• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

daha neler neler bnmki eşimi çok severmiş ama abisiyle kıyaslıyo eşimi diyoki ama abisini daha çok sevirim bize 3 evlat verdi diyo senn kocan daha adam olamadı diyo bnde öyle bi bağrdmki bnm kocmın adam olmak içn bi evlada ihtiyacı yok ztn adam gibi adam diye ölücektim o gün boğazıma öyle bişy düğümlendiki benm kocm eksik değil diye bağırmak geldi içmden hepinizin kocasını cebinden çıkarır demek :(

yaşımında önemli bi faktör erken teşhisinde önemli olduğunu söylüyolar eşm farknda olmadan hormon ilacı kullansaydı veya 5 yıl bekleseydik belkide olmayabilirmiş hiç :(

hiç takılma canım insanlar hep konuşur bebek olsun niye zayıf,iyi bakamıyorsun olur herzaman bşeyler bulurlar o yüzden takmamaya bak, bu süreçte bize moral çok önemli, görüşmemek olmaz ama o konulara girme, girildiği zaman ya mutfağa kalka ya wcye hiç birini duyma,siz konussanız da bana tın de.. bak ne güzel Rabbim ayarlamış herşeyi iyiki erken farketmişsiniz,sen hiç güzel canını sıkma, insana eşi yeter her konuda ben buna inananlardanım..

olur canım rabbimin izniyle olur sen hep şimdi bebişine konsatre ol kim ne demişleri boş ver bende evlendikten 1 yıl sonra öğrenmiştim çocuğumuzun olmuyacağını rabbim büyük bu kapıları açtı bize inş sonundada bebişlerimizi alacağız kucağımıza

inş cnm yaa bu günleri atlatp bi alablsek bebişlerimizi kucağmıza bu dertler acılar dinse allahım nolur

Kızlar Allah razı olsun hepinizden. İlginizi hep üzerimde hissediyorum zaten. ama ne bileyim yine olmazsa hayal kırıklığı olacak. gerçi umudum da var, olmayacak gibi de gelmiyor ama ne biliyim ya. biliyorsunzu hepiniz işte yaşadığım endişe duygusunu.

Datlım geçmiş olsun. Ayy bilirim kulak ağrısını ne gıcık bişi:43:

.

Eee o kadar yazarsanız ulaşamayız tabi. Başım döndü haaa

canım hoş geldin geçmiş olsun dileğin için sağol inş geçecek şimdiden yatarsam acaba yine ağrıdan uyuyamazsam ne yaparım korkusu sardı çeneme aşırı vuruyo ağrı o kulağım dan daha çok etkiliyo beni

hiç takılma canım insanlar hep konuşur bebek olsun niye zayıf,iyi bakamıyorsun olur herzaman bşeyler bulurlar o yüzden takmamaya bak, bu süreçte bize moral çok önemli, görüşmemek olmaz ama o konulara girme, girildiği zaman ya mutfağa kalka ya wcye hiç birini duyma,siz konussanız da bana tın de.. bak ne güzel Rabbim ayarlamış herşeyi iyiki erken farketmişsiniz,sen hiç güzel canını sıkma, insana eşi yeter her konuda ben buna inananlardanım..

eşimde olmasa zaten bugnlerde tek desteğim o allahım kocamı başımdan eksik etmesin onu mutlu etsn o bnden daha ktü belli etmiyor ama en ufak şeyi üstüne alınıyo bende onu böyle görmeye dayanamıyorum :(

Birkere erken farketmissiniz bide soyle dusunnelim hic sorun olmadigini bilseydin 20 yas erken degilmiydi erkendi 18 ayda ne yasadiniz ki kuzum daha cok kucuksun ne uzulme zaten bak daha yeni evlisin ne olur bunlari dusunup en evliligin en guzel yillarini ziyan etme ne olur zaten bebis olunca kocana hasret kalacaksin bebisin olacak rabbimin izniyle lutfen kocana sımsıkı saril ve dis etkenleri unuttt

onları görmediğim sürece sorunumuz yokki zaten ama gördk mü görüştük mü :/ eşime sorulması beni daha çok üzüyo insanlar öyle kötü ki iş arkdşları soruyomuş o gün öyle kötü geliyoki içim parçalanıyo :(

Kızlar Allah razı olsun hepinizden. İlginizi hep üzerimde hissediyorum zaten. ama ne bileyim yine olmazsa hayal kırıklığı olacak. gerçi umudum da var, olmayacak gibi de gelmiyor ama ne biliyim ya. biliyorsunzu hepiniz işte yaşadığım endişe duygusunu.

Mirage hayatim olucak ins bilmem ama senin olacak benim hic umidim yoktu biliosun hep tersi cikio hani dioruz ya olumlu dusun olumlu olsun wallahi olumsuz dusundukce oluomus:):) hic endise etme trasferden sonra hop 12 gun sonra bebis haberini alicaz ins

Sende sağol gülüm benim. Mutlaka endişeler olacak bende de nasıl var tutmazsa korkusu ama napalım denemeden bilemeyiz. Hiç değil transferden sonra 12 gün boyunca hamileyiz bunun tadını çıkar. Rabbim yazdıysa olacak bu sefer inşallah ama yazmadıysa inancımız var var bi bildiği diyip tevekkül edecez.
canım hoş geldin geçmiş olsun dileğin için sağol inş geçecek şimdiden yatarsam acaba yine ağrıdan uyuyamazsam ne yaparım korkusu sardı çeneme aşırı vuruyo ağrı o kulağım dan daha çok etkiliyo beni
Off ya nası kötü olur ki cidden. Ağrı kesici falan almadın mı? Hiç değil hafifletirdi biraz

Canım hoşgeldin.İnşallh bu son transferin olur.Canını sıkacak bir durum aklına getirme , bunların sana bir faydasının olmayacağını düşün.Hiç strese gerek yok.Bunlar zor güçlükler evet,ama hayat hiç kolay değil ki ..İnşallh bebeğini alırsın göbişine bizde bi göbek atarız burda:) hehee göbek atmayıda özledim yaww:46:

miragem rabbimin izniyle olacak biz bu topikte biliyon ne acılar ne sevinçler paylaştık ve sen hep derdinya olumsuz negatif düşünceler bu topiğe giremez diye sende olumsuz düşünceleri acabaları çıkart aklından hep güzel düşün inş ne kadar pozitif olumlu düşünürsen o kadar güzel olacak herşey rabbiminde izniyle

kız ben az badireler atlatmadım 2 ayda 2 histereskopi yapıldı bana tedavip iptal edildi bende karalar bağlayıp oturayım ozaman hep olumlu düşünüyom sonucu rabbim bilir ama ben rabbime teslim olduğumdan rabbim hepimizi sevindirecek buna inanıyorum rabbim biz kullarını asla yarı yolda koymaz bizlerinde kucağını dolduracak oçağını şenlendirecek inş

Maşallah ayyy nasıl güzel bi olay. Artık ferahla bak annesi bebişinde iyiymiş. Allah bütün kötülüklerden şerlerden korusun sizi

Anammm maşallah oyy severim senin prensini. Duaların için sağol canım benim. Siz hamilesiniz dualarınız kabul olur nolur unutmayın dualarda

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel haberlerle dönersin inşallah. Allah a emanet ol.

Kuzucum maşallah yaa bak şubata gelmeden transfer olacakmış nasıl güzel. Canı gönülden istiyorum bu son olsun bebişin senin olsun inşallah

Amin canımcım. Rabbim umudumuzu elimizden almasın dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah. Hayırlı haberlerle gel inşallah

Datlım geçmiş olsun. Ayy bilirim kulak ağrısını ne gıcık bişi:43:

Yaaaa ben göremedim haa seni :(

Amaan zamanla onada alışılıyo salla gitsin. Hem daha 18 aylık evliymişin ne var bu kadar sorun edecek. Sen kendine bak boş ver dış etkenleri sen böyle beklerken millet fırt fırt doğurur.Allah gücünü artırsın.

Eee o kadar yazarsanız ulaşamayız tabi. Başım döndü haaa

doğurana seviniyorum aslında onun yuvaı kurtuldu diyebilirim çnkü kaynvaldesiyle arası çok ktydü duyduğum kadarıyla en azndan el etek çekerler sadece içim buruldu ama bnm asıl derdm şimdi bnm üstüme gelckler...

eşimde olmasa zaten bugnlerde tek desteğim o allahım kocamı başımdan eksik etmesin onu mutlu etsn o bnden daha ktü belli etmiyor ama en ufak şeyi üstüne alınıyo bende onu böyle görmeye dayanamıyorum :(

Millette delirmis ya onlara neymis sanki olsa onlar bakicak cok bos insanlar varya zaten olsa adam baba oluyorum die soyler bekleyin zaten en kisa zamanda haber verecek merak etmesinler

Aman canım eşin assın boşver peteklerin üstüne atıver gitsin yada:1:

inş cnm yaa bu günleri atlatp bi alablsek bebişlerimizi kucağmıza bu dertler acılar dinse allahım nolur

canım benim hep güzel düşün hep pozitif ol sakın çevrende konuşulanlara kulak asma ben tedaviye başladım bana en yakınımdan biri kalktı dediki kendini kaptırma ondan herkes herşeyi söyler iş sende bitiyo sen kimseye aldırma sen bebişine konsantre ol ve rabbimin izniyle sonu güzel olacak

doğurana seviniyorum aslında onun yuvaı kurtuldu diyebilirim çnkü kaynvaldesiyle arası çok ktydü duyduğum kadarıyla en azndan el etek çekerler sadece içim buruldu ama bnm asıl derdm şimdi bnm üstüme gelckler...

yaşın genç ve yeni evlisin 2 yıl bile olmamış. Üstüne gelecekleri bi durum yok aslına bakarsan. Sen dik dur ve dışarıya dr. a gittiğinizi bile söyleme. Çünkü sürekli sorarlar. Aslına bakarsan kimseyi ilgilendiren bi durumda değil ama milletimizin çenesi durmaz işte. Sen güçlü olmaya bak evine yuvana bak.Rabbim dualarını geri çevirmesin inşallah
.

Millette delirmis ya onlara neymis sanki olsa onlar bakicak cok bos insanlar varya zaten olsa adam baba oluyorum die soyler bekleyin zaten en kisa zamanda haber verecek merak etmesinler

canımm inş hepimiz veririz herkese bu haberiöyle bişey söyledin ki düşüncesi bile içimi kıpırdattı allahım bundan güzel duygu olur mu ki

yaşın genç ve yeni evlisin 2 yıl bile olmamış. Üstüne gelecekleri bi durum yok aslına bakarsan. Sen dik dur ve dışarıya dr. a gittiğinizi bile söyleme. Çünkü sürekli sorarlar. Aslına bakarsan kimseyi ilgilendiren bi durumda değil ama milletimizin çenesi durmaz işte. Sen güçlü olmaya bak evine yuvana bak.Rabbim dualarını geri çevirmesin inşallah
.

hiç kimse bilmiyor zatn cnm ama işte köy kesimi hemen ister ya o yüzden üstümüze gelmeleri :(

Sende sağol gülüm benim. Mutlaka endişeler olacak bende de nasıl var tutmazsa korkusu ama napalım denemeden bilemeyiz. Hiç değil transferden sonra 12 gün boyunca hamileyiz bunun tadını çıkar. Rabbim yazdıysa olacak bu sefer inşallah ama yazmadıysa inancımız var var bi bildiği diyip tevekkül edecez.

Off ya nası kötü olur ki cidden. Ağrı kesici falan almadın mı? Hiç değil hafifletirdi biraz

canım ağrı kesici içmiyom pek aram yoktur içime çekiyom acıyı acıyla terbiye ediyom kendimi dermişim canım 2 güne kalmaz geçer inş

Back