• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

günaydın kızlarrr sabah işe geldim oku oku bitiremedim en sonunda yarıda bıraktım dün nasıl kaynatmışsınız öylee...

dua ediyorum yollar kapanmasın

maaşşaallaah.. ne çene var yaawww.. sayenizde kahvaltım buz oldu :)) e biraz transferlileri de düşünün :) bu kızcağız bu kadar sayfayı okuyabilir mi bizim bu çenelere yetişebilir mi :))))

süpersiniz ;)

canlar selamlar nasılsınız.geçmişi okudum geldim güzel haberler var tebrik ediyorum güzel haber alanları.tedavide olanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun.ben başlayamadım henüz tedaviye giremedimde forma uzun zamadır ev taşıyordum ev aldık herşey bir anda oldu toplanma yerleşme derken ancak bugün yer gördü mabadım afedersiniz:))işten de izin aldım bu taşınma süresinde çalışırken çok zor olacaktı.bu arada sanırım artık bi adım atmanın vakti geldi haftaya başlarım bende büyük ihtimal bu hafta evim işlerini bitireyim ufak tefek şeyler kaldı ve sonra start verecem Allahın izniyle hepimizin yolu açık olsun inşşallah...fazla giremesemde kalbim sizinle sizi seviyorum:)))

günaydın kızlarrr sabah işe geldim oku oku bitiremedim en sonunda yarıda bıraktım dün nasıl kaynatmışsınız öylee...

dua ediyorum yollar kapanmasın
günaydın canım sen istanbulda değilmiydin niye işe gittin hamişlerde idari izinliymiş.gerçi özel sektördeysen pek tınlamazlar ama

canlar selamlar nasılsınız.geçmişi okudum geldim güzel haberler var tebrik ediyorum güzel haber alanları.tedavide olanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun.ben başlayamadım henüz tedaviye giremedimde forma uzun zamadır ev taşıyordum ev aldık herşey bir anda oldu toplanma yerleşme derken ancak bugün yer gördü mabadım afedersiniz:))işten de izin aldım bu taşınma süresinde çalışırken çok zor olacaktı.bu arada sanırım artık bi adım atmanın vakti geldi haftaya başlarım bende büyük ihtimal bu hafta evim işlerini bitireyim ufak tefek şeyler kaldı ve sonra start verecem Allahın izniyle hepimizin yolu açık olsun inşşallah...fazla giremesemde kalbim sizinle sizi seviyorum:)))

hoşgeldin burcuu. yeni eviniz hayırlı olsun. yeni bebek için yeni ev hazırlığı :)) tedavine başlayınca gel yanımıza yine.

Kızlar az önce doktorum aradı. Kan tahlilimden çıkan sonuca göre estrofeme başlamaya hazır olduumu söyledi. ben de az önce ilk estrofemimi aldım. haydiiin hayırlı olsun inşallah :) bir sonraki kontrolüm cumartesi sabah 10'da. Allah bebeimi göreceğim kontrolleri de nasip etsin inşallaahh.

Kızlar az önce doktorum aradı. Kan tahlilimden çıkan sonuca göre estrofeme başlamaya hazır olduumu söyledi. ben de az önce ilk estrofemimi aldım. haydiiin hayırlı olsun inşallah :) bir sonraki kontrolüm cumartesi sabah 10'da. Allah bebeimi göreceğim kontrolleri de nasip etsin inşallaahh.

hayırlı olsun canım inş. o günler de gelicek hepimiz için.

hoşgeldin burcuu. yeni eviniz hayırlı olsun. yeni bebek için yeni ev hazırlığı :)) tedavine başlayınca gel yanımıza yine.

teşekkürler canım benim evet inşallah bebek için olur bu hazırlık.çok garip yatak odasında bi köşeyi boş bıraktım Allahım nasip ederse beşik koyucam oraya inşallah.tedaviye başlayınca gzel haberlerle gelmeyi umut ediyorum i,nşallah.

günaydın herkese ben buraya çok alıştım bnide alırmısınız aranıza ? :)

selam bebeğimolsun. tabi ki alırız, ilk sayfamızdaki tablomuzdan bakıp gereken bilgilerini ver, ekleyeyim seni de listemize.

teşekkürler canım benim evet inşallah bebek için olur bu hazırlık.çok garip yatak odasında bi köşeyi boş bıraktım Allahım nasip ederse beşik koyucam oraya inşallah.tedaviye başlayınca gzel haberlerle gelmeyi umut ediyorum i,nşallah.

inşallah burcucum, inşallah nasip olur.

günaydın herkese ben buraya çok alıştım bnide alırmısınız aranıza ? :)
canım zaten aramızdasın aşkolsun

hayırlı olsun mirage çok sevindim canım

tedavin ve yeni evin hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerle gelirsin

tedavin ve yeni evin hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerle gelirsin[/QUOTE]

sağol canım benim inşallah burda o yolu bekleyen herkes mutlu olur.

günaydın canım sen istanbulda değilmiydin niye işe gittin hamişlerde idari izinliymiş.gerçi özel sektördeysen pek tınlamazlar ama

yok canım ben devlet memuruyum ama ankaradayım ya yollar kapanmasın hava güzel olsun ya da tatil eşim hergün arabayla alıp bırakıyo beni doktorum otobüs dolmuş yok dediği için benim de sabah akşam yüreğim ağzımda bir ay evde yattım kar falan yoktu ben işe başladım ay gün bastırdı :(

hadi hayırlı olsunnn :1::1::1:

Hayirli olsun canim cok az kaldi desene bebisine kavusmana:)

miragem hadi hayırlı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...ama ben çok korkuyorum bugün tedaviye başlamaya az kaldı ya ilk defa böyle oldum..sanki hiç denememişim gibi ilkmiş gibi geliyor...rüyalarıma doktor girior ya bu gece de rüyamda bana bir kız evlenmiş hemen hamile kalmış onu anlatıyordu sabah uyandım güldüm...çok korkuyorum sanırım rüyalarımda saçma olmaya başladı...

canım hayırlı olsun evin güle güle otur

miragecim hadi bakalım bebişine bir adım daha yaklaştın inş.

bu arada kızlar ne çok konuşmuşsunuz dün akşam oku oku bitiremedim yaaaa

kızlar tüp bebek transferi sırasında opu da oldğu gibi ameliyata gider gibi giyiniyormuyuz. yarın transferim var da merak ettim
Teşekkür edim şimdiden
Rabbim emeklerimiz boşa vermesin herkesi en kısa zamnda kavuştursun bebişine

Son düzenleme:
kızlar tüp bebek transferi sırasında opu da oldğu gibi ameliyata gider gibi giyiniyormuyuz. yarın transferim var da merak ettim
Teşekkür edim şimdiden
Rabbim emeklerimiz boşa versin herkesi en kısa zamnda kavuştursun bebişine

hayırlı olsun tedavn arkadaşım, evet opudaki gbi giyiniliyor, hijyen açısından transfer yine ameliyathanede oluyor çünkü.

hayırlı olsun tedavn arkadaşım, evet opudaki gbi giyiniliyor, hijyen açısından transfer yine ameliyathanede oluyor çünkü.

Sağol canım teşekkür ettim.uyuz oluyorum o iğrenç kıyafetlere ıyyyyyyyyyyyyy:47::47::47::47:

Back