütfen, mirage herkes istedğini yazsın topici ben açtım diye kimseye kısıtlama getiremem dedi, herkes birbiriyle aynı samimiyette değil, anlayışlı olalım konuyu daha fazla uzatmayalım, elfeasa da kimse git demedi kendisi uğramam dedi, tabi yine yazsın sorsun soruları cevapsız kalmaz elbette, biz burda birbirimizin sinirlerini hoplatmak için durmuyoruz, birbirimize destek olalım bu süreçte, artık konuyuda kapatalım, topiciğimiz eski neşesine dönsün. bu mevzuya ayrıca yorum yapmak istemedim ama bir tarafta mirage yeni tedavide stressiz olması lazım, diğer tarafta elfeas hamile bebeğine bişey olmasın o yüzden kapansın artık bu konu. biz muhabbetimize bakalım

boyacı canım umudum kalmadı ne demek rabbimin izniyle yarın değerin katlanmış olacak inş pozitif düşün hep canım

sağol canım geldım ama senın ısrarrın için eğer ki rahatsızlık vereceksem kalmak istemem gercekten uzaktan okuyorum yorumsuz kalıyorum artık bazı korkular yasadım sıkkıntılar oldu ama benım gibi herkesın oldu ben buraya girip tabıı ki korkularımı endıselerımı yazdım ne yapacaktım kızlar aksama ne pişireyim die mi soracaktım yada ne yemek yapayım die mi soracaktım sasırdım yanı olumlu olumsuz herseyi paylastım farkında olmadan sıkmış ola bilirim ama ben burayı sanal olarak görmedim ailem gibi arkadaslarım gibi gördüm ondandır üzülmem sanal olarak görseydim bu kadar üzülmezdım belkide takvım olayınıda anlattım senın ve boyacınında bunu görmesi benı rahatlattı acıkcası ikinizede ayrı ayrı tesekkur ederim ..

evet şekerim inşallah allahın izni ile yarın pozitif döneceksin.....işte bende onu diyorum ortada bişey yok üzüldüm tabikide çok üzüldüm biz burda aylardır aile olduk sanalı unutuk sanki yıllardır arkadaş fibi olduk...ayşeaab la ilgili bi sorun olmuştu hatırlarsan geçen haftalarda ozamanda sesimi çıkarmıştım ve hepimiz hemen hemen yorum yapmıştık çünki ayşe haklıydı karşıdaki arkadaş haksızlık ve terbiyesizlik yapmıştı özelini karıştırarak ama burda ne var konu nee. elfaesin mızmızlığımı... tabiki yapacak kime yapacak ...bizde yapmıyormuyuz zaman zaman şımarık hareketlerimiz olmuyormu kızdığımız üzüldüğümüz sevinçlerimiz ağrılarımız ....kanamalarımız her şeyimiz burda konuşuluyor günlerce ağrı çeken arkadaşları da dinledik teslli ettik günlerce testim şöyle belirtim böyle diyenleride dinledik teselli ettik elfaeste bize nazlandı çok samimi gördü ve vesveselerini paylaştı ne var bunda ...takvim meselesi neden konu oldu olsun tek ona sormuş olsun ne farkederki...ayrıca mirage demişssinki ben hamile değilim bana neden sormuş bu soruyu demişsin inşallah anne adayısın canım ...o zman bende alınayım bu muhabbetlere bebek kıyafetlerine bebğin kalp atışlarına falan filan ....ben bu konuları dinlerken yanıt verirken zevk alıyorum allahım banada yaşat diye yalvarıyorum....

canım ne güzel keseyi gördün demek inş çarşabma hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın rabbim sağlıklı ğelişip sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş

amin canım tesekkur ederım havıncım ınsallah senın de mutlulugunu paylasıcas.senın kulagın nasıl oldu ..umarım daha ıyısındır...rabbım guzel gonlune gore versın cok sagol

Son düzenleme:

benım niyetim kimsenın sınırını hoplatmak değil canım okadar yazılandan sonra uğramak doğru olmaz dediğe düşündüm suanda burda olmamın sebebıde aysegul cok ısrar ettiği içindir.size bu haksızlık olsaydı tavrınız ne olacaktı arkadaslar susup devam mı edecektınız

canım yorumuna aynen katılıyorum bende konu uzamasın daha fazla kırgınlık olmasın diye yazılanlara yorum yazmadım miragenin şuan en çok morale ihtiyacı var bu süreci bir kez yaşayıp transferim ertelendiği için biliyorum stres olmamısı lazım miragenin elfaes canım sende üzme kendini seninde unutma sana ihtiyacı olan şuan senin içinde büyüyen can var onu düşün

canım benim ben komşularıma gitmesem hergün muhakkak beni görmek için kapımı tıklatırlar canım şimdi evdesinya komşu gezmelerinide öğrenirsin artık
alışcaz artık zevkliymiş ya, bide evde aç kalınca.. oh bi gittim hemen sofra geldi önüme :))
mafoldum ya ellerim çamaşır suyu yağ çözücü ve kiraç çözücü karışımı kokuyor ovalamaktan ellerim parçalandı ne pismiş be mutfağım.sen ne yapıyon.

oh mis gibi olmuştr ellerine sağlık, benim mutfağada lazım öyle bir temizlik, 15 tatilde kardeşlerimi bekliyorum evi bi paklasınlar diye.

amin cnm yaa Allah razı olsun.. inş. katlanır değerim bakalım.. tabi bütün kızlar hepinize teşekkürler bu zorlu süreçte benmde bir çok sorunum sıkıntım oldu hepinizde ne biliorsanız yazdınız çokk çokk teşekkürler.. rabbim hepimize yaşatsın annelik duygusunu..hayırlısıyla

cnm üzme artık kendini lütfen.. bende kendi adıma hiç bir zaman sıkılmadım senden.. ve eminimki kmse de sıkılmamıştır sorularını cevaplamaktan.. öyle düşünme.. neyse boşver artık.. sen duymuşmuydun kalp atışını bebişinin ?? :)

boyacı canım umudum kalmadı ne demek rabbimin izniyle yarın değerin katlanmış olacak inş pozitif düşün hep canım

cnm yaa saolasın. inş.. vallaa ne yaparım hiç bilemiyorum negatif alırsam yani tabiki katlanmak zorundayımda işte yine ii olsun istiyorum hepimizn inş.. sen nasılsın cnm..ağrın azaldı inş..

valla mis oldu.kardeşler fikri güzelmiş Allah razı olsun onlardanda.

nasıl yani arkadaşlar bizene diyip normal muhabbetimize devammı edelim.... tamam edelim ...ama benim vivdanım çok rahatsız...çünki arada hiç bişey yok.. birileri üzgünken ben ettiğim muhabbeten zevk alamıyorum...duyarsız olamıyorum..ama siz nasıl isterseniz öyle olsun sizde kaybetmek istemiyorum sizleri seviyorum çünki(((

boyacı yarın pozitif alacaksın. buna çok inanıyorum. yarın seni listenin üst kısmına taşıycaz. hakay balı ilknurumuz da gelecek halayını çekecek canım...sonra da duanı istiycem :) hamileliğin tastiklendikten sonra duana daha çok ihtiyacım var.

amin canım tesekkur ederım havıncım ınsallah senın de mutlulugunu paylasıcas.senın kulagın nasıl oldu ..umarım daha ıyısındır...rabbım guzel gonlune gore versın cok sagol

canım kulağım iyi dedimya 3 güne bişeyi kalmaz öylede oldu canım

rabbimin izniyle inş canım benim miragenin yarın boyacının ayşegül tedaviye başlayınca onun gamzenin asilin bu topikte herkesin güzel haberleriyle mutu olacağız

inş sende çarşamba bebişinin pıt pıt larını hayırlısıyla duyarsın rabbim bebişinin sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bize dua et canım

canım asla olumsuz düşünce aklına getirme canım rabbimin izniyle 9.15 olan değerin yarın katlanmış olacak hep güzel düşün yarında herşey güzel olsun

ooff miragem offff ilk 8 gün nasıl geçti anlamadım ama kanamam başladıktan sonraki şu 4 gün geçmek bilmedi sanki.. inşallah katlanır değerim.. bazı sitelerde 10 altı gebelikten söz edilmez yazıyor ama takmıcam artık kafama ne yapayım.. etmem mi herzaman hepiniz dualarımdasınız ve öyle olmaya da devam edicem...

canım yok düzelmeye calısıorum sadece cok kırıldım içim bosaldı belki birikimdi ama sağolsun aysegul sen rahatlattınız benı..evet 5+6 gunlukken dr gösterdi ama diinletmedi o dr memnun kalmadım baska dr gittim 7+1 gunlukken dinletti ama az zararı olmasın dedi 17sine konturol yazdı tekrar gidicem inş iyidir.senınde degerlerın yukselıcek inş benımde cok dusuktu 15 gunde zor katlandı biliosundur aysegul hamılesın dıosa hamilesindir..onun dedikleri hep cıkıo aysegul cok kıymetlı onun dinle ve guven o nederse o:):) bende ınanıyorum bebış gelecek senınde degerlerın gunden gune katlanacak zor gunler ama gecicek inş bizim bebişler nazlı

ben şuan yazılanlarla sinirler hoplatılmasın dedim, ayşegül ağladığını söylediği için. ben aranızda geçen dialoga karışmak istemedim haddim değil, onun harici miragenin yazdığı ilk mesaja sırf ortam yumuşasın diye cevap diye yazdım üstüme alındığım için değil, ve farkındaysan burda yangına körükle gitmiyorum sırf bu konu için söylemiyorum, herzaman böyle olmaya çalıştım, ve sana şahsın hakkında sana hiç bir zaman kırıcı olmadım elimden geldiğince msjlarına cvp verdim görmediklerin bile oldu, burda kimseye seni istemiyorum deme hakkımız yok. sustuğumuda düşünmüyorum orta yolu bulmaya çalıştım.

etmezmıyımmmm heran aklımdasınız ..rabbım bu mutlulugu aynı sıkıntıları ceken arkadaslarıma da nasıp et dıye sureklı sureklı dua edıyoum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…