Kizlar herkese merhaba bugun kontrolum vardi
oglan geliyormus insallah hepinize de bugunleri
yasamak nasip olur ben her doktora gidiste korkuyorum
acaba yasiyor mu saglam mi diye kalbi duyunca rahatliyorum
cinsiyeti bile soramadim korkudan sonra doktor erkek dedi
hersey de normalmis olcumler filan.hepiniz icin de dua ediyorum
Guzel haberlerinizi okumayi bekliyorum....
Bu gece bende geldm.. Geceyi kaçırırsak sabaha çok birikio :))
Havinim çok saol cnm .. Dün kestm iğneyi hemen azaldı kanamam bugünde bitti bile..tabi b
ende umutlandm demek iğnedenmiş die..inş gerçekten öyledr .. Yatçam kakçam yatçam kakçam soooonaaa test günüm :))))
canım hoş geldin
canım benim bazen o iğneleri doktor tedbir amaçlı veriyo ama herkese yaramıyo ablam ilk yiğenimde yeğenim doğana kadar kullanmıştı sıkıntı olmadı ama 2. yeğenimide o iğne yüzünden nerdeyse kaybediyordu inş seninde bebişin sana daha sıkı tutunmuştur annesi perşembe değerin katlanmış bir şekilde geleceksin rabbimin izniyle topiğe
tabi düzenli takip etmek lazım :) gözün aydın canım. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
hayaliiiim demek bir prensimiz daha geliyorrrr. bu prenslere biraz da kız lazım :)) o da benimle havinde mi gelecek acaba??? bir de asil, öyle doğdu bak içime :))
canım hoş geldin
canım benim bazen o iğneleri doktor tedbir amaçlı veriyo ama herkese yaramıyo ablam ilk yiğenimde yeğenim doğana kadar kullanmıştı sıkıntı olmadı ama 2. yeğenimide o iğne yüzünden nerdeyse kaybediyordu inş seninde bebişin sana daha sıkı tutunmuştur annesi perşembe değerin katlanmış bir şekilde geleceksin rabbimin izniyle topiğe
tuba canım nasılsın bulantıların azaldımı canım
Amin cnm saol inş rabbim en kisa zamanda hepimizi yaşatır
Cnm gözünaydin sağlikla kucağina almak nasip olsun...bizleri unutma dualarinda emi.
tabi düzenli takip etmek lazım :) gözün aydın canım. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
hayaliiiim demek bir prensimiz daha geliyorrrr. bu prenslere biraz da kız lazım :)) o da benimle havinde mi gelecek acaba??? bir de asil, öyle doğdu bak içime :))
daha iyiydim canım bu akşama kadar ama akşam çok kötü oldum şimdi de meraktan girdim sanırım iş biraz yoruyor benisen nasılsın canım
inş canım inş rabbim hepimize sırayla anneliği yaşatacak bizimde evde iş yaparken ayağımıza dolanacak çocuklarımız rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin
bu arada birşey söylemek istiyorum, söylemeyeyim dedim ama söyleyeceğim. hani topic kurucusu olarak sorumlu hissediyorum diyorum ya kendimi. bu topicde her birimizin, ben dahili gitgelleri, olumsuzluğa düştüğü anlar oluyor. ama bu topicde sürekli olumsuzluk konuşulmasını desteklemiyorum. bunu yaratan ve diğer insanların da modunu bu şekilde düşüren arkadaşların biraz daha dikkatli davranmasını rica ediyorum. burada en çok ihtiyacımız olan şey umut ve pozitif insanlar. başından beri bunu yaratmaya çalışıyoruz. lütfen düzenimizin bozulmaması için herkes üstüne düşeni yapsın ki bu topicden hepimiz hamile olarak çıkabilelim. daha söyleyemek istediklerim de var aslında ama polemik olmaması için kendime saklıyorum. anlayış için teşekkür eder yarışacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Merhaba havincim bu igne yani kan sulandirici
hibor doktor doguma kadar devam edelim diyor
tedbir amacli tup yapan doktor kesebilirsin demisti
ben de korkuyorun bisey olursa diye ama doktor da
kullan diyo.8. Haftada az kanamam olmustu gecti
bir de pihtilasma testi negatif olan bir arkadadimun 2
dusugu oldu onda da igne kullanilacakmis 9 ay yani
bana da doktorum negatif ciksa da kullan bebegin
kan dolasimini kolaylastiriyor dedi...kararsizim ama hala
hiboru vuruyoruz...
havinim sen de iyisindir umarım
kızçe doğurcakmışın miragem demiş Allah söyletsin İnşallahhhh.. benim de oğluşum sinanım olsun burda kerteriz hepsini :))))
benimde bu gece ateşten sızdığımda rüyamda bir kız bebek çelimsiz gelişememiş bir bebek gördüm kucağımdaydı arkadaşımın mış ama bırakamıyorum hep kucağımda o da saçlarımı çekiştirip durdu uyanmak istemedim
ne güzel bir duygu yarabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın İnşallahhhh
yolculuğun başlamış canım arkadaşım İnşallah her şey yolunda gidecek bu sefer ve o güzel sona ulaşacaksın :) halayın başı sonu olurum ben :)))) her türlü :)))
dualarımdasın...
mirage canım ağzından bal damlıyo inş bebişlerimiz olsunda kız erkek farketmez rabbim sağlıklı hayırlı evlet versin hepimize
daha iyiydim canım bu akşama kadar ama akşam çok kötü oldum şimdi de meraktan girdim sanırım iş biraz yoruyor benisen nasılsın canım
Cnm bnm ççoookk tenx) sennde tedavin başlamiş ne güzel bir dahaki tedavin 2.bebiş için olsun yada o tedavisiz gelsin tabi ilk tercihimiz o )
ben bi da çok hastayım yazmıcam o zaman
şaka bir yana katılıyom sana ben topice katılamasamda sen diyosan doğru diyosundur bunu biliyorum
canım benim telekkür ederim inşallah.
tabi bence de fark etmez de içimden öyle geçti :)
tubişim napıyosuuun? karlarda dikkatli git gel aman diyyim canım.
ben bebeğimi kucağıma alayım da ikinci için bir daha vücuduma bu kadar ilaç yükler miyim bilmiyorum. bence de birincisi olursa ikincisi kendiliğinden gelebilir.
:)) sen ve olumsuzluğu aynı cümlede düşünemiyorum oynakbeyi halay başı :)))
canım çok geçmiş olsun, bi nane limon filan içsen mis gibi yyatsan dinlensen...Allah şifa versinkızlar ateşim yüksek vücudum çöktü((( kar ve soğuk bu gün beni sarstı üstüne bir de kırmızılar uçuklarım ve ateşim ((((((( herkese hayırlı geceler güzel uykularrrrr
ay bi erkekimiz daha oluyor ne güzelKizlar herkese merhaba bugun kontrolum vardi
bu arada birşey söylemek istiyorum, söylemeyeyim dedim ama söyleyeceğim. hani topic kurucusu olarak sorumlu hissediyorum diyorum ya kendimi. bu topicde her birimizin, ben dahili gitgelleri, olumsuzluğa düştüğü anlar oluyor. ama bu topicde sürekli olumsuzluk konuşulmasını desteklemiyorum. bunu yaratan ve diğer insanların da modunu bu şekilde düşüren arkadaşların biraz daha dikkatli davranmasını rica ediyorum. burada en çok ihtiyacımız olan şey umut ve pozitif insanlar. başından beri bunu yaratmaya çalışıyoruz. lütfen düzenimizin bozulmaması için herkes üstüne düşeni yapsın ki bu topicden hepimiz hamile olarak çıkabilelim. daha söyleyemek istediklerim de var aslında ama polemik olmaması için kendime saklıyorum. anlayış için teşekkür eder yarışacı arkadaşlara başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?