mrb nasılsınız güzeller
iyiyiz canım sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb nasılsınız güzeller
mrb nasılsınız güzeller
stresim yok da sigara içiyorum hala.
mrb nasılsınız güzeller
bizde iyiyiz kızlar nasıl olalım işten geldik yorgunuz baya bi uzandık öylesine:)))
gamze canım nasılsın
hkere canım sen nasılsın
2 saatte geçen sayfaları zor okudum ve çok üzüldüm...mirageciğim seni seviyorum ve saygı duyuyorum yalnız elfaese birazcık haksızlık yapıldığını düşünüyorum günlerdir hepimiz burda ne dertlerimizi şikayet ettik neler anlattık yeri geldi eşlerimizi özel kavgalarımızı görümcelerimizi kayınvalidelerimizi konuştuk daha dün sen...ne cesaret resimlerinizi paylaşıyorsunuz benim buna cesaretim yok burda okadar kayınvalidelerimizden konuştuk dedin..gibi gibi ardından bana şaka olarak söylediğini biliyorum ama topiğimizin muhtarı dedin güldük geçtik ..geçen hafta ben adet olmadım acaba hamilemiyim diye günlerce burda feryat figan ettim...tatlım inSan kırmak üzmek çok kolay ama onu tamir etmek çok zor ..bana göre haksızlık yaptın zaten burası sorunlarımızı mızmızlıklarımız rahat rahat konuşabildiğimiz için burdayız ...sitreste olabilrsin elfaesi sevmemiş olabilirsin kimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten ama kızcağız zor ulaştığı heyecan yaptığı bi hamileliğin bütün sitresini ve paniklerini bizlerle paylaştı bide ona teselliettik rahatsız olanlar zaten ona yanıt vermedi...isteyen istediği ile konuşur istemeyen konuşmaz ama burda lütfen birbirimize anlayışlı olalım.. başlığında yazdığı gibi birlikte yürüyelim:)) ben üzüldüm onunda bu halinde üzüldüğünü düşünüyorum ne onu ne seni nede bizi üzmeye birbirimizin hakkı yok...bakın eşimle paylaşamadığı her şeyi sizlerle konuşuyorum ...yeri geliyor günlerce hepimiz aynı şeyleri tekrar tekrar konuşup duruyoruz motive olana kadar rahatlayana kadar burda mızmızlık yapıyoruz ...ve elfaes defalarca bu konu hakkında yazmış açıklama yazmış boyacının dedği gibi kimsede ben dedim dememiş...evet bende haırlıyorum benimkinide mirage yaptı ona sor dendiğini....lütfen üzmeyelim birbrimizi nolur kızın bi suçu yok ben çok üzüldüm ...o sadece bizi samimi görmüş nazlanmış...bana göre yanıtı bu olmamalıydı...dün dikkat edersen sen o eleştiriyi yapıp sayfaların işgal edildiğini yazınca bende hemen çekildim...üzüldüm çıktım...kendime göre burayı meşgul ettiğimi düşündüm...çünki ne hamileyim ne tedavideyim konuşmalarımın sayfayı işgalettğini düşündüm ve çıktım...tekrar tekrar söylüyorum alınan alısın ama elfaes bu konuda günah geçisi oldu....tekrar ediyorum kimse diğerini sevmek ve onunla konuşmak zorunda değil....sonuçta hepimiz aynı sebepten burdayız....BEBEEEK......
ben iyiyim canım sen nasılsın, bugün komşuma gittim aynı apartmanda, çıkmak iyi geldi 2 surat gördüm valla :)
gamze canım nasılsın
hkere canım sen nasılsın
canım bugün bende komşu gezmesindeydim bıraz kafam dağılsın istedim canım iyi olmana sevindim yorma sakın yeğenimi bende iyiyim şükür
sağol canım benim sen nasılsın tatlım
evet aynen kafa dağıttım iyi oluyor arada çıkmak lazımmış, bende hiç alışkın değilim konnukomşu gezmesine çalışmaya alışkın olunca,pek komşu tanımaya fırsat olmuyordu yeni yeni tanışıyoruz işte.
kızzz temizlik bitmedi mi daha bu aralar pek uğramıyon