eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

İi canim sagol aman benimki kotuluk degil kuzumya sigara gibi kotu biseyden kurtuluyorum aslinda :) beni bosver sen nasilsin azkaldi hayirli haberlerini alicaz ins

İi canim sagol aman benimki kotuluk degil kuzumya sigara gibi kotu biseyden kurtuluyorum aslinda :) beni bosver sen nasilsin azkaldi hayirli haberlerini alicaz ins

Eet cnm seni kocaman tebrk etttm çoookk isabetli bir karar:) eet cnm iğne kesilince kanama da kesildi tabi bende yine umutlandm.. İnş kanama iğneden olmuştr gerçekten.. Perşembe test günüm aayyy inşş pozitif olur bakalim :)

ben zaten bu sahiplenmeyi sevdim en çok :) bilmiyorum cnm bnde ona yoruyorum ama bekledikçe morali çöküyor insanın...

hayaliiiim demek bir prensimiz daha geliyorrrr. bu prenslere biraz da kız lazım :)) o da benimle havinde mi gelecek acaba??? bir de asil, öyle doğdu bak içime :))
Kızzz miragem canım benim ne güzel demişsin ayy gerçekten olacak gibi gözlerim doldu valla. Rabbim bu kadar bekleyişden sonra inşallah yaşatır bu duyguyu. Bu arada resmen start verdin sende çok sevindim. Herşey yolunda gitsin inşallah. Dualarım seninle
Canım benim çok şükür bitmiş kanaman hadi test gününde hayırlı güzel haberlerle gel.
Anaam Eylül topiği oğlan doğuracak hep bu gidişle maşallah. Allahım korusun sizi

Ohh çok şükür ne güzel bi karar olmuş. Sonuna kadar destekliyorum seni ve kocamaaan bi aferim diyorum. Herşey gönlüne olsun

H.g cnm. Tsk ederm inş en kisa zamanda hepimiz pozitifi görürüz

Geleybebeğim sende hoşgeldn.. Geldn madem 2 tıkıl bişicik yaz :))

yaaa böyle yapma, anladı sen beni. ama valla kaç gündür girmek istemiyorum buraya o kadar sıkıldım yani.

anlıyorum canım seni tabiki, azcık kafa dağıtıyoruz güzel oluyor zaten hayatımızda olumsuzluklar var birde burda olunca ister istemez üzülüp geriliyoruz..onlarıda anlayışla karşılıyorum napsınlar bunalıyorlar burdada gerçekten çok samimi bir ortam olduğu için herkez nazlanıp sızlanıyor...

kızlarrr üzülmek yok herşeye gerilmek yok biz birbirimize neşe olalım ki bu süreci stressiz atlatalım... ilknurda hasta ama haydiinn halayaaoturmaya mı geldik ayol hamişler çok zıplamayın ama

Annnaaaaaa miragecan ne oldukine sana ..sen bişeye çok kızmışın ama ben kaçırdm herald.. Valla ben ödevimi yapiom örtmenim :))

he valla, ama uzatmıycam. konumuz bu değil çünkü. gerçek hayatta olduğu gibi burda da oluyor işte iritasyonlar.

Hoşbuldum şekercim. Âmin inşallah hepimiz görürüz. Hayırla kucağımıza alırız güzel güzel odalar hazırlarız,bebek şekerleri alırız,koklarız öperiz........ Vs. Bir sürü şeyler yaparız

:)) inşallah canım. hepimiz için güzel olacak inşallah. senin kırmızılar geldi mi bu arada?

2 tıkıl çok güzelmiş yaaa :)

Maşallah oğlişinee
hayırlı uğurlu olsun canım

bugün bıraz iyi ama sabahlatyı beni inş düzelir çabuk
İnşallah kuzucum daha fazla sürmezde rahatlarsın biran önce
he valla, ama uzatmıycam. konumuz bu değil çünkü. gerçek hayatta olduğu gibi burda da oluyor işte iritasyonlar.

Datlım gıymatlım bişi itiraf edecem ne demek diye iritasyona Google amcamdan baktım

canlarım son edndiğim bilgiyi sizlerle paylaşma istiyorum
muşmula mevyesi anne karnındaki ceninin düşmesini engelliyormuş, bunun yanında bir çok hastalığıda faydası varmış, bu kış aylarda c vitamini açısınıdan da yemenizi tavsiye ederim..

Anaa bu ne ayol herkesin bebeği erkekk
Benim kızım kara borsa olacak bu gidişlee
Ben minnişimi kimselere vermem amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…