• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

meva sonucun belli oldu mu merak eder oldum:)
Kesin sonucu bekliyoruz)

meleklerimden bir ay daha ayrıyız :( kırmızıları gördm aradım doktoru 1 periyod geçsin dedi of yaa hergün bişey çıkıyo :(

meleklerimden bir ay daha ayrıyız :( kırmızıları gördm aradım doktoru 1 periyod geçsin dedi of yaa hergün bişey

Ay bu drlarda yani kafalarina gore bazen zaman uzatio wallahi ya bu ay yurtdisina cikacaktir yada yogundur:) genelde sorun olmadigi halde engelliyosalar bilki sebep bu ama hayirlisi diyelim hayatim

meleklerimden bir ay daha ayrıyız :( kırmızıları gördm aradım doktoru 1 periyod geçsin dedi of yaa hergün bişey

Ay bu drlarda yani kafalarina gore bazen zaman uzatio wallahi ya bu ay yurtdisina cikacaktir yada yogundur:) genelde sorun olmadigi halde engelliyosalar bilki sebep bu ama hayirlisi diyelim hayatim

ohss vardı bende ama adet olunca ara dedi o zmn deseydi iki adet dönemi geçir diye neden beni umut ettirdi of ya o kadarda güvenmiştim ona sinir oldum :((sanki bebeğim beni istemiyomuş gibi hissettim :(

slam kızlar ben girdim ve çkıyorum hepinize teşekkür ederim sizleri seviyorum benim test tarihim 18 inşallah tutar bebeğim kızlar ben hep yatacam mı napmam lazım

Yok canm sana soylemeilermi 3 gun yeterli ani hareketlerden kacin agir kldirma hamile gibi iste surekli yatmakta ii degil dei dr kan dolasim yapmaz sıkınti olur dedi zaten bebisin tutununca ister istemez yaticaksin halsiz oluosun belin kasiklarin seni yatirio zaten:):)

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum

slam kızlar ben girdim ve çkıyorum hepinize teşekkür ederim sizleri seviyorum benim test tarihim 18 inşallah tutar bebeğim kızlar ben hep yatacam mı napmam lazım

yat dinlen iş yapma en az 5 gn yat canım.hem sonra içinde rahat eder.Sağlıkla tutunsun inşallh bebişin .

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum

Hosgeldin havinim ne guzl dileklerle gedin öyle

iyi akşamlar canlar nasılsınız bu arada mevaa nerdesin sonucunu merak ettim valla

Kendi adima konusayim ölüyorum ii dosttmdan 2 gun once vazgectim simdi onu cok ozluyorum yataklara dustm :(

yat dinlen iş yapma en az 5 gn yat canım.hem sonra içinde rahat eder.Sağlıkla tutunsun inşallh bebişin .

Kedicik 3 yeter ya insn bunaliyo yat yat kalksin biraz zmn gecsinde wallahi insn yattikca kuruyo :(:(

maaşşaallaah.. ne çene var yaawww.. sayenizde kahvaltım buz oldu :)) e biraz transferlileri de düşünün :) bu kızcağız bu kadar sayfayı okuyabilir mi bizim bu çenelere yetişebilir mi :))))

süpersiniz ;)

boyacı canım nasılsın inş lekelenmen tamamen geçmiştir canım

canlar selamlar nasılsınız.geçmişi okudum geldim güzel haberler var tebrik ediyorum güzel haber alanları.tedavide olanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun.ben başlayamadım henüz tedaviye giremedimde forma uzun zamadır ev taşıyordum ev aldık herşey bir anda oldu toplanma yerleşme derken ancak bugün yer gördü mabadım afedersiniz:))işten de izin aldım bu taşınma süresinde çalışırken çok zor olacaktı.bu arada sanırım artık bi adım atmanın vakti geldi haftaya başlarım bende büyük ihtimal bu hafta evim işlerini bitireyim ufak tefek şeyler kaldı ve sonra start verecem Allahın izniyle hepimizin yolu açık olsun inşşallah...fazla giremesemde kalbim sizinle sizi seviyorum:)))

burcu canım yeni evin hayırlı olsun inş tedavinede başlarsın canım hayırlısıyla

Kızlar az önce doktorum aradı. Kan tahlilimden çıkan sonuca göre estrofeme başlamaya hazır olduumu söyledi. ben de az önce ilk estrofemimi aldım. haydiiin hayırlı olsun inşallah :) bir sonraki kontrolüm cumartesi sabah 10'da. Allah bebeimi göreceğim kontrolleri de nasip etsin inşallaahh.

mirage canım tedavin hayırlı olsun bebişi sıkı sıkı tutacak seviyeye kadar rahimin hayırlısıyla kalınlaşsın herşey yolunda gitsin inş rabbim doldursun kucağını

teşekkürler canım benim evet inşallah bebek için olur bu hazırlık.çok garip yatak odasında bi köşeyi boş bıraktım Allahım nasip ederse beşik koyucam oraya inşallah.tedaviye başlayınca gzel haberlerle gelmeyi umut ediyorum i,nşallah.

burcu canım yeni evin uğurlu gelir tedavinde güzel sonuçlanır canım

Kızlar 3 aşılama ve bu başlık açıldığı sıralardaki tüp bebek denemesine rağmen bebek sahibi olamamıştım. Bu ay ekimden beri geçirdiğim en rahat aydı.hiç bir işleme basvurmadım. sürekli dua ettim ama bir kez bile bebek lafı etmedim kendime. soğan kürü uyguladım. 15-20 kitap okudum, sevdigim dizilerin tüm sezonlarını izledim. bugün işyerimde bir test aldım, iki çizgi çıktı, yanlışlık vardır dedim, bir test daha aldım, iki çizgi çıktı, bir de erken gebelik testi aldırdım, o da pozitif çıktı. hemen hastaneye kan verdim ve sonucunu bekliyorum:)
İnşallah umutlarım boşa çıkmaz. Buraya kadar ki kısmı bile çok sevindirici, ilk kez o pozitifi görmek. gerçi daha kabullenmedim, korkuyorum, kimseye de soylemedim eşim hariç. Dua edin bana. Allah hepimizi mutlu habere ulaştırsın inşallah.:nazar::nazar:

meva canım inş güzel haberlerle gelirsin rabbim tüm isteyenlerinde seninde hayırlısıyla yüzünü güldürsün

yahu bacılar sayfaları okumakla yetişemedim yok böyle bir hız rabbim esirgesin siziiii :)
ben kar tatili oldum yarın :) işin komiği zaten sevkli olcaktım :)))

perşembe günü gelir mi ki yaaaa!!!
size gelişmeleri yazmaya çalışırım kocaman öpüyorum herkesi..
bu karda kıyamette nasıl gitceğimizi de kestiremiyoz ama :)

ilknurum canım rabbim yollarını açık etsin güzel haberlerle gelirsin inş rabbim içindeki anne olma arzunu gerçek eylesin rabbim üzmesin seni herşey güzel gönlün gibi güzel olsun canım

feriha canım bebiş 7 günde tam tutup tutmadıığı belli oluyomuş ondan sende 7 gün çok dikkat et rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim bu sefer önce göbüşünü o9 ay sonrada kucağını doldursun

meleklerimden bir ay daha ayrıyız :( kırmızıları gördm aradım doktoru 1 periyod geçsin dedi of yaa hergün bişey çıkıyo :(

canım benim üzülme doktor tamamen normalleşmen için bir ay daha ertelemiştir tedaviyi bizim şer sandıklarımızda hayır vardır bunu sakın unutma canım bundan sonrası inş senin içinde güzel olur

miragem hadi hayırlı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...ama ben çok korkuyorum bugün tedaviye başlamaya az kaldı ya ilk defa böyle oldum..sanki hiç denememişim gibi ilkmiş gibi geliyor...rüyalarıma doktor girior ya bu gece de rüyamda bana bir kız evlenmiş hemen hamile kalmış onu anlatıyordu sabah uyandım güldüm...çok korkuyorum sanırım rüyalarımda saçma olmaya başladı...

demet canım şimdiden tedavin hayırlı olsun nasipse ne zaman start veriyon tedaviye canım

Hosgeldin havinim ne guzl dileklerle gedin öyle

Kendi adima konusayim ölüyorum ii dosttmdan 2 gun once vazgectim simdi onu cok ozluyorum yataklara dustm :(

Kedicik 3 yeter ya insn bunaliyo yat yat kalksin biraz zmn gecsinde wallahi insn yattikca kuruyo :(:(

canım hoşbulduk nasılsın

boyacı canım nasılsın inş lekelenmen tamamen geçmiştir canım

burcu canım yeni evin hayırlı olsun inş tedavinede başlarsın canım hayırlısıyla

mirage canım tedavin hayırlı olsun bebişi sıkı sıkı tutacak seviyeye kadar rahimin hayırlısıyla kalınlaşsın herşey yolunda gitsin inş rabbim doldursun kucağını

burcu canım yeni evin uğurlu gelir tedavinde güzel sonuçlanır canım

meva canım inş güzel haberlerle gelirsin rabbim tüm isteyenlerinde seninde hayırlısıyla yüzünü güldürsün

ilknurum canım rabbim yollarını açık etsin güzel haberlerle gelirsin inş rabbim içindeki anne olma arzunu gerçek eylesin rabbim üzmesin seni herşey güzel gönlün gibi güzel olsun canım

feriha canım bebiş 7 günde tam tutup tutmadıığı belli oluyomuş ondan sende 7 gün çok dikkat et rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim bu sefer önce göbüşünü o9 ay sonrada kucağını doldursun

canım benim üzülme doktor tamamen normalleşmen için bir ay daha ertelemiştir tedaviyi bizim şer sandıklarımızda hayır vardır bunu sakın unutma canım bundan sonrası inş senin içinde güzel olur

demet canım şimdiden tedavin hayırlı olsun nasipse ne zaman start veriyon tedaviye canım

inş cnm bnde ilk öyle düşündm ama şimdi daha iyiyim sadece bebeğimin özlemini duyuyorum :(

inş cnm bnde ilk öyle düşündm ama şimdi daha iyiyim sadece bebeğimin özlemini duyuyorum :(

canım benim ben dondurulmuş tedavime ekimden beri başlıyom bir mani çıkıyo erteleniyo geç olsunda güç olmasın sonu hayırlı olsun canım rabbim sonunda bebişlerimize kavuştursun bizi inş

canım benim ben dondurulmuş tedavime ekimden beri başlıyom bir mani çıkıyo erteleniyo geç olsunda güç olmasın sonu hayırlı olsun canım rabbim sonunda bebişlerimize kavuştursun bizi inş

amn cnm hala bekliyomusun sen önümzdeki ay gel dedi doktor nspse geleck ay olur inş :(

Cok kotuyum haviim bu gun hep yanlizdim yataktan cikmadim ev daginik icimden is yapmak gelmio sabahtan buyana yataktan cikmadim esim daha gelmedi hava icimi karartti bunalimdayim bu gun

canım benim neden kötüsün yalnızlıktanmı yoksa bişeyemi taktın kafayı sen mutsuz olma canım bebişin etkilenmesin

Back