mirage canm ben 30.sıradayım.eylülün 20si gibi baslıyoruz.inş.ama acıbadem değil.dr engin oralle.muanehanesinde.istersen düzeltebilirsin.bide sorunum hipo hipo yazabilirsin.
Birde arkadaşlar ben ilk tüp bebeği kısa protokolde yaptım şimdi uzun acaba ilaçlarda fiyat farkı olucakmı
Tüp bebeği anlaştıkta ilkini 4000 tl ye yaptırmıştım ikinciye 2500 istediler
İkinciyi daha hesaplı diye eşim hemen yaptıralım dedi ama ilaçlar ne olucak bilmiyorum
Adamcağızı bu sene batırdım:111::111::111::111::111::111:
Valla beni değiştirse daha az masrafı olurdu:78::78::78::78::78::84::84::84::84:
düzelttim şekerim. hipo hipoyu da ilk kez duydum. o ne ola ki?
canm hipo hipo kısa adı.uzun adını telaffuz bile edemiyorum oderece:)) açıklayayım:doğuştan olan beyinden fsh ve lh salgılanmaması.bu yuzden yumurtalar çalışmıyor.ve rahim normalin yarısı kadar.hiç adet olamıyosun.ilaç kullanmazsan tabi.boyle işte zor bi hastalık.
1300-1700 arasinda uzun protokol. Indirim yaptirirsan 300-400 kar edebilirsin. Ank. Atabek eczanesi indirimli veriyor. Otobusle buzhaznesiyle gonderim yapio ondan daha ucuz veren yok ben cok aradtirdim. Tedavin nerde olucak sevep ne? Hangi teknik olucak en az 2-3ay ara vermen lazim tup bebekte bilgin olsun vucut eski haline anca geliyorBirde arkadaşlar ben ilk tüp bebeği kısa protokolde yaptım şimdi uzun acaba ilaçlarda fiyat farkı olucakmı
Tüp bebeği anlaştıkta ilkini 4000 tl ye yaptırmıştım ikinciye 2500 istediler
İkinciyi daha hesaplı diye eşim hemen yaptıralım dedi ama ilaçlar ne olucak bilmiyorum
Adamcağızı bu sene batırdım:111::111::111::111::111::111:
Valla beni değiştirse daha az masrafı olurdu:78::78::78::78::78::84::84::84::84:
canm hipo hipo kısa adı.uzun adını telaffuz bile edemiyorum oderece:)) açıklayayım:doğuştan olan beyinden fsh ve lh salgılanmaması.bu yuzden yumurtalar çalışmıyor.ve rahim normalin yarısı kadar.hiç adet olamıyosun.ilaç kullanmazsan tabi.boyle işte zor bi hastalık.
Gecmis olsun. Allah sifani versin
Gecmis olsun. Allah sifani versin
çok teşekkür ederim.ALLAHhepimizin şifasını versin.artık bizde sevinelim.
anladım canım. ne kadar da türlü çeşit olay var ya. geçmiş olsun. Allah şifa versin, bebeğini versin inşallah...
1300-1700 arasinda uzun protokol. Indirim yaptirirsan 300-400 kar edebilirsin. Ank. Atabek eczanesi indirimli veriyor. Otobusle buzhaznesiyle gonderim yapio ondan daha ucuz veren yok ben cok aradtirdim. Tedavin nerde olucak sevep ne? Hangi teknik olucak en az 2-3ay ara vermen lazim tup bebekte bilgin olsun vucut eski haline anca geliyor
Günaydın arkadaşlar
Doğum kontrol hapımın bitmesine 1 tane kaldı dün bir iki damla kanamam oldu bugünde karnım çok ağrıyor adet olacak gibi ama günümede 11 gün var acaba normalmi böyle olması
Yarında kontrolüm var kötü bişey çıkıcakta tedavi iptal olucak diye korkuyorum
kızlar tabloda güncel durumunu yazmayı unuttuğum biri var mı? duruma tahmini başlangıç tarihlerini, gerçek başlangıç tarihlerini, yumurta toplama günlerini, test tarihlerini ve hamilelik haberlerini yazıyor olacağım. dolayısıyla sırasıyla bu adımlara gelenler öncesinden bana bilgi versin ki birbirimizin durumunu takip edebilelim. bilmeyen varsa söyleyelim, tablomus topicimizin ilk sayfasında...
sevgili anne adayları Allah hepimize iç huzuru ve dinginlik versin diyorum, güç versin. hepimiz için herşey yolunda gider umarım. benim de iğnemin ikinci günü bugün, bakalım maceramız nasıl olacak? herşeyin hayırlısı olsun. sevgilerrrr
Canım benim tedavim samsunda olucak aslende ankaralıyım. Benim sebepde tam belli deil dr yumurtan büyüyo ama çatlamıyo dedi. Benim 2 tüp bebek olucak bir tane kızım var ondan sonra bir daha oldu düştü sonra hiç hamile kalamadım. İlk tüp bebeği haziranda yaptırdık bunu da eylülde yaptırıcam yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek
Kızlar mrblar kontrolüm vardı yeni geldim hastaneden hemen girdim nete...15 yumoşum büyümüş ideal büyüklüğe çok yakınlarmış yarın tekrar çağırdı doktorum duruma göre çatlatma iğnemi yarın akşam vurunacağım p.şembe ya da cuma günü opum olucakmış yarın tam günü kesinleşcek....bugün adetmin 9.günü ve doktorum transferin 15.güne kdr olmuş olucak yani vücudunun hamile kalma olasılığı yüksek zamana transferin denk gelio çok iyi gitti tedavin dedi...inşallah şimdi sevinip güldüğüm gibi sonucunu aldığımda da gülerim...bugün bebek eşyalarına baktım biraz kafamda şunu alırım bunu alcam vs diye plan yapmaya başladım..allahım inşallah umudumuzu yarımda bırakmaz hayallerimiz yıkılmaz...en çokta hani Lc Waikiki de hamile tişörtleri satılıyor ya o çok hoşuma giderdi hamilelerin üzerinde gördüğümde iç çekerdim bana da nasip olucakta giyecek miyim derdim hep..bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiğim gün ilk işim o tişört-sweetlerden almak olucak ne olur dua edin bana da ihtiyacım var sizlere
mrb arkadaşlar bende foruma yeni katıldım ve tedavim başladı bugün ikinci günümdeyim neler yapmam gerektiğini bilmiyorum iğne ilaç başka bişey yok sanırım
Cnm kontrolum var demissin ya ne durumdasin merak ettim?? Umarim hersey yolundadir cnm.
Benide ekleyebilirmisin, yasim 29 ilk tupbebek tedavisi olacak suan heyet raporu cikarma asamasindayiz, igne ilaca baslamadik yani. Problemimizde, esimin sperm degerleri dusuk ve hareketliligi az, ben de kist ameliyati oldum, her iki yumurtalikta da cikolata kisti vardi ok.
İnsallah iyi gelisir cnm hersey.
Cnm kizin da mi tup bebekle oldu, allah bagislasin cnm, insallah ikinci bebegine de tez zamanda kavusursun.
Evet bizde kimseye söylemedik bencede en doğrusu bu
Sonuç eğer kötü olursa en azından kimseye birşey anlatmaya gerek yok
ben 10 Eylül de regl olacağım, bu tarihten bir kaç gün önce eşimin sperm tahlilini tekrarlayacağız.
Sonuç yine aynı çıkarsa (daha önce 1 kere test yaptırdık, total sperm sayısı 7 idi), tüp bebek uygulamasına başlayacağız.
Memorial Ataşehir veya Şişli karar veremedim
Folik asit dışında bir ilaç kullanmıyorum.
Sana sormak istediğim tüp bebek tedavisinde istenen bazı tahliller varmış(Hepatit,fsh vs.) , onları merkez istediğinde mi yaptırayım, yoksa şimdiden yaptırmalımıyım?
Hayirli olsun tedavin cnm, sen nerde tedavi goruyosun, problem nedydi cnm yasin kac? Ay ne cok soru sordumtanit kendini kusum
merhaba canım hayırlsı olsun.beğendıysen ne mutlu.bizler daha başlayamadık reglim daha gelmedı.merkezın ıstedığı testleri yaptırıyorum.idrarda erıtrosıt çıktı neden olduğunu araştırıyorum canım.şimdılık haverler boyle.çok opuyorum senı.goruçmek uzre
canım sana da fsh testi yapılmıştır adetin 2.günü yapılan kan tahlilinde bakıyolar ona....yumurtalık rezervini gösteren,beyinin salgıladığı kadınlık hormonu fsh...buarada hayırlı olsun tedavin26 yaşındayım canım..trabzon karadeniz hastanesinde tedavim başladı.bugün ikinci iğnemi oldum.böyle bakalım sonuç hayırlı olucak inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?