inş cnm inş bırkmaz hayallerimize kavuşuruz bugn acılarımızı paylaşıyoruz inş güzel günlerimizi mutluluğu paylaşırız burda
rabbim yeterki ol desin hiç birşey uzak değil canım asla umutsuz olma ve rabbimin izniyle nice güzel haberlerle mutluluktan ağlıyacağız burda
bugün hiç bir şey yazamıcaktım biraz temizlik yaptım hafta sonu evde değildim yapamadım bugüne kalmıştı ama senin umutsuzluğunu okuyunca yazamadan geçemedim.sen bu topiğin sadece kurucusu değil hepimizin güçlü hayat duruşuna hayran kaldığımız arkadaşımızsın.benim gibi güçsüz olma bak bir sene doldu nerdeyse oturuyorum neticemin üstüne.neler geldi başıma tüp diye diye.sen benim gibi ezik olma umutsuzluğa kapılıp kendini yıpratma koşa koşa git al bebeğini sonrada dua ederiz sana zaten başkada elimizden gelen birşey yok.inş.bu defa olacaktır peşindende ben gelirim belki.
Oooo maşallahhhh 3 tane varmış daha ne istiyorsun
bu transfer olur hamile kalırsın inş diğerlerinide transfer ettirirsin
benim dondurulmuşum bile yok o nasıl bi duygu bilmiyorum bile
kız lekelenmeyemi başladın senin kız güzelliğini alıyo :))
bu defa olsun istiyorum, çok istiyorum. Allah beterinden saklasın, hep diyorum ya birçok insana göre bu çektiğimiz sıkıntı sayılmaz. ama sağlıklı bir bebeğim olmasını çok istiyorum. ne mutlu sana ki dondurulmuşa gerek kalmadan kavuştun bebeğine.
beni böyle diye diye zorla siz güçlü yaptınız belki de :) ama ara sıra ben de kontrolü kaybediyorum demek. 33 değil de 23 yaşımda olsaydım belki kafam daha rahat olurdu. ama öte yandan da düşünüyorum diyorum ki ben 23 yaşındayken ohoooo kafamda kavak yelleri esiyordu. o yaşlarda bunlarla uğraşmak da çok ağır. ayrıca sen de ezik falan değilsin o nerden çıktı ki? benim olacaksa senin de olacaktır.
bu defa olsun istiyorum, çok istiyorum. Allah beterinden saklasın, hep diyorum ya birçok insana göre bu çektiğimiz sıkıntı sayılmaz. ama sağlıklı bir bebeğim olmasını çok istiyorum. ne mutlu sana ki dondurulmuşa gerek kalmadan kavuştun bebeğine.
alla alla valla kızıyorum artık san aiyi valla bekle geçsin diye...annem gibi bide 2 güne geçer diyor yaa...sana dediğimi yapsana rahat rahat uyursun .....okurken bile kıyamıyorum acı çekilirmi ya.
havincim neden rahmin kalınlaşmamış sebep neymiş
3 tane var, ne biliim ne oldu ben de anlamadım :)
haklısın canım, geçen gün biri diyodu bana tedavideyken neler yapmıştın kendin hatırla diye, haklıymış :) ben de vesveseyim galiba.
hkerecim ben de 10 dakika önce astım çamaşırlarımı :)
rahat ol tatlım bu defa olacak bak demedi deme:))))))
canım benim yüzümde çiller çıktı ama yeni çıktı
şu portakal yada limon dilimini çillerime sürsem geçermi daha doğrusu leke gibi
valla başladım havinim inşallah doğumdan sonra geçer
aynen benim kız zaten bende ne var ne yok sildi süpürdü minnoşum
Bişi diyim mi bende çok istiyorum. Öyle böyle değil baya kafayı taktım hiç böyle olmadıydım ama şimdi resmen gözümde tütüyo içim sızlıyo. Allah ım görüyor duyuyor biliyor bu halimizi verecek inşallah
inşallah asilim seninde firgoların var demi
kız bu arada ben üni.yi kayseride okumuştumm
sivas caddesinde bide talasta kalmıştım öğrenciyken
canım onlar leke için değil...sadece yırtılma ve çatlakları engeller...yüzüne sodalı pamukla masaj yap:)) üstüne koruma faktörü kullan şu anda ilaç söyleyemem sonuçta hepsi kimyasal ...
hele bi transferini yaptır hayırlısı ile:)) gaybı allah bilir ama doğru diyosun hislerim çok kuvvetlidir..allahım sağlıklı tedavi versin inşallah::)
Evet dondurmalarım var :)) bekliyolar kuzucuklar beni bakalım ne zaman bir birimize kavuşacaksak. Yolun düşerse beklerim canım benim. Güzeldir kayserimiz şimdi çoook değişti yolları meydanı falan
valla başladım havinim inşallah doğumdan sonra geçer
aynen benim kız zaten bende ne var ne yok sildi süpürdü minnoşum
bu sefer olacak inşallahhhgerçekten nice dermansız hastalıklarla uğraşanlar var aç ve açıkta olanlar var
ama bizimde imtihanımız bu işte buda bize ağır geliyo
ama daha kucağıma almadan tam kavuşmuş sayılmam canım korkuyorum hala
en kısa zamanda ilk önce göbeğine sonrada kucağına inşallah
ayy deme canım ya valla özledim ben hala diplomamı almadım
onu almaya belki gelebiliriz.tabi ne zaman olur bilmiyorum
evet tramvay mı yapılmış?
ay öyle şeyler söyleme mervee, sonra hamile kaldığımda da uğraşmak zorunda kalırsın benimle. Allah korusun gülüm kavuşmuş sayılmazmışmış. tamam ben sustum sen de sus :)))
zaten uyumaya gidiyorum ben. tam akşam yatmaz sabah kalkmaz oldum. iş var sabahhh. öpüyorum hepinizi, iyi geceler güzeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?