eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

koptum kız fıkrada süpermiş

inş havınım inş canı gönulden hepimiz birbirimizi anne olarak görücez rabbımız ıznıyle

bizde bu pozitiflik varken rabbimin izniyle bebişlerimizde bize sıkı sıkı tutunur bizde hamişler kervanına katılır bebişlerimize kavuşmak için gün sayarız inş

hz. zekeriyyaya evlat veren allahım bizede verir ama insan kendini eksik gibi hissediyor sanki her söylenen lafı üstüne alınıyo yarın akraba toplantısı var kayınvalidemde ve ben gitmek istemiyorum ve sırf bu yüzden gitmiycem (

ay canım saol allah razı olsun, bu arada samimiyetmle söylüyorum muayenelerimizi emseyde denk getirirsek seninle görüşmek isterim :))

ay bende aynıyım benden sonra evlenen kızlar evlenir evlenmez çoçuk yaptılar, bu sefer herkes diyorki ee senin yokmu falanca 2. ye hamile, banane ya hamileyse hamile...

Ahh anlamazmıyımız hiç hepimizin başına geldi
insan dertleniyor tabi ama kesinlikle kıskanma değil
üzülme canım yarına geçer etkisi valla bana öyle oluyodu hep
bi bakmışım unutup gitmişim

inş geçer cnm ama zor inş en yakın zmnda transferim olur hayırlısıyla bende alırım meleğimi göbüşümee (

bencede yaşamayan anlamıyo bizi ztn bzn ailem bile

ben bigün eşimin kuzeniyle kavga ettim diyebilirim yaa kadına öyle bi çıkıştım ki bi daha bana çocuk demedi

canım benim bunları düşünüp üzülme rabbimin izniyle seninde olacak hep güzel düşün canım olumsuz düşünme kaç yıllık evlisin bilmiyom ama ben o akrabalarla bir araya gelindiğindeki konuşmaların bitip son söz senin çocuk nezaman olcağa geldimi ben hep susardım sustuğumda noldu derlerdi bende konuyu değiştirmek için gemçim daha çocuk için erken derdim canım hepimiz neler yaşıyoruz rabbim görüyo inş bu yaşadıkların son olur sende hayırlısıyla kavuşursun yavruna

aman boşverın onlar koca meraklılarıymış:)biz nazlana nazlana yapıyoruz daha kıymetlı oluyoruz :):)düşünsenıze evlendık hemen yaptık bebış kocayı unuttuk cocuk telasından hop basladı sıkayetler ama şimdi bızler kocamızla herseyi rahat rahat yasıyoruz vaktı gelene kadar tadını cıkaralım ya boşverın doğuran doğursun rabbımin verdiğine vereceğine sukurler olsun rabbım hıç birimizin kucagını boş bırakmıyacak esın demişti dersiniz buraya yazıyorum..
Hepimiz anne olucazzzzzzzzzzzzzzzz

canını sıkacak bir ortamsa gitme tabii.misafirim geli vs.bahane uydur.Sen milleti düşünme canım kendini düşün.Bn en sonunda 1 yıl irtibatımı kesmiştim.kafam rahat operasyonları geçirdim.Önemli olan psikolji.o gittimi elden ne kalır bize mazallah!

ben şuanda okuyorum diyorum belki 2 belki 4 yıl daha yok diyorum ama yok ya olmazsaymış yok yaşımız geçermiş genç anne olsaymışım sanki biz bilmiyoz ve ben daha 20 yaşındayımm

İnşallah canım tabi bende isterimkısmet olursa eğer görüşmek

bende sadece bilinen ortamlarda iyi hissediyorum kendimi onun dışında hiç bişeyden tat almıyorum adeta soğuyorum

canım muhakkak rabbim bu yolu bize eğer çocuk nasip edecek olmasaydı açmazdı bizde rabbimin izniyle bebişlerimizi kucağımıza alacağız inş bizlerde bu tedavilerimizle hamile kalacağız rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek bizlere.

18 aylık evliyim cnm bahanem okul bnm ama yinede tabi cnm sıkılıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…