Ee artık yanımda annem olur o bilir neyin nasıl olacağını tecrübeli kadın
amin inşallah
ayy gülmekten öldüm yemin ederim havinimm sanki kaşık kaşık yemek yiyecekte
ama panik hali işte
Ee artık yanımda annem olur o bilir neyin nasıl olacağını tecrübeli kadın
amin inşallah
ayy gülmekten öldüm yemin ederim havinimm sanki kaşık kaşık yemek yiyecekte
ama panik hali işte
kız belkim hastane çıkışı setinin önlüğüdür takım halinde koymuşlardır belkim olabilir yaani yaaanibu arada setlerden çıkan beyaz incecik iç zıbınlar oluyo ya ilk onu giyiyolarmış zaten ider gitmez hazırlıycam ben hastane çantamı vallaa annem oğluşun cicilerini yıkamış bugün bidir bidir onlarla uğraştım diyo nevresimleri falan kalmış heralde bi yıkancak kız erken merken gelir hazır olsun dediydim naapiim 31. haftrada doğuranı duyunca tutuştum :18: hazırlıklı olmak lazım her zaman
bize hemşire soruyo ellerine takmak için eldiven oluyo onu bizde çantaya aceleyle ne kadar önlük varsa doldurmuşuz:)) ama yeğenim aceleci çıktı 1.5 ay erken doğdu velet kesesini patlattı
bize hemşire soruyo ellerine takmak için eldiven oluyo onu bizde çantaya aceleyle ne kadar önlük varsa doldurmuşuz:)) ama yeğenim aceleci çıktı 1.5 ay erken doğdu velet kesesini patlattı
o zaman 7. aya geldiğimizde her şeyini hazır etmemiz lazım
hastane bavulumuzu bile ne olur ne olmaz
ee yiğenin kızmıydı erkekmiydi
34. haftadamı geldi ay bayada erken gelmiş canım :26: eldiven lazım tabi bende gider gitmez hazırlıycam dursun hepsi foto makinasına makyaj malzemesine kadar koycam bakalım çantaya
tabi tabi canım hazırlıklı olmak lazım allah korusun ama sen tedbirini al yinede ne olur ne olmaz
rabbim yaşatmasın amann aman zor valla
ooo annen neler almıştır şimdi ilk torun ya
bizimkilerde heyecanlanıyo valla beşiğini biz alacağız diyo
annem örgülere başlamış bizden heyecanlılar valla
canım 1kilo900 gram doğdu evet erken doğdu inş sizler vakitli doğumlarınızı yaparsınız canım rabbim gününde saatinde bebeğini kucağına almanı nasip etsin erken doğumun zorlukları çok oluyo dua edin gününde saatinde bebeklerimizi kucağımıza alalım diye ben doğurmadım ama bu konularla fazla içli dışlı olduğumdan az bıraz tecrübem var yani
Anaaa çok geç olmuş ben gidiyorum havinim bengişş
sizde çıkın artık
Anaaa çok geç olmuş ben gidiyorum havinim bengişş
sizde çıkın artık
canım ben şimdi oturdum ben kaçıyorum canlar yazacaktım makinenin bitirmesini bekledim çamaşırlarımı asıp yatacağım canım sana hayırlı geceler öpüyorum seni rabbime emanetsin bengüsu sanada hayırlı geceler canım tanıştığımıza memnun oldum rabbim gününde saatinde bebişini kucağına almanı nasip etsin
ay ben hep ediyom zaten 38.haftamdan sonra gelsin diye ama zamanınıda geçmesin diye sonra kakasını falan yiyo kordonu falan dolanıyo boynuna oda kötü yaani :18::26: ay minnacık doğmuş bebiş yaa oy kıyamam onun bünyeside zayıftır bayaada küvezde yatmıştır dimi? arkadaşımda 2.200 doğurmuştu bebişi ememiyomuş bile bünyeside zayıfmış toparlar inşallah oda biran önce kendiniallah sanada nasip eder inşallah canım tez ve en hayırlı zamanda inşallah bundan sonra kendi bebeğinde tecrübelerin olur
Daha çok az şey aldım hatta bunları saymıyorum bile:) cinsiyetini ilk öğrendğimizde almıştım bunları
canım iş yormazmı seni sen iki can besliyon kendine çok dikkat et yorma kendini yeğenlerime iyi bak annesi
canım ben iyiyim inş
Tubaaamm görüşemedk bu ara .:) nasl gidio hamişlk.bulantilar devam mi..
Kizlar geçen fotolarinizi gördüm maşşşşşaaalllaahh artiz misiniz bu ne güzellkler yaaww
Elfaes cnm sen nepiosun.. Bugün kötüymüşsün gerçi sigarayi birakmanin etkisi olabilir birde havanin... Ayyy yaa sende çok güzelsn maaşşallahh..
Kizlar popolari kaşiyin ben renkli gözlüyüm bakın nazarm değer)))))
tubişim napıyosuuun? karlarda dikkatli git gel aman diyyim canım.
yaaa böyle yapma, anladı sen beni. ama valla kaç gündür girmek istemiyorum buraya o kadar sıkıldım yani.
Hepiniz kendınıze cok cok iyi bakın rabbım olmayanlara en kısa zamanda göbüşlerine bebek hamış olanlarında hayırlısıyla kucaklarına bebişlerini almayı nasip etsin..
hakkınızı helal edin hepinizi cok seviyorum rabbım hep iyi haberlerinizi görmek nasip etsin bana hepinizi cok öptüm..hayırlı geceler
aysegulum sanada mjs attım sanırım görmedın senı de cok seviyorum söylemeye gerek yok zaten biliosun öpüldün canım
ben bişi kaçırdım mı yoksa sen tedaviye başladın da onun için mi hassasasın kuzummm kıyamam sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?