• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben şuanda okuyorum diyorum belki 2 belki 4 yıl daha yok diyorum ama yok ya olmazsaymış yok yaşımız geçermiş genç anne olsaymışım sanki biz bilmiyoz ve ben daha 20 yaşındayımm

yahu okuyorsan bunları hiiiç iplemee sen yaw.Sizi niye dertlendiriyo aa de.Onlara ne daha yaşın 20 imiş madem çok küçüksün bn daha düşünm üyorum de .Offf falan çek uzatırlarsa uzaklaş ordan.Bn 20 olcaktım hiç de umrumda olmazdı.Bırak millet için ne üzülüyon caanım bnmsen tedavine bak boşver o dengesizleri

canım muhakkak rabbim bu yolu bize eğer çocuk nasip edecek olmasaydı açmazdı bizde rabbimin izniyle bebişlerimizi kucağımıza alacağız inş bizlerde bu tedavilerimizle hamile kalacağız rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek bizlere.

bende böyle düşünüyorum hep kendimi avutmaya çalıştğımda biziim hikayemiz aslında adet düzensizliği içn doktora gittiğimzde başladı 4 aydırda deniyoduk olmuyodu 8. ayda varikosel teşhisi kondu ve 1 yıl olmadan diybilirim tedaviye başladık doktorumu değiştirip profa gittiğimizde dediki 8 ayda bu bi mucize biz 1,5 yıldan önce kesnlikle araştırma yapmayız dedi belkide bebeğimin vakti geldi blkide ilk denemde bizimle olacak olur dimi ? :(

ben bigün eşimin kuzeniyle kavga ettim diyebilirim yaa kadına öyle bi çıkıştım ki bi daha bana çocuk demedi
canım hiç duyma onları elaleme ne ki benim yatağıma karışıyorlar ona ne yani, bende neler duydum daha beklersek yok olmazmış yok niye yapmıyormuşuz sanane dye bağırasım gelyordu, ben düşünmüyorum çalışıyorum vs diordum ona rağmen herşeyi duyuyordum..takmıcaksın canım boşver ağzı olan konuşuyor

aman boşverın onlar koca meraklılarıymış:)biz nazlana nazlana yapıyoruz daha kıymetlı oluyoruz :):)düşünsenıze evlendık hemen yaptık bebış kocayı unuttuk cocuk telasından hop basladı sıkayetler ama şimdi bızler kocamızla herseyi rahat rahat yasıyoruz vaktı gelene kadar tadını cıkaralım ya boşverın doğuran doğursun rabbımin verdiğine vereceğine sukurler olsun rabbım hıç birimizin kucagını boş bırakmıyacak esın demişti dersiniz buraya yazıyorum..
Hepimiz anne olucazzzzzzzzzzzzzzzz

aynen canım bende ne koca meraklısıymışlar diyordum, kız 20sine bile gelmemiş 2çoçuğu var benle yarışıyor ya neyimle kendni yarıştıyor bilmiyorum cahil insan.. Allaha şükür eşim hiç aratmadı çoçuk yokluğunu evde gönlümüzce gezdik dolaştık yedik içtik,kavgamız gürültümüz olmadan:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar ya bir tuhafım bugün. transfer lafları başladı ya, tırsmaya başladım ben yine. napcaz?

bende böyle düşünüyorum hep kendimi avutmaya çalıştğımda biziim hikayemiz aslında adet düzensizliği içn doktora gittiğimzde başladı 4 aydırda deniyoduk olmuyodu 8. ayda varikosel teşhisi kondu ve 1 yıl olmadan diybilirim tedaviye başladık doktorumu değiştirip profa gittiğimizde dediki 8 ayda bu bi mucize biz 1,5 yıldan önce kesnlikle araştırma yapmayız dedi belkide bebeğimin vakti geldi blkide ilk denemde bizimle olacak olur dimi ? :(

aa canım sen 20 yaşındaysan niye takıyorsun kafana ya, bende 20imde evlendim ama daha erken diyordum sonrada çalışmayı bahane ettim,Allahtan erken farkedilmiş ama stres yapma başkalarının sözü çin daha çok gençsin olur inşallah.hiç üzülme kafana takıpta..

canım hiç duyma onları elaleme ne ki benim yatağıma karışıyorlar ona ne yani, bende neler duydum daha beklersek yok olmazmış yok niye yapmıyormuşuz sanane dye bağırasım gelyordu, ben düşünmüyorum çalışıyorum vs diordum ona rağmen herşeyi duyuyordum..takmıcaksın canım boşver ağzı olan konuşuyor

aynen canım bende ne koca meraklısıymışlar diyordum, kız 20sine bile gelmemiş 2çoçuğu var benle yarışıyor ya neyimle kendni yarıştıyor bilmiyorum cahil insan.. Allaha şükür eşim hiç aratmadı çoçuk yokluğunu evde gönlümüzce gezdik dolaştık yedik içtik,kavgamız gürültümüz olmadan:nazar::nazar::nazar:

daha neler neler bnmki eşimi çok severmiş ama abisiyle kıyaslıyo eşimi diyoki ama abisini daha çok sevirim bize 3 evlat verdi diyo senn kocan daha adam olamadı diyo bnde öyle bi bağrdmki bnm kocmın adam olmak içn bi evlada ihtiyacı yok ztn adam gibi adam diye ölücektim o gün boğazıma öyle bişy düğümlendiki benm kocm eksik değil diye bağırmak geldi içmden hepinizin kocasını cebinden çıkarır demek :(

olur canım rabbimin izniyle olur sen hep şimdi bebişine konsatre ol kim ne demişleri boş ver bende evlendikten 1 yıl sonra öğrenmiştim çocuğumuzun olmuyacağını rabbim büyük bu kapıları açtı bize inş sonundada bebişlerimizi alacağız kucağımıza

Canım bnm bak sen benden 13 yaş küçüksün düşün yanii.Bu genç yaşta şansın çok çok fazlaaa bana 3 aşılama yapılırken bir tane hormon testi dahi yapmadılar.O zaman kk yı keşfetseydim sorar öğrenirdim etrafımda kimsede söylemedi.1 yıl öyle boşa çarçur geçti,sonra ilk tüp bebk denememde yaptırmıştım ondada fsh denen meret yüksekse tutmuyormuş.bunu bile bile yaptılar olmadı.'.ve 3.de yine denedim Allahtan 3.tuttu.Sen daha bişey yaşamdaın hem tüp denersen allahın izniyle tutar inşallh.Bnce sen fazla kafana takıyorsun,gerek yok.Daha çookk gençsin madem okulunda var.Vardır olamamasında bir hayır bak bnm ikiz olacakmış hep dualarımdaki gbi Rabbim 3.ye nasip etti.Demekki sanada ve buradki tüm arkadaaşlarımıza en hayırlı ve en güzel zamanda verecek Allahım.O ikram sahibidir.Mutlaka bizede bu nimeti tattıracktır.

aa canım sen 20 yaşındaysan niye takıyorsun kafana ya, bende 20imde evlendim ama daha erken diyordum sonrada çalışmayı bahane ettim,Allahtan erken farkedilmiş ama stres yapma başkalarının sözü çin daha çok gençsin olur inşallah.hiç üzülme kafana takıpta..

yaşımında önemli bi faktör erken teşhisinde önemli olduğunu söylüyolar eşm farknda olmadan hormon ilacı kullansaydı veya 5 yıl bekleseydik belkide olmayabilirmiş hiç :(

ya işte takmıckmışım kendmi kptırmıckmışım bnm 7 meleğim var dondu hepside allahıma çok şükür 1 ve 1-2 arası kalitesi olur fln diyip kptırınnca eleştiriyolar fln işte 20 yaşındym cnm 18 aydırda evliyiz

Ayy canım yuh demek istiyorum seni bu konuda üzen insanlara daha çok gençmişsin önünde nice nice seneler var
takma kafana ayolll.kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
kendini ezik gibi felanda görme ayrıcaa:20:

arkadaşlar ya bir tuhafım bugün. transfer lafları başladı ya, tırsmaya başladım ben yine. napcaz?

miragem canım hoş geldin canım tranfer laflarından tırsma hep güzel pozitif düşün ne güzel rabbimin izniyle bebişine bir adım daha yaklaşıyon bu sefer rabbiminde izniyle bebişin seninle olacak hamileyim diye yazacaksın inş

Seni uzdugum icin uzgunum arkadasim tekarar özurdilerim .iyi haberler var ins kalp atislarini duyduk esim nerdeyse agliodu cok kotu oldu ayni sekilde bende rabbim uzun omur versin cok degisik duygu rabbim herkese yasatsin hep dua ediyorum 7+3 dedi dr memnun kaldim aklimda ne kadar soru varsa sordum biraz rahatladim artik tup bebek degil normal gebelik dedi saglikli gorunuyor ama hersey insanlar icin 1 ay tehlikemiz var dedi onlarida atlaticaz ins.psikolog rendevumda baya rahatladim bugn usttumden yuk gitti sordugun icin sagol
Maşallah ayyy nasıl güzel bi olay. Artık ferahla bak annesi bebişinde iyiymiş. Allah bütün kötülüklerden şerlerden korusun sizi
slm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin
Anammm maşallah oyy severim senin prensini. Duaların için sağol canım benim. Siz hamilesiniz dualarınız kabul olur nolur unutmayın dualarda
selan kızlar bugün transferim oldu 2 tane embriyo koydular 2 sininde kalitesi güzelmş dünden beri çok gergindim kendimi sıktım sıtım ve ameliyat haneye girdim kendimi tutamadım doktorların yanında çok ağladım nedn bukadar gergin olduğumuda anlayamadım allahta doktolar çok anlayışlı ben çıkıyorum kızlar dua edin bana
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel haberlerle dönersin inşallah. Allah a emanet ol.
ben de doktor randevuma gittim. kardan dolayı kimse gidememiş, ilk defa beklemeden hemencik girdim muayeneye. doktorum diyor ki senin bu azgın yumurtalıkları zapt etmek çok zor :) onun için lucrinin dozunu azaltma 10'luktan devam et dedi. normalde reglden sonra 5'e düşecekti ama geçen aydan 1 yumurta varmış direnen. bir de kan tahlili aldı. yarın sonucuna göre arayıp yeni kontrol günümü söyleyecek. muhtemelen çarşamba yeniden görüşürüz dedi. şubat gelmeden transferi yapmış olacakmışız hayırlısıyla.
Kuzucum maşallah yaa bak şubata gelmeden transfer olacakmış nasıl güzel. Canı gönülden istiyorum bu son olsun bebişin senin olsun inşallah
selam kızlar ... yazılılarımı okurken sizleri çok özlediğimi fark ettim... perşembe günü randevumu aldım...adanaya gidiyom çarşamba günü :) İnşallah rapor çıkarır doktor bende umut görür. :)
tek duam tekrar denemek için bir yolumun olması...
bu arada yazılılarımı yapıyorum koştur koştur onlar aradan çıksın diye başımı kaşıcak vakit bulamıyom
sizleri çok öpüyorum
Rabbim hepimize tüm dileyenlere kendi katından temiz bir soy bahşetsinnnnn........
Amin canımcım. Rabbim umudumuzu elimizden almasın dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah. Hayırlı haberlerle gel inşallah
canım benim şimdide kulak ağrım var inş oda geçince kendime gelceğim sen nasılsın göbüşü büyüttünmü bıraz
Datlım geçmiş olsun. Ayy bilirim kulak ağrısını ne gıcık bişi:43:
havinim gerçekten çıkmış mı yani hamile olduğum anlaşılırmı??
Yaaaa ben göremedim haa seni :(
öyle bi çıkmazdayım ki aylardır bunu ilk kez yaşıyorum eminim sizlerde yaşamışsınızdır ilk kez yakınımdan birisi bnden 1 hafta snra evlenen bi arkadaşım hamile öyle kötüyüm ki kesinlikle kıskanmadım ama kötü oldum ya ne biliyim eşimede belli edemedm kendini kötü hissetmesin diye bende kendimi buraya attım allahım nolur bizimde olsuun :(((
Amaan zamanla onada alışılıyo salla gitsin. Hem daha 18 aylık evliymişin ne var bu kadar sorun edecek. Sen kendine bak boş ver dış etkenleri sen böyle beklerken millet fırt fırt doğurur.Allah gücünü artırsın.
canım mirage şimdi okuyodur oku oku anca ulaşır bize asilde öyle

hoş gelmiş güzeller

aman bıze yetısemıyecekler bız ılerlıyoruz onlar tam ulaştığında bız gıtmış olucaz:)

Eee o kadar yazarsanız ulaşamayız tabi. Başım döndü haaa

Canım bnm bak sen benden 13 yaş küçüksün düşün yanii.Bu genç yaşta şansın çok çok fazlaaa bana 3 aşılama yapılırken bir tane hormon testi dahi yapmadılar.O zaman kk yı keşfetseydim sorar öğrenirdim etrafımda kimsede söylemedi.1 yıl öyle boşa çarçur geçti,sonra ilk tüp bebk denememde yaptırmıştım ondada fsh denen meret yüksekse tutmuyormuş.bunu bile bile yaptılar olmadı.'.ve 3.de yine denedim Allahtan 3.tuttu.Sen daha bişey yaşamdaın hem tüp denersen allahın izniyle tutar inşallh.Bnce sen fazla kafana takıyorsun,gerek yok.Daha çookk gençsin madem okulunda var.Vardır olamamasında bir hayır bak bnm ikiz olacakmış hep dualarımdaki gbi Rabbim 3.ye nasip etti.Demekki sanada ve buradki tüm arkadaaşlarımıza en hayırlı ve en güzel zamanda verecek Allahım.O ikram sahibidir.Mutlaka bizede bu nimeti tattıracktır.

sadece allaha yalvarıyorum kucağımızı boş bırakma diye benm bakıldı onlar fln ne testlerden geçtm ya o konuda doktruma çok güvenyorm inş meleğimde beni brakmazsa ömrm oldukça bende onu asla bırakmam

Ayy canım yuh demek istiyorum seni bu konuda üzen insanlara daha çok gençmişsin önünde nice nice seneler var
takma kafana ayolll.kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
kendini ezik gibi felanda görme ayrıcaa:20:

allahım izede verir inş bizde göğsümüzü gere gere meleğimizi taşır dünyaya getirir gezdirirz allahım hepimize yaşatsınn

yaşımında önemli bi faktör erken teşhisinde önemli olduğunu söylüyolar eşm farknda olmadan hormon ilacı kullansaydı veya 5 yıl bekleseydik belkide olmayabilirmiş hiç :(

Birkere erken farketmissiniz bide soyle dusunnelim hic sorun olmadigini bilseydin 20 yas erken degilmiydi erkendi 18 ayda ne yasadiniz ki kuzum daha cok kucuksun ne uzulme zaten bak daha yeni evlisin ne olur bunlari dusunup en evliligin en guzel yillarini ziyan etme ne olur zaten bebis olunca kocana hasret kalacaksin bebisin olacak rabbimin izniyle lutfen kocana sımsıkı saril ve dis etkenleri unuttt

Kızzz bak psikopata bağlama yolarım seni. Hani olumsuzluk yoktu pozitif olunacaktı içimizdeki kötülükleri salacaktık:1: Şaka bi yana tatlım benim transfer günü gelsin diye gün saymıyomuyuz dertlenme hiç sen. Dualar seninle ve tüm isteyen arkadaşlarla.

Back