Tubaaamm görüşemedk bu ara .:) nasl gidio hamişlk.bulantilar devam mi..
Kizlar geçen fotolarinizi gördüm maşşşşşaaalllaahh artiz misiniz bu ne güzellkler yaaww
Elfaes cnm sen nepiosun.. Bugün kötüymüşsün gerçi sigarayi birakmanin etkisi olabilir birde havanin... Ayyy yaa sende çok güzelsn maaşşallahh..
Kizlar popolari kaşiyin ben renkli gözlüyüm bakın nazarm değer)))))
İi canim sagol aman benimki kotuluk degil kuzumya sigara gibi kotu biseyden kurtuluyorum aslinda :) beni bosver sen nasilsin azkaldi hayirli haberlerini alicaz ins
mirage canım ben çok pozitifimm herzamannnizama uygun davranıyorum komutanım
canım çok sevindiiiiim :))) kesin sonucu mutlaka haber ver. listemizden biri daha negatiften hamileye geçecek. bu liste değişikliğini yapmak benim için bir şereftir :)) ben demiştim herkes hamile olacak sonunda die.
canım az kaldı sen de başlayacaksın. hayırlı sonuçlansa artık tedavilerimiz inşallah.
haydi ilknurum Allah beraberinde olsun canım benim. halay başım, bu defa kendin için halaybaşı olacaksın inşallah.
ayşegülüme bak ambargo koymuş ya burası ya hiç demiş :)))) ayşegülün topicimizin muhtarı yürü bee :))))
çok teşekkür ederim canım...ne güzel bir uğraş bulmuşsun kendine. çıkma zaten karda dışarı gerekmedikçe, Allah korusun düşersin falan Allah korusun.
tekrar hayırlı olsun ferihacım. 2 gün yatsan yeterli olur herhalde.
canım geç olsun güç olmasın. işin gecikiyorsa elbet senin bilemediğin bir nedeni vardır.
yaaa böyle yapma, anladı sen beni. ama valla kaç gündür girmek istemiyorum buraya o kadar sıkıldım yani.
Kızzz miragem canım benim ne güzel demişsin ayy gerçekten olacak gibi gözlerim doldu valla. Rabbim bu kadar bekleyişden sonra inşallah yaşatır bu duyguyu. Bu arada resmen start verdin sende çok sevindim. Herşey yolunda gitsin inşallah. Dualarım seninlehayaliiiim demek bir prensimiz daha geliyorrrr. bu prenslere biraz da kız lazım :)) o da benimle havinde mi gelecek acaba??? bir de asil, öyle doğdu bak içime :))
Canım benim çok şükür bitmiş kanaman hadi test gününde hayırlı güzel haberlerle gel.Bu gece bende geldm.. Geceyi kaçırırsak sabaha çok birikio :))
Havinim çok saol cnm .. Dün kestm iğneyi hemen azaldı kanamam bugünde bitti bile..tabi b
ende umutlandm demek iğnedenmiş die..inş gerçekten öyledr .. Yatçam kakçam yatçam kakçam soooonaaa test günüm :))))
Anaam Eylül topiği oğlan doğuracak hep bu gidişle maşallah. Allahım korusun siziKizlar herkese merhaba bugun kontrolum vardi
oglan geliyormus insallah hepinize de bugunleri
yasamak nasip olur ben her doktora gidiste korkuyorum
acaba yasiyor mu saglam mi diye kalbi duyunca rahatliyorum
cinsiyeti bile soramadim korkudan sonra doktor erkek dedi
hersey de normalmis olcumler filan.hepiniz icin de dua ediyorum
Guzel haberlerinizi okumayi bekliyorum....
İi canim sagol aman benimki kotuluk degil kuzumya sigara gibi kotu biseyden kurtuluyorum aslinda :) beni bosver sen nasilsin azkaldi hayirli haberlerini alicaz ins
amin amin amin rabbim daha fazla arattırmasın bizleri tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inş
yaaa böyle yapma, anladı sen beni. ama valla kaç gündür girmek istemiyorum buraya o kadar sıkıldım yani.
Havinim datlım kulağın nasıl oldu hafifledi mi ağrın:26:
Annnaaaaaa miragecan ne oldukine sana ..sen bişeye çok kızmışın ama ben kaçırdm herald.. Valla ben ödevimi yapiom örtmenim :))
H.g cnm. Tsk ederm inş en kisa zamanda hepimiz pozitifi görürüz
Geleybebeğim sende hoşgeldn.. Geldn madem 2 tıkıl bişicik yaz :))
Hoşbuldum şekercim. Âmin inşallah hepimiz görürüz. Hayırla kucağımıza alırız güzel güzel odalar hazırlarız,bebek şekerleri alırız,koklarız öperiz........ Vs. Bir sürü şeyler yaparız
Kızzz miragem canım benim ne güzel demişsin ayy gerçekten olacak gibi gözlerim doldu valla. Rabbim bu kadar bekleyişden sonra inşallah yaşatır bu duyguyu. Bu arada resmen start verdin sende çok sevindim. Herşey yolunda gitsin inşallah. Dualarım seninle
H.g cnm. Tsk ederm inş en kisa zamanda hepimiz pozitifi görürüz
Geleybebeğim sende hoşgeldn.. Geldn madem 2 tıkıl bişicik yaz :))
Kizlar herkese merhaba bugun kontrolum vardi
oglan geliyormus insallah hepinize de bugunleri
yasamak nasip olur ben her doktora gidiste korkuyorum
acaba yasiyor mu saglam mi diye kalbi duyunca rahatliyorum
cinsiyeti bile soramadim korkudan sonra doktor erkek dedi
hersey de normalmis olcumler filan.hepiniz icin de dua ediyorum
Guzel haberlerinizi okumayi bekliyorum....
İnşallah kuzucum daha fazla sürmezde rahatlarsın biran öncebugün bıraz iyi ama sabahlatyı beni inş düzelir çabuk
he valla, ama uzatmıycam. konumuz bu değil çünkü. gerçek hayatta olduğu gibi burda da oluyor işte iritasyonlar.
Aaayyyy bizde görces dimi o günleriii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?