canım senin kaç tane dondurulmuşun var
dur ne oldu hayırdır:26:
miragem rabbimin izniyle olacak biz bu topikte biliyon ne acılar ne sevinçler paylaştık ve sen hep derdinya olumsuz negatif düşünceler bu topiğe giremez diye sende olumsuz düşünceleri acabaları çıkart aklından hep güzel düşün inş ne kadar pozitif olumlu düşünürsen o kadar güzel olacak herşey rabbiminde izniyle
kız ben az badireler atlatmadım 2 ayda 2 histereskopi yapıldı bana tedavip iptal edildi bende karalar bağlayıp oturayım ozaman hep olumlu düşünüyom sonucu rabbim bilir ama ben rabbime teslim olduğumdan rabbim hepimizi sevindirecek buna inanıyorum rabbim biz kullarını asla yarı yolda koymaz bizlerinde kucağını dolduracak oçağını şenlendirecek inş
Alla utluluğunuzu daim etsin canımeşimde olmasa zaten bugnlerde tek desteğim o allahım kocamı başımdan eksik etmesin onu mutlu etsn o bnden daha ktü belli etmiyor ama en ufak şeyi üstüne alınıyo bende onu böyle görmeye dayanamıyorum
havincim neden rahmin kalınlaşmamış sebep neymişmiragem rabbimin izniyle olacak biz bu topikte biliyon ne acılar ne sevinçler paylaştık ve sen hep derdinya olumsuz negatif düşünceler bu topiğe giremez diye sende olumsuz düşünceleri acabaları çıkart aklından hep güzel düşün inş ne kadar pozitif olumlu düşünürsen o kadar güzel olacak herşey rabbiminde izniyle
kız ben az badireler atlatmadım 2 ayda 2 histereskopi yapıldı bana tedavip iptal edildi bende karalar bağlayıp oturayım ozaman hep olumlu düşünüyom sonucu rabbim bilir ama ben rabbime teslim olduğumdan rabbim hepimizi sevindirecek buna inanıyorum rabbim biz kullarını asla yarı yolda koymaz bizlerinde kucağını dolduracak oçağını şenlendirecek inş
ay yazık ben kocama zaten herşeyi yapıyor ben bari yapabildiklerimi yapayımda hakkına girmiş olmayım ya...Aman canım eşin assın boşver peteklerin üstüne atıver gitsin yada
canım ağrı kesici içmiyom pek aram yoktur içime çekiyom acıyı acıyla terbiye ediyom kendimi dermişim canım 2 güne kalmaz geçer inş
3 tane var, ne biliim ne oldu ben de anlamadım :)
haklısın canım, geçen gün biri diyodu bana tedavideyken neler yapmıştın kendin hatırla diye, haklıymış :) ben de vesveseyim galiba.
hkerecim ben de 10 dakika önce astım çamaşırlarımı :)
canım benim hep güzel düşün hep pozitif ol sakın çevrende konuşulanlara kulak asma ben tedaviye başladım bana en yakınımdan biri kalktı dediki kendini kaptırma ondan herkes herşeyi söyler iş sende bitiyo sen kimseye aldırma sen bebişine konsantre ol ve rabbimin izniyle sonu güzel olacak
rahat ol tatlım bu defa olacak bak demedi deme:))))))
hiç kimse bilmiyor zatn cnm ama işte köy kesimi hemen ister ya o yüzden üstümüze gelmeleri
Alla utluluğunuzu daim etsin canım
havincim neden rahmin kalınlaşmamış sebep neymiş
ay yazık ben kocama zaten herşeyi yapıyor ben bari yapabildiklerimi yapayımda hakkına girmiş olmayım ya...
3 tane var, ne biliim ne oldu ben de anlamadım :)
haklısın canım, geçen gün biri diyodu bana tedavideyken neler yapmıştın kendin hatırla diye, haklıymış :) ben de vesveseyim galiba.
hkerecim ben de 10 dakika önce astım çamaşırlarımı :)
canım nerde yaşıyon bende köyde 1.5 yıl yaşadım hani çocuk olmuyo diye ebekadınlar olurya öyle bir kadına bile götürdüler beni sorun asla köy kesiminde erkekte olsa bile erkekte sayılmadığından işittiğim lafın ooooooooooo haddi hesabı yoktu ben sadece rabbime sığındım sende duyma canım herşeyin vakti zamanı geldiğinde konuşanlarda susar inş sende bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın
canım ağrı kesici içmiyom pek aram yoktur içime çekiyom acıyı acıyla terbiye ediyom kendimi dermişim canım 2 güne kalmaz geçer inş
inş canımm inş yaa onlara söylemesi bekleme demesi o kadar kolay ki içimdeki fırtınayı bilmiyolar kimisi dik dur güçlü ol diyo ama her zmn nasıl olabilirim ama arada çöksemde biliyorum ki meleğim beni bekliyo ve allahımın izniyle geldimi bi daha gitmeyecek bizi bırakmayacak ve babasını dünyanın en mutlu babası ypıcak :) sizi çok sevdim ben hepiniz çok iyisiniz beni kendime getirdiniz :)
ayşeee de gelmiş,Ayşeee ,asil hoşgeldiniz şekerler.ayy ne kadar kalabalığız ama ne güzel.kar yağıyor dışarıda hep beraber kartopu oynayabilseydik keşke:))
Sana diyom ama bende öyle ağrıdan sancıdan ölürüm töbe ilaç içmem dr. a bile gitmem ama. bebişimiz olsun diye gitmediğimiz dr. kullanmadığımız ilaç kalmadı böylede bi tezat içindeyiz :)
canım rabbimin izniyle bebişini hayırlısıyla göbüşüne al inş ondan sonra bebişin seni hiç bırakmaz ama sende olumsuzluklara karşı hep güçlü ol asla yıkılma şu hayat denen oyunda hepimizin imtihanı ayrı ama burda bulunma gayemiz aynı ondan bizler daha güçlü olmalıyız insanlar bizi yıkmaya çalıştıkca biz hep güçlü olup ayakta durmalıyız bizi yıkamıyacaklarını anlasınlar
canım benim yüzümde çiller çıktı ama yeni çıktı
şu portakal yada limon dilimini çillerime sürsem geçermi daha doğrusu leke gibi
ayşeee de gelmiş,Ayşeee ,asil hoşgeldiniz şekerler.ayy ne kadar kalabalığız ama ne güzel.kar yağıyor dışarıda hep beraber kartopu oynayabilseydik keşke:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?