- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
arkadaşlar ya bir tuhafım bugün. transfer lafları başladı ya, tırsmaya başladım ben yine. napcaz?
canım senin kaç tane dondurulmuşun var
dur ne oldu hayırdır:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ya bir tuhafım bugün. transfer lafları başladı ya, tırsmaya başladım ben yine. napcaz?
daha neler neler bnmki eşimi çok severmiş ama abisiyle kıyaslıyo eşimi diyoki ama abisini daha çok sevirim bize 3 evlat verdi diyo senn kocan daha adam olamadı diyo bnde öyle bi bağrdmki bnm kocmın adam olmak içn bi evlada ihtiyacı yok ztn adam gibi adam diye ölücektim o gün boğazıma öyle bişy düğümlendiki benm kocm eksik değil diye bağırmak geldi içmden hepinizin kocasını cebinden çıkarır demek![]()
yaşımında önemli bi faktör erken teşhisinde önemli olduğunu söylüyolar eşm farknda olmadan hormon ilacı kullansaydı veya 5 yıl bekleseydik belkide olmayabilirmiş hiç![]()
olur canım rabbimin izniyle olur sen hep şimdi bebişine konsatre ol kim ne demişleri boş ver bende evlendikten 1 yıl sonra öğrenmiştim çocuğumuzun olmuyacağını rabbim büyük bu kapıları açtı bize inş sonundada bebişlerimizi alacağız kucağımıza
Datlım geçmiş olsun. Ayy bilirim kulak ağrısını ne gıcık bişi
.
Eee o kadar yazarsanız ulaşamayız tabi. Başım döndü haaa
hiç takılma canım insanlar hep konuşur bebek olsun niye zayıf,iyi bakamıyorsun olur herzaman bşeyler bulurlar o yüzden takmamaya bak, bu süreçte bize moral çok önemli, görüşmemek olmaz ama o konulara girme, girildiği zaman ya mutfağa kalka ya wcye hiç birini duyma,siz konussanız da bana tın de.. bak ne güzel Rabbim ayarlamış herşeyi iyiki erken farketmişsiniz,sen hiç güzel canını sıkma, insana eşi yeter her konuda ben buna inananlardanım..
Birkere erken farketmissiniz bide soyle dusunnelim hic sorun olmadigini bilseydin 20 yas erken degilmiydi erkendi 18 ayda ne yasadiniz ki kuzum daha cok kucuksun ne uzulme zaten bak daha yeni evlisin ne olur bunlari dusunup en evliligin en guzel yillarini ziyan etme ne olur zaten bebis olunca kocana hasret kalacaksin bebisin olacak rabbimin izniyle lutfen kocana sımsıkı saril ve dis etkenleri unuttt
Kızlar Allah razı olsun hepinizden. İlginizi hep üzerimde hissediyorum zaten. ama ne bileyim yine olmazsa hayal kırıklığı olacak. gerçi umudum da var, olmayacak gibi de gelmiyor ama ne biliyim ya. biliyorsunzu hepiniz işte yaşadığım endişe duygusunu.
Sende sağol gülüm benim. Mutlaka endişeler olacak bende de nasıl var tutmazsa korkusu ama napalım denemeden bilemeyiz. Hiç değil transferden sonra 12 gün boyunca hamileyiz bunun tadını çıkar. Rabbim yazdıysa olacak bu sefer inşallah ama yazmadıysa inancımız var var bi bildiği diyip tevekkül edecez.Kızlar Allah razı olsun hepinizden. İlginizi hep üzerimde hissediyorum zaten. ama ne bileyim yine olmazsa hayal kırıklığı olacak. gerçi umudum da var, olmayacak gibi de gelmiyor ama ne biliyim ya. biliyorsunzu hepiniz işte yaşadığım endişe duygusunu.
Off ya nası kötü olur ki cidden. Ağrı kesici falan almadın mı? Hiç değil hafifletirdi birazcanım hoş geldin geçmiş olsun dileğin için sağol inş geçecek şimdiden yatarsam acaba yine ağrıdan uyuyamazsam ne yaparım korkusu sardı çeneme aşırı vuruyo ağrı o kulağım dan daha çok etkiliyo beni
Kızlar Allah razı olsun hepinizden. İlginizi hep üzerimde hissediyorum zaten. ama ne bileyim yine olmazsa hayal kırıklığı olacak. gerçi umudum da var, olmayacak gibi de gelmiyor ama ne biliyim ya. biliyorsunzu hepiniz işte yaşadığım endişe duygusunu.
Maşallah ayyy nasıl güzel bi olay. Artık ferahla bak annesi bebişinde iyiymiş. Allah bütün kötülüklerden şerlerden korusun sizi
Anammm maşallah oyy severim senin prensini. Duaların için sağol canım benim. Siz hamilesiniz dualarınız kabul olur nolur unutmayın dualarda
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel haberlerle dönersin inşallah. Allah a emanet ol.
Kuzucum maşallah yaa bak şubata gelmeden transfer olacakmış nasıl güzel. Canı gönülden istiyorum bu son olsun bebişin senin olsun inşallah
Amin canımcım. Rabbim umudumuzu elimizden almasın dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Datlım geçmiş olsun. Ayy bilirim kulak ağrısını ne gıcık bişi
Yaaaa ben göremedim haa seni
Amaan zamanla onada alışılıyo salla gitsin. Hem daha 18 aylık evliymişin ne var bu kadar sorun edecek. Sen kendine bak boş ver dış etkenleri sen böyle beklerken millet fırt fırt doğurur.Allah gücünü artırsın.
Eee o kadar yazarsanız ulaşamayız tabi. Başım döndü haaa
eşimde olmasa zaten bugnlerde tek desteğim o allahım kocamı başımdan eksik etmesin onu mutlu etsn o bnden daha ktü belli etmiyor ama en ufak şeyi üstüne alınıyo bende onu böyle görmeye dayanamıyorum![]()
hiç takılma canım insanlar hep konuşur bebek olsun niye zayıf,iyi bakamıyorsun olur herzaman bşeyler bulurlar o yüzden takmamaya bak, bu süreçte bize moral çok önemli, görüşmemek olmaz ama o konulara girme, girildiği zaman ya mutfağa kalka ya wcye hiç birini duyma,siz konussanız da bana tın de.. bak ne güzel Rabbim ayarlamış herşeyi iyiki erken farketmişsiniz,sen hiç güzel canını sıkma, insana eşi yeter her konuda ben buna inananlardanım..
inş cnm yaa bu günleri atlatp bi alablsek bebişlerimizi kucağmıza bu dertler acılar dinse allahım nolur
doğurana seviniyorum aslında onun yuvaı kurtuldu diyebilirim çnkü kaynvaldesiyle arası çok ktydü duyduğum kadarıyla en azndan el etek çekerler sadece içim buruldu ama bnm asıl derdm şimdi bnm üstüme gelckler...
Millette delirmis ya onlara neymis sanki olsa onlar bakicak cok bos insanlar varya zaten olsa adam baba oluyorum die soyler bekleyin zaten en kisa zamanda haber verecek merak etmesinler
yaşın genç ve yeni evlisin 2 yıl bile olmamış. Üstüne gelecekleri bi durum yok aslına bakarsan. Sen dik dur ve dışarıya dr. a gittiğinizi bile söyleme. Çünkü sürekli sorarlar. Aslına bakarsan kimseyi ilgilendiren bi durumda değil ama milletimizin çenesi durmaz işte. Sen güçlü olmaya bak evine yuvana bak.Rabbim dualarını geri çevirmesin inşallah
.
Sende sağol gülüm benim. Mutlaka endişeler olacak bende de nasıl var tutmazsa korkusu ama napalım denemeden bilemeyiz. Hiç değil transferden sonra 12 gün boyunca hamileyiz bunun tadını çıkar. Rabbim yazdıysa olacak bu sefer inşallah ama yazmadıysa inancımız var var bi bildiği diyip tevekkül edecez.
Off ya nası kötü olur ki cidden. Ağrı kesici falan almadın mı? Hiç değil hafifletirdi biraz