• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım senin kaç tane dondurulmuşun var
dur ne oldu hayırdır:26:

3 tane var, ne biliim ne oldu ben de anlamadım :)

miragem rabbimin izniyle olacak biz bu topikte biliyon ne acılar ne sevinçler paylaştık ve sen hep derdinya olumsuz negatif düşünceler bu topiğe giremez diye sende olumsuz düşünceleri acabaları çıkart aklından hep güzel düşün inş ne kadar pozitif olumlu düşünürsen o kadar güzel olacak herşey rabbiminde izniyle

kız ben az badireler atlatmadım 2 ayda 2 histereskopi yapıldı bana tedavip iptal edildi bende karalar bağlayıp oturayım ozaman hep olumlu düşünüyom sonucu rabbim bilir ama ben rabbime teslim olduğumdan rabbim hepimizi sevindirecek buna inanıyorum rabbim biz kullarını asla yarı yolda koymaz bizlerinde kucağını dolduracak oçağını şenlendirecek inş

haklısın canım, geçen gün biri diyodu bana tedavideyken neler yapmıştın kendin hatırla diye, haklıymış :) ben de vesveseyim galiba.

hkerecim ben de 10 dakika önce astım çamaşırlarımı :)

eşimde olmasa zaten bugnlerde tek desteğim o allahım kocamı başımdan eksik etmesin onu mutlu etsn o bnden daha ktü belli etmiyor ama en ufak şeyi üstüne alınıyo bende onu böyle görmeye dayanamıyorum :(
Alla utluluğunuzu daim etsin canım:nazar::nazar:
miragem rabbimin izniyle olacak biz bu topikte biliyon ne acılar ne sevinçler paylaştık ve sen hep derdinya olumsuz negatif düşünceler bu topiğe giremez diye sende olumsuz düşünceleri acabaları çıkart aklından hep güzel düşün inş ne kadar pozitif olumlu düşünürsen o kadar güzel olacak herşey rabbiminde izniyle

kız ben az badireler atlatmadım 2 ayda 2 histereskopi yapıldı bana tedavip iptal edildi bende karalar bağlayıp oturayım ozaman hep olumlu düşünüyom sonucu rabbim bilir ama ben rabbime teslim olduğumdan rabbim hepimizi sevindirecek buna inanıyorum rabbim biz kullarını asla yarı yolda koymaz bizlerinde kucağını dolduracak oçağını şenlendirecek inş
havincim neden rahmin kalınlaşmamış sebep neymiş
Aman canım eşin assın boşver peteklerin üstüne atıver gitsin yada:1:
ay yazık ben kocama zaten herşeyi yapıyor ben bari yapabildiklerimi yapayımda hakkına girmiş olmayım ya...

canım ağrı kesici içmiyom pek aram yoktur içime çekiyom acıyı acıyla terbiye ediyom kendimi dermişim canım 2 güne kalmaz geçer inş

alla alla valla kızıyorum artık san aiyi valla bekle geçsin diye...annem gibi bide 2 güne geçer diyor yaa...sana dediğimi yapsana rahat rahat uyursun .....okurken bile kıyamıyorum acı çekilirmi ya.

haklısın canım, geçen gün biri diyodu bana tedavideyken neler yapmıştın kendin hatırla diye, haklıymış :) ben de vesveseyim galiba.

kapalı balkonum var ama millet dicek manyakmı bu karı gece gece çamaşır asıyor :) napiimm ne zaman gelirse keyfim ozaman iş :)

canım benim hep güzel düşün hep pozitif ol sakın çevrende konuşulanlara kulak asma ben tedaviye başladım bana en yakınımdan biri kalktı dediki kendini kaptırma ondan herkes herşeyi söyler iş sende bitiyo sen kimseye aldırma sen bebişine konsantre ol ve rabbimin izniyle sonu güzel olacak

inş canımm inş yaa onlara söylemesi bekleme demesi o kadar kolay ki içimdeki fırtınayı bilmiyolar kimisi dik dur güçlü ol diyo ama her zmn nasıl olabilirim ama arada çöksemde biliyorum ki meleğim beni bekliyo ve allahımın izniyle geldimi bi daha gitmeyecek bizi bırakmayacak ve babasını dünyanın en mutlu babası ypıcak :) sizi çok sevdim ben hepiniz çok iyisiniz beni kendime getirdiniz :)

hiç kimse bilmiyor zatn cnm ama işte köy kesimi hemen ister ya o yüzden üstümüze gelmeleri :(

canım nerde yaşıyon bende köyde 1.5 yıl yaşadım hani çocuk olmuyo diye ebekadınlar olurya öyle bir kadına bile götürdüler beni sorun asla köy kesiminde erkekte olsa bile erkekte sayılmadığından işittiğim lafın ooooooooooo haddi hesabı yoktu ben sadece rabbime sığındım sende duyma canım herşeyin vakti zamanı geldiğinde konuşanlarda susar inş sende bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın

bugün hiç bir şey yazamıcaktım biraz temizlik yaptım hafta sonu evde değildim yapamadım bugüne kalmıştı ama senin umutsuzluğunu okuyunca yazamadan geçemedim.sen bu topiğin sadece kurucusu değil hepimizin güçlü hayat duruşuna hayran kaldığımız arkadaşımızsın.benim gibi güçsüz olma bak bir sene doldu nerdeyse oturuyorum neticemin üstüne.neler geldi başıma tüp diye diye.sen benim gibi ezik olma umutsuzluğa kapılıp kendini yıpratma koşa koşa git al bebeğini sonrada dua ederiz sana zaten başkada elimizden gelen birşey yok.inş.bu defa olacaktır peşindende ben gelirim belki.

Oooo maşallahhhh 3 tane varmış daha ne istiyorsun
bu transfer olur hamile kalırsın inş diğerlerinide transfer ettirirsin
benim dondurulmuşum bile yok o nasıl bi duygu bilmiyorum bile:5:

ayşeee de gelmiş,Ayşeee ,asil hoşgeldiniz şekerler.ayy ne kadar kalabalığız ama ne güzel.kar yağıyor dışarıda hep beraber kartopu oynayabilseydik keşke:))

canım nerde yaşıyon bende köyde 1.5 yıl yaşadım hani çocuk olmuyo diye ebekadınlar olurya öyle bir kadına bile götürdüler beni sorun asla köy kesiminde erkekte olsa bile erkekte sayılmadığından işittiğim lafın ooooooooooo haddi hesabı yoktu ben sadece rabbime sığındım sende duyma canım herşeyin vakti zamanı geldiğinde konuşanlarda susar inş sende bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın

ben şehir merkezindeym ama kayın validem akrabalarım orda o yüzden inş cnm tek dileğim bu en çokta kocam için olsun ve kucağına alsın şöyle bu benm bzm desin çektiği acıları unutsun bnde onlara bakıp gurur duyayım mutlu olaym bu acı günleri unutaym :/

canım ağrı kesici içmiyom pek aram yoktur içime çekiyom acıyı acıyla terbiye ediyom kendimi dermişim canım 2 güne kalmaz geçer inş

Sana diyom ama bende öyle ağrıdan sancıdan ölürüm töbe ilaç içmem dr. a bile gitmem ama. bebişimiz olsun diye gitmediğimiz dr. kullanmadığımız ilaç kalmadı böylede bi tezat içindeyiz :)

inş canımm inş yaa onlara söylemesi bekleme demesi o kadar kolay ki içimdeki fırtınayı bilmiyolar kimisi dik dur güçlü ol diyo ama her zmn nasıl olabilirim ama arada çöksemde biliyorum ki meleğim beni bekliyo ve allahımın izniyle geldimi bi daha gitmeyecek bizi bırakmayacak ve babasını dünyanın en mutlu babası ypıcak :) sizi çok sevdim ben hepiniz çok iyisiniz beni kendime getirdiniz :)

canım rabbimin izniyle bebişini hayırlısıyla göbüşüne al inş ondan sonra bebişin seni hiç bırakmaz ama sende olumsuzluklara karşı hep güçlü ol asla yıkılma şu hayat denen oyunda hepimizin imtihanı ayrı ama burda bulunma gayemiz aynı ondan bizler daha güçlü olmalıyız insanlar bizi yıkmaya çalıştıkca biz hep güçlü olup ayakta durmalıyız bizi yıkamıyacaklarını anlasınlar

canım benim yüzümde çiller çıktı ama yeni çıktı
şu portakal yada limon dilimini çillerime sürsem geçermi daha doğrusu leke gibi

Sana diyom ama bende öyle ağrıdan sancıdan ölürüm töbe ilaç içmem dr. a bile gitmem ama. bebişimiz olsun diye gitmediğimiz dr. kullanmadığımız ilaç kalmadı böylede bi tezat içindeyiz :)

asil canım bu yazının altına imzamı atıyom doktor dedimi biri ben yerde sürünüyo olsam yok iyiyim hemde çok iyi der doktordan kaçardım ama çocuk hasreti başka bir duygu ondan dokttora gitmeyi bebişlerime bir adım daha yaklaşmak gördüğümden takmıyom

canım rabbimin izniyle bebişini hayırlısıyla göbüşüne al inş ondan sonra bebişin seni hiç bırakmaz ama sende olumsuzluklara karşı hep güçlü ol asla yıkılma şu hayat denen oyunda hepimizin imtihanı ayrı ama burda bulunma gayemiz aynı ondan bizler daha güçlü olmalıyız insanlar bizi yıkmaya çalıştıkca biz hep güçlü olup ayakta durmalıyız bizi yıkamıyacaklarını anlasınlar

inş cnm inş bırkmaz hayallerimize kavuşuruz bugn acılarımızı paylaşıyoruz inş güzel günlerimizi mutluluğu paylaşırız burda

ayşeee de gelmiş,Ayşeee ,asil hoşgeldiniz şekerler.ayy ne kadar kalabalığız ama ne güzel.kar yağıyor dışarıda hep beraber kartopu oynayabilseydik keşke:))

Sağol canım benim hoşbuldum. Bizim burda yani Kayseri de de nasıl kar var. Bembeyaz her yer mis gibi. Gerçi karın romantikliği bize Allah sokakta kalanlara yardımcı olsun biz seviniyoruz sıcak evimizde kar yağıyor diye. Aman bende böyle lüzumsuzum azıcık bişeye sevinsem kötü bişeyde geliyor aklıma içime sinmez oluyor psikopat mıyım ne:1:

Back