eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mirage canm ben 30.sıradayım.eylülün 20si gibi baslıyoruz.inş.ama acıbadem değil.dr engin oralle.muanehanesinde.istersen düzeltebilirsin.bide sorunum hipo hipo yazabilirsin.

düzelttim şekerim. hipo hipoyu da ilk kez duydum. o ne ola ki?

deli kız :)))

1300-1700 arasinda uzun protokol. Indirim yaptirirsan 300-400 kar edebilirsin. Ank. Atabek eczanesi indirimli veriyor. Otobusle buzhaznesiyle gonderim yapio ondan daha ucuz veren yok ben cok aradtirdim. Tedavin nerde olucak sevep ne? Hangi teknik olucak en az 2-3ay ara vermen lazim tup bebekte bilgin olsun vucut eski haline anca geliyor

sevgili anne adayları Allah hepimize iç huzuru ve dinginlik versin diyorum, güç versin. hepimiz için herşey yolunda gider umarım. benim de iğnemin ikinci günü bugün, bakalım maceramız nasıl olacak? herşeyin hayırlısı olsun. sevgilerrrr

Canım benim tedavim samsunda olucak aslende ankaralıyım. Benim sebepde tam belli deil dr yumurtan büyüyo ama çatlamıyo dedi. Benim 2 tüp bebek olucak bir tane kızım var ondan sonra bir daha oldu düştü sonra hiç hamile kalamadım. İlk tüp bebeği haziranda yaptırdık bunu da eylülde yaptırıcam yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek

Cnm kontrolum var demissin ya ne durumdasin merak ettim?? Umarim hersey yolundadir cnm.

Benide ekleyebilirmisin, yasim 29 ilk tupbebek tedavisi olacak suan heyet raporu cikarma asamasindayiz, igne ilaca baslamadik yani. Problemimizde, esimin sperm degerleri dusuk ve hareketliligi az, ben de kist ameliyati oldum, her iki yumurtalikta da cikolata kisti vardi ok.

İnsallah iyi gelisir cnm hersey.

Cnm kizin da mi tup bebekle oldu, allah bagislasin cnm, insallah ikinci bebegine de tez zamanda kavusursun.

mrb arkadaşlar bende foruma yeni katıldım ve tedavim başladı bugün ikinci günümdeyim neler yapmam gerektiğini bilmiyorum iğne ilaç başka bişey yok sanırım

canımmm duygularını ne kadar açık ve içten yazmışsın...Allah ım inş.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...tişörtlere gelince bende çooookkk özeniyorum
Allah ım inş. bu topikteki herkese giydirmeyi nasip eder.canım yumoşların da çok iyi merak ettim sizin sorun neydi ve doktor hangi ilaçla başladı?

mrb arkadaşlar bende foruma yeni katıldım ve tedavim başladı bugün ikinci günümdeyim neler yapmam gerektiğini bilmiyorum iğne ilaç başka bişey yok sanırım

Hayirli olsun tedavin cnm, sen nerde tedavi goruyosun, problem nedydi cnm yasin kac? Ay ne cok soru sordum tanit kendini kusum

Yok canım kızıma normal yoldan hamile kaldım sonra bir daha kaldım o da düştü sonra hamile kalamadım
İnşaallah bu topik uğurlu gelir hepimiz hamiş oluruz.

Evet bizde kimseye söylemedik bencede en doğrusu bu
Sonuç eğer kötü olursa en azından kimseye birşey anlatmaya gerek yok

kesınlıkle...sonuc ıyı olsun kotu olsun zırt pırt ne oldu soruları bıle gerıyor ınsanı..kac yumurta olmus yumurta toplamak ne demek ıcı bos ne demek folekul ne demek sımdı senın azmıymıs cokmuymus tutarmıymıs tutmazmıymıs yuzde kacmıs sans yat dınlen bak tuvalete gıttın belkı de o yuzden tutmadı daha nıcelerı...bunları yasayanları gorunce..en ıyısı edi ile büdü karı koca bılsın gerısıne hıc gerek yok..

merhaba canım..oncelıkle hayırlı olsun tedavınız...bızden ıstedıklerınde yaptırmıstık bız tahlıllerımızı zaten hemen cıkıyor sonuclar...bız o tahlıllerı merkezde yaptırmadık ama cok fazla tutuyordu dısardan ozel bır hastanede daha uygun fıyata yaptırdık...onceden yaptırmana gerek yok ama ıcın rahat etsın ıstıyorsan merkezıne karar verdıgınde arayıp sor ama tahlıl sonuclarını hemen almıstık bız..sadece 1 tanesı ertesı gune kalmıstı..

kızlar mrblar dr kontrolünden geldim son gonalf iğnemi vurdum bu akşam 23:00 de çatlatma iğnem vuruncak p.şembe sabah 8:30 da yumurtalarım toplancak pazar ya da p.tesi de transferim olucak inşallah kaliteli döllenir tutar bebişlerim...hiç bişey hissetmiyorum olumlu olumsuz...yumoşlarım bu sabah 17/18/19 mm olmak üzere 18 yumşum varmış.öğlenki iğneyle 2 milim daha büyür dedi doktorum.kasıklarım çok zonkluyo ağrıdan göbeğim morardı iğnelerden...bugün adetmin 10.günü 8 gün iğne kullandım doktorum çok çabuk cvp aldık ve ilk tedavisi biten sen oldun dedi.tam vücudumun yumurtlama zamanı transferim olucakmış..dua edin bana inşallah tutar

cnm benim tedavim bitti bile :) p.şembe yumurtam toplancak pazar veya p.tesi transferim var.ayyy topikte ilk ben miyim sonuç alıcak bolca dua edicem hepimize...sizde bana edin ne olur öptm cnm görüşrz

26 yaşındayım canım..trabzon karadeniz hastanesinde tedavim başladı.bugün ikinci iğnemi oldum.böyle bakalım sonuç hayırlı olucak inşallah:))
canım sana da fsh testi yapılmıştır adetin 2.günü yapılan kan tahlilinde bakıyolar ona....yumurtalık rezervini gösteren,beyinin salgıladığı kadınlık hormonu fsh...buarada hayırlı olsun tedavin

ben geldim ankara aksaray arası ebem ..................
cuma c.tesi yine ank olucam ve son kararımzı verilcek:) büyümeye devam ederlerse tüp etmezlerse toplayıp dışarda büyütecek sevgili doktorum.. hepinizi öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…