- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 108
:):) sen banada demiştin ve öylede oldu senın hıslerine guveniyorum ama boyacının hamile kaladığını ve bebiğininde olacakdığına inanıyorum inş senın ve havının ve tüm isteyenlerın rabbım biran önce kucagını doldursun inş kalbımız temız olsun ozaman rabbım bize yardım eder ve yüzümüzü güldürür ben inanıyorum
canım hep dua istiyoz hamişlerden hamilelerin duası kabul olur rabbimde ol derse hepimiz hayırlısıyla hamile kalacağız az kaldı buna inanıyorum bebişlerimize kavuşmaya
kanama okuduk cnm ama benm c.tesi leke geldi dr. olur dedi pazar bildiğin adetin ilk günü gibi kanamam oldu dr.a gittim clexane ı kesti (ve evet bende burdan umutluyum zaten) p.tesi hemen lekeye döndü salıda tamamen kesildi.. inş. iğne kesildiği için kesilmiştir kanama ve bebişim benimleedir.. evet cnm artık sabah gidiyorum kan vermeye ve pozitifi alıp gelicem inş.. :))) sabah 8 de orda olucam cnm sonucu alır almaz yazarım size tabi negatif olursa üzüntüden hemen girmeyebilirim :)
verdiğiniz moral sayesinde pozitif almadan gelmem artık saolun hepiniz canlar :))) darısı hepimizin başına :)
canım kanamaya takılma şöyle düşün bebişin kendine rahimde daha rahat yeri seçmek için kanaman oluştu bebişte yerini buldu yerleşti kanamada durdu rabbim yarın güzel haberlerle geleceksin değerin katlanacak buna tüm kalbimle inanıyorum