• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

amn cnm hala bekliyomusun sen önümzdeki ay gel dedi doktor nspse geleck ay olur inş :(

canım şimdi bir aksilik çıkmazsa adetimle rahim kalınlaştırma hapına başlayıp tedaviye start vercez inş bu sefer bebişlerimi alırım göbüşüme sende üzme kendini bundada hayır vardır unutma

canım benim neden kötüsün yalnızlıktanmı yoksa bişeyemi taktın kafayı sen mutsuz olma canım bebişin etkilenmesin

Yok havinim bebis uzulmuodur o gayet mutludur:) cunku sigarayi biraktim esir etmis beni kendine ya inan ruh halim kotu elim kolum kakmiyor ama dayanicam zorda olsa:(:(

Yok havinim bebis uzulmuodur o gayet mutludur:) cunku sigarayi biraktim esir etmis beni kendine ya inan ruh halim kotu elim kolum kakmiyor ama dayanicam zorda olsa:(:(

sigarayı bırakmana sevindim rabbim tiskindirsin seni tamamen sigaradan ondansa bu ruh halin inş hayırlısıyla geçer bebiş sevinmiştir tabi dumandan kurtulduğuna

Merhaba kızlar buğün yanlızım kocişin işi bitmedi daha star seyrediyorum yeni dizi varya 20 dakika ağla ağla bir hal oldu bana ne kadar sulu gözüm ben böyle bu günlerde her şeye gözlerim doluyor:((((((((((((

canım şimdi bir aksilik çıkmazsa adetimle rahim kalınlaştırma hapına başlayıp tedaviye start vercez inş bu sefer bebişlerimi alırım göbüşüme sende üzme kendini bundada hayır vardır unutma

inş cnm ya bilmiyorum bk ben şöyle düşünüyorum şuan demekki diyorum bebeğim beni bırakmayacak o yüzden doğru zamanı bekliyo ve bu yüzden erteleniyo olabilir mi sencede ? :(

Merhaba kızlar buğün yanlızım kocişin işi bitmedi daha star seyrediyorum yeni dizi varya 20 dakika ağla ağla bir hal oldu bana ne kadar sulu gözüm ben böyle bu günlerde her şeye gözlerim doluyor:((((((((((((

bende benim için üzülmeyi izliyorum canım =)

canım benim hoş geldin bende seksenlere arada bakıyım eğlenceli bişeyler seyretsene kız canım bu haftalarda duygusal olman normal fazla ağlayıpta üzme meleğimizi tamammı

inş cnm ya bilmiyorum bk ben şöyle düşünüyorum şuan demekki diyorum bebeğim beni bırakmayacak o yüzden doğru zamanı bekliyo ve bu yüzden erteleniyo olabilir mi sencede ? :(

canım inş hep duamız o bebişlerimizde inş doğru zamanda transfer edilip tutunurlar bize rabbim 9 ay ayırmaz bebişlerimizi bizden 9 ay sonrada sağlıkla kucağımıza alırız inş canım rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin

bende benim için üzülmeyi izliyorum canım =)

Canım bende şimdi oraya geçtim:)nerde dramatik olaylar ben orda:(

canım benim hoş geldin bende seksenlere arada bakıyım eğlenceli bişeyler seyretsene kız canım bu haftalarda duygusal olman normal fazla ağlayıpta üzme meleğimizi tamammı

dramatik şeyler bu ara ilgimi çok çekiyorr havinim neden bilmem

canım inş hep duamız o bebişlerimizde inş doğru zamanda transfer edilip tutunurlar bize rabbim 9 ay ayırmaz bebişlerimizi bizden 9 ay sonrada sağlıkla kucağımıza alırız inş canım rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin

inş cnm allahım isteyip dileyen herkese versin inş

Kızlar 3 aşılama ve bu başlık açıldığı sıralardaki tüp bebek denemesine rağmen bebek sahibi olamamıştım. Bu ay ekimden beri geçirdiğim en rahat aydı.hiç bir işleme basvurmadım. sürekli dua ettim ama bir kez bile bebek lafı etmedim kendime. soğan kürü uyguladım. 15-20 kitap okudum, sevdigim dizilerin tüm sezonlarını izledim. bugün işyerimde bir test aldım, iki çizgi çıktı, yanlışlık vardır dedim, bir test daha aldım, iki çizgi çıktı, bir de erken gebelik testi aldırdım, o da pozitif çıktı. hemen hastaneye kan verdim ve sonucunu bekliyorum:)
İnşallah umutlarım boşa çıkmaz. Buraya kadar ki kısmı bile çok sevindirici, ilk kez o pozitifi görmek. gerçi daha kabullenmedim, korkuyorum, kimseye de soylemedim eşim hariç. Dua edin bana. Allah hepimizi mutlu habere ulaştırsın inşallah.:nazar::nazar:

canım çok sevindiiiiim :))) kesin sonucu mutlaka haber ver. listemizden biri daha negatiften hamileye geçecek. bu liste değişikliğini yapmak benim için bir şereftir :)) ben demiştim herkes hamile olacak sonunda die.

hayırlısı olsun tatlım allahım ne güzel yaa bende başlamak istiyorum bi an önce bi çıksa şu genetik testler:)))

canım az kaldı sen de başlayacaksın. hayırlı sonuçlansa artık tedavilerimiz inşallah.

yahu bacılar sayfaları okumakla yetişemedim yok böyle bir hız rabbim esirgesin siziiii :)
ben kar tatili oldum yarın :) işin komiği zaten sevkli olcaktım :)))

perşembe günü gelir mi ki yaaaa!!!
size gelişmeleri yazmaya çalışırım kocaman öpüyorum herkesi..
bu karda kıyamette nasıl gitceğimizi de kestiremiyoz ama :)

haydi ilknurum Allah beraberinde olsun canım benim. halay başım, bu defa kendin için halaybaşı olacaksın inşallah.

canım farklı topiklerdende yararlanmaya çalışıyorum ama burası başka :)

ayşegülüme bak ambargo koymuş ya burası ya hiç demiş :)))) ayşegülün topicimizin muhtarı yürü bee :))))

herkese iyi akşamlar.Miragem tedavin başladı hayırlısıyla bu sefer dualarımız kabul olur bebişine kavuşursun inşallh.Bn de bütün gün artık kumaşlarımdan yeni eve rengarnk yastıklar dikiyorum.Bugün izinliydim dışarı da çıkmadım.Kar tatili uzatılmış acaba bnde yine izinlimiyimdir yaw.inşallh öyledir

çok teşekkür ederim canım...ne güzel bir uğraş bulmuşsun kendine. çıkma zaten karda dışarı gerekmedikçe, Allah korusun düşersin falan Allah korusun.

slam kızlar ben girdim ve çkıyorum hepinize teşekkür ederim sizleri seviyorum benim test tarihim 18 inşallah tutar bebeğim kızlar ben hep yatacam mı napmam lazım

tekrar hayırlı olsun ferihacım. 2 gün yatsan yeterli olur herhalde.

meleklerimden bir ay daha ayrıyız :( kırmızıları gördm aradım doktoru 1 periyod geçsin dedi of yaa hergün bişey çıkıyo :(

canım geç olsun güç olmasın. işin gecikiyorsa elbet senin bilemediğin bir nedeni vardır.

Bu gece bende geldm.. Geceyi kaçırırsak sabaha çok birikio :))

Havinim çok saol cnm .. Dün kestm iğneyi hemen azaldı kanamam bugünde bitti bile..tabi b
ende umutlandm demek iğnedenmiş die..inş gerçekten öyledr .. Yatçam kakçam yatçam kakçam soooonaaa test günüm :))))

Son düzenleme:
Bu gece bende geldm.. Geceyi kaçırırsak sabaha çok birikio :))

Havinim çok saol cnm .. Dün kestm iğneyi hemen azaldı kanamam bugünde bitti bile..tabi sende umutlandm demek iğnedenmiş die..inş gerçekten öyledr .. Yatçam kakçam yatçam kakçam soooonaaa test günüm :))))

canım hoş geldin
canım benim bazen o iğneleri doktor tedbir amaçlı veriyo ama herkese yaramıyo ablam ilk yiğenimde yeğenim doğana kadar kullanmıştı sıkıntı olmadı ama 2. yeğenimide o iğne yüzünden nerdeyse kaybediyordu inş seninde bebişin sana daha sıkı tutunmuştur annesi perşembe değerin katlanmış bir şekilde geleceksin rabbimin izniyle topiğe

Kizlar herkese merhaba bugun kontrolum vardi
oglan geliyormus insallah hepinize de bugunleri
yasamak nasip olur ben her doktora gidiste korkuyorum
acaba yasiyor mu saglam mi diye kalbi duyunca rahatliyorum
cinsiyeti bile soramadim korkudan sonra doktor erkek dedi

hersey de normalmis olcumler filan.hepiniz icin de dua ediyorum
Guzel haberlerinizi okumayi bekliyorum....

Back