eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inş cnm inş bırkmaz hayallerimize kavuşuruz bugn acılarımızı paylaşıyoruz inş güzel günlerimizi mutluluğu paylaşırız burda

rabbim yeterki ol desin hiç birşey uzak değil canım asla umutsuz olma ve rabbimin izniyle nice güzel haberlerle mutluluktan ağlıyacağız burda

rabbim yeterki ol desin hiç birşey uzak değil canım asla umutsuz olma ve rabbimin izniyle nice güzel haberlerle mutluluktan ağlıyacağız burda

inş ya allahımın izniyle bizde kucaklayacağız bebişlerii ve dediğin gibi mutluluktan ağlıycz bizde ben Meryem suresi okuyorum okuyanınız var mı hiç çok kişiden duydum okumuş okurken hamile kalmış

beni böyle diye diye zorla siz güçlü yaptınız belki de :) ama ara sıra ben de kontrolü kaybediyorum demek. 33 değil de 23 yaşımda olsaydım belki kafam daha rahat olurdu. ama öte yandan da düşünüyorum diyorum ki ben 23 yaşındayken ohoooo kafamda kavak yelleri esiyordu. o yaşlarda bunlarla uğraşmak da çok ağır. ayrıca sen de ezik falan değilsin o nerden çıktı ki? benim olacaksa senin de olacaktır.

Oooo maşallahhhh 3 tane varmış daha ne istiyorsun
bu transfer olur hamile kalırsın inş diğerlerinide transfer ettirirsin
benim dondurulmuşum bile yok o nasıl bi duygu bilmiyorum bile

bu defa olsun istiyorum, çok istiyorum. Allah beterinden saklasın, hep diyorum ya birçok insana göre bu çektiğimiz sıkıntı sayılmaz. ama sağlıklı bir bebeğim olmasını çok istiyorum. ne mutlu sana ki dondurulmuşa gerek kalmadan kavuştun bebeğine.

Bişi diyim mi bende çok istiyorum. Öyle böyle değil baya kafayı taktım hiç böyle olmadıydım ama şimdi resmen gözümde tütüyo içim sızlıyo. Allah ım görüyor duyuyor biliyor bu halimizi verecek inşallah

bu sefer olacak inşallahhhgerçekten nice dermansız hastalıklarla uğraşanlar var aç ve açıkta olanlar var
ama bizimde imtihanımız bu işte buda bize ağır geliyo
ama daha kucağıma almadan tam kavuşmuş sayılmam canım korkuyorum hala

alla alla valla kızıyorum artık san aiyi valla bekle geçsin diye...annem gibi bide 2 güne geçer diyor yaa...sana dediğimi yapsana rahat rahat uyursun .....okurken bile kıyamıyorum acı çekilirmi ya.

canım benim ya nasıl desem ben bu ağrıyı 2 ay arayla çekiyom hep kulağımda çıban çıkıyo sonra patlıyo rahatlıyom 2 gün sonra yine patlar bende rahatlarım inş

acıyı çeke çeke olgunlaşalım diyoz inş işe yarar:))

havincim neden rahmin kalınlaşmamış sebep neymiş

canım rahimde bir sıkıntı çıkmadı rahim iyi dedi doktor kalınlaşmaması için sebep yoktu benim bebişler bıraz daha geç transfer olmak istediler ondan süreç uzadı işte canım

canım arada olur öyle bende bazen olumsuz yönüde düşünüyom rabbim olumsuz olanı yaşatmasın bizlere inş hepimiz hamile kalacağız ard arda ve ard ardada doğum yapacağız rabbimin izniyle

rahat ol tatlım bu defa olacak bak demedi deme:))))))

6. hissi kuvvetli olan bayan benim için düşüncelerinizi alayım olumlu yahutta olumsuz transferden sonra akıbetim ne olur sence ?

canım benim yüzümde çiller çıktı ama yeni çıktı
şu portakal yada limon dilimini çillerime sürsem geçermi daha doğrusu leke gibi

valla başladım havinim inşallah doğumdan sonra geçer
aynen benim kız zaten bende ne var ne yok sildi süpürdü minnoşum

canım onlar leke için değil...sadece yırtılma ve çatlakları engeller...yüzüne sodalı pamukla masaj yap:)) üstüne koruma faktörü kullan şu anda ilaç söyleyemem sonuçta hepsi kimyasal ...

inşallah asilim seninde firgoların var demi
kız bu arada ben üni.yi kayseride okumuştumm
sivas caddesinde bide talasta kalmıştım öğrenciyken

Canımcım banada bişeyler söylesene. Salla gitsin mesela güzel bişeylere inanasım var :)))

Son düzenleme:
hele bi transferini yaptır hayırlısı ile:)) gaybı allah bilir ama doğru diyosun hislerim çok kuvvetlidir..allahım sağlıklı tedavi versin inşallah::)

inşallah asilim seninde firgoların var demi
kız bu arada ben üni.yi kayseride okumuştumm
sivas caddesinde bide talasta kalmıştım öğrenciyken

Evet dondurmalarım var :)) bekliyolar kuzucuklar beni bakalım ne zaman bir birimize kavuşacaksak. Yolun düşerse beklerim canım benim. Güzeldir kayserimiz şimdi çoook değişti yolları meydanı falan

canım onlar leke için değil...sadece yırtılma ve çatlakları engeller...yüzüne sodalı pamukla masaj yap:)) üstüne koruma faktörü kullan şu anda ilaç söyleyemem sonuçta hepsi kimyasal ...

ay çok sağol canım çok makbule geçti valla
aynaya bakmaya tırsıyodum:18:

hele bi transferini yaptır hayırlısı ile:)) gaybı allah bilir ama doğru diyosun hislerim çok kuvvetlidir..allahım sağlıklı tedavi versin inşallah::)

hm diyosunki umutsuz vakasın :))

canım muhakkak gaybı alllah bilir senin tahminlerinde yanılmadığını gördüm ondan dedim kimi insanın içine doğan olurmuş rabbim inş bizlerede bol hazinesinden sağlıklı hayırlı evlatlar verecek hemde tez zamanda verecek inş

Evet dondurmalarım var :)) bekliyolar kuzucuklar beni bakalım ne zaman bir birimize kavuşacaksak. Yolun düşerse beklerim canım benim. Güzeldir kayserimiz şimdi çoook değişti yolları meydanı falan

en kısa zamanda ilk önce göbeğine sonrada kucağına inşallah
ayy deme canım ya valla özledim ben hala diplomamı almadım
onu almaya belki gelebiliriz.tabi ne zaman olur bilmiyorum
evet tramvay mı yapılmış?

valla başladım havinim inşallah doğumdan sonra geçer
aynen benim kız zaten bende ne var ne yok sildi süpürdü minnoşum

canım doğumda lekeler geçiyo annemde kız kardeşimde çok lekelenmişti doğumdan sonra yüzü o kadar güzel olduki biz bile şaşırdık leke falan kalmamıştı

sağlıkla gelişip büyüsün kuzun sağlıkla kucağına alda lekelermi gelecek aklına kız

ay öyle şeyler söyleme mervee, sonra hamile kaldığımda da uğraşmak zorunda kalırsın benimle. Allah korusun gülüm kavuşmuş sayılmazmışmış. tamam ben sustum sen de sus :)))

zaten uyumaya gidiyorum ben. tam akşam yatmaz sabah kalkmaz oldum. iş var sabahhh. öpüyorum hepinizi, iyi geceler güzeller.

Amin inşallah. Evet tramvay yapıldı. Meydan bambaşka oldu ışıl ışıl. Avm ler yapıldı falan. Eğer gelirsen farkı görürsün muhakkak. 2 üniv. daha yapıldı 3. de tamamlanmak üzere diye biliyorum. Baya aştık kendimizi yani

canım sanada iyi geceler bende seni öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…