• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Boyacı yarın test günün inşallah değerlerin yükselmiştir.

Merve canım bebişinin kıyafetleri çok güzel bayıldım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Mirage canım lütfen moralini yüksek tut tedavinde başaldı estrofem mi günde kaç defa kullanıyorsun canım?

Havinim geçmiş olsun sanada kulağın geçmiştir umarım.

Hkere kar foton güzel çıkmış biz izmir de kar göremiyoruz malasef soğuk yiyoruz bol bol:))

Kedi canım rabbim sanada kolaylık versin bu karda kışta..

Ve diğer arkadaşlar hepiniz iğiki varsınız. Benimde yarın kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirim.

ahh şimdi senin kuzu büyümüştür yaa yarın sabah için sabırsızlanıyorsundur eminim
bende minnişimi özledim valla daha geçen hafta gittik ama hemen özlüyorum
sağol canım daha güzelleri senin bebeğinin olsun:16:

Mirage canım lütfen moralini yüksek tut tedavinde başaldı estrofem mi günde kaç defa kullanıyorsun canım?

Ve diğer arkadaşlar hepiniz iğiki varsınız. Benimde yarın kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirim.

yukscüm iyiyim merak etme canım. estrofem bir sabah bir akşam günde 2 defa, 4 gün boyunca kullanıcam. yarın güzel haberlerle gel bize anlat yuksüm.

ahh şimdi senin kuzu büyümüştür yaa yarın sabah için sabırsızlanıyorsundur eminim
bende minnişimi özledim valla daha geçen hafta gittik ama hemen özlüyorum
sağol canım daha güzelleri senin bebeğinin olsun:16:

Hemde nasıl heycanlıyım anlatamam iki hafta önce gitmiştim özledim bebişimi hemde nasıl:))

yukscüm iyiyim merak etme canım. estrofem bir sabah bir akşam günde 2 defa, 4 gün boyunca kullanıcam. yarın güzel haberlerle gel bize anlat yuksüm.

Benim bir arkadaşım var canım kendiside dondurulmuş bebişini alcak inşallah bu ay kendisine günde 3 defa demiş doktoru umarım hepiniz güzel haberler alcaksınız:)) İnşallah güzel haberler alıp gelirim canım.

kadın dediğin işte iş kadını eve gelince ev kadınıdır.şimdi geldim yemek hazırlamalıyım sonrada gece yarısına kadar mutfağı temizlerim herhalde. hepinizi öptüm seviyorum kızlar sizi.

Canım maşallah 6. haftaya gelmişsiniz haftaya inşallah kalp atışlarını dinlemeye gidersiniz
kan sulandırıcı işini ne yaptınız neye karar verdi doktorun?

kan sulandırıcıya devam canım bacaga gectım bıraz daha rahat sankı ..zaten 1ay sonra bırakıcakmısız sanırım dayanıcam ..haftaya carsamba kalp atısı ıcın gıdıces ınsallah ..sen nasılsın nasıl gıdıyor :)..cok sagol canım ılgılendıgın ıcın

Son düzenleme:
boyacı inşalalh iyi sonuç alırsın.

son zamanalarda bu topiçte ne kadar gerginlik oluyor böyle. onun için ne fazla yazıyorum ne de müdahil oluyorum. izleme moduna geçtim.

transferden sonra onca zaman ohss ile uğraştım. o bitmeden kanama başladı. 3-4 defa hastanede yattım. serumlarla tüp bebek merkezine gittim. Doktorlar bebeğini %70 düşürürsün dedi, hatta şimdiye kadar düşmemesi mucize dediler, 3 aydır yatalak oldum. Çayımı bile dolduramaz, balkona bile çıkamaz oldum ama bu kadar velveleye vermedim. İnsan endişeli olur da bu endişesi ile karşısındakileri bu kadar mı gerer.

Klavye elimizde diye her aklımıza geleni yazamayız ki.

Mirage biraz gevşe. Boşver kim ne yazarsa ne derse takma. Oluruna bırak. Benim koca moralimi bozmamak için her şeye gülüyor. Oysa neler neler diyesi var da o gülücüğün altında. Rol yap biraz roll:)

turk saol cnm inş.. birde kanaman ne zaman olmuştu sorabilir miyim ? teşekkürler

Merve canım bebişinin kıyafetleri çok güzel bayıldım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Hkere kar foton güzel çıkmış biz izmir de kar göremiyoruz malasef soğuk yiyoruz bol bol:))

yukscum teşekkrler cnm inş.. sende güzel haberlerle gelirsin ..

cnm üzme kendinide bebeğinide .. tatsız şeyler oluyor bazen ama tabi hepimiz hassasız.. kaç mesajında birine sorduğunu yazmışsın oda seni mirageye yönlendirmişti mesajını ben hatırladım.ama bende kim olduğunu hatırlayamadım.. hattaa sanırım şöyleydi mesajı "benimkinide mirage yaptı ona sor istersen"" yani bu yazıyı hatırladığım için sessiz kalmak istemedim.

ama tekrar ediyorum kafana takma ve bebeğini düşün.. çünkü biliyoruz ki hiç birimiz kötü niyetli değiliz burda cnm :)

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

kan sulandırıcıya devam canım bacaga gectım bıraz daha rahat sankı ..zaten 1ay sonra bırakıcakmısız sanırım dayanıcam ..haftaya carsamba kalp atısı ıcın gıdıces ınsallah ..sen nasılsın nasıl gıdıyor :)..cok sagol canım ılgılendıgın ıcın

canım ne güzel keseyi gördün demek inş çarşabma hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın rabbim sağlıklı ğelişip sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş

mirage canım nasılsın ilk kontrol nasipse ne zaman canım

hadi yaa ozamana kadar oluşmamışmıydı yağ dokusu daha önce oluşmaya başlıyo ama tamamlanmamış demekki ozamana kadar ay kıyamam yaa çok zor erken doğum el kadar oluyolar bişii olcak diye tutmaya bile kıyamazki insan :18: neyse sağ sağlıklı ya çok şükür gerisi önemli diil :34: evet arkadaşım biraz daha şanslıydı yiğenine göre o 36-37 haftalıkken dğurdu üstelik ama fazla kontrole gitmediği yerinde bi durmadığı için falan artık nedeni her neyse yüksekmiş tansiyonu suyuda azalmış bebeğin 40 gün gelişememiş içerde doğum için memlekete gittiğinde komalıksın sen seni burda doğurtamayız diye geri malatyaya araştırmaya yollamışlar kızı kaç gün hastanede yattı zor düşürdüler tansiyonu alıcaklardı bebeği ama gelişsin biraz daha diye 1 hafta 10 gün sonra geri gel dediler işte sonra doğurdu sağ sağlimde bünyesi zayıf ememiyo bile geçende idrar yolları iltihap kapmış küvezde kaldı kaç gün zor vallaa çok dikkat etmek gerekiyo erken doğumlarda mikrop iltihap vs kapmasın diye :26::18: neyseki siz çoktan atlatmışsınız o günleri allah yavrularımızı bize bağışlasın vaktinde zamanında gelsinler inşallah vee en önemliside allah olmayanlarada nasip etsin özelliklede yavrularının kıymetlerini bilicek ailelereee... :16::16:

amin canım amin rabbim tüm bebek özlemiyle yanan anne adaylarınada bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

canım erken doğumlarda genelde mama takviyesi yapıyolar çünkü bebek emip doyamadığından inş arkadaşının bebeğide çabuk toparlar

Ya kızlar ben sizlere bişey sormak istiyorum biz hamileler geliyoruz buraya sohbet ediyoruz işte bazen sıkıntılarımız oluyo
onları paylaşıyoruz.Rahatsız olduğunuz yerler varsa bizlerle paylaşabilirsiniz valla alınmayız.
Kimse üzülsün istemem kalbi kırılsın istemem:16::50:

bence de hayyy ağzını öpeyimm :1: benzer bişey söyledim ama mirage siz bize umut oluyosunuz dedi ama ben de üzüldüm ne yalan söyleyeyim benim yüzümden üzülen oldu mu diye

hop nereye daha sizden sonra biz doğuracağız rabbimin izniyle bizim umudumuzsunuz siz pozitif enerjimiz sizden destek alıyoruz biz sakın bırakıp gitme düşüncesi aklınıza gelmesin

canım şükür kulağım bugün daha iyi arada ağrı giriyo o kadar

sen nasılsın canım yakında bebişi görmeye gidiyonmu

hoşgeldin havinim, kulağın nasıl oldu? canım bir sonraki kontrolüm cumartesi 10:30da

hoş bulduk canım kulağım bugün daha iyi sağol canım ay ne güzel inş cumartesi güzel haberlerle gelirsin canım rahim kalınlaşmaya hayırlısıyla başlar bu dönemde sakın stres yapma canım stres rahim kalınlaşmasını çok etkiliyo çünkü

hoş bulduk canım kulağım bugün daha iyi sağol canım ay ne güzel inş cumartesi güzel haberlerle gelirsin canım rahim kalınlaşmaya hayırlısıyla başlar bu dönemde sakın stres yapma canım stres rahim kalınlaşmasını çok etkiliyo çünkü

stresim yok da sigara içiyorum hala.

miraga tatlım tedavi boyunca sigara hayır inş. :13:

kızzz temizlik bitmedi mi daha bu aralar pek uğramıyon

Back