• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

senın varlığın yeter varsın konusma :):)
owowowo yerim ben seni canım benim:))
sağollun ya sızde cok tatlı cok hos bayanlarsınız bu topikten cırkın kötu huylu cıkmaz amaaaaaaaaaa

1. Aysegullllllllllllllllllllllllllllllllll :):)
senin gönlünün 1..siyim tatlım hepiniz çok güzelsiniz kalplaerinizin güzelliği yüzünüze vurmuş...
ne yapıcaz belli aysegul kurtarıcak bızı ama onuda bekliycez bıraz o aralarda oda dogum yapmış olacak anca kendını toplar sonra bızı tedavı eder

bakım yaparız tatlım:) ağzından bal damlıyor tatlım:)

:) merve göbüş cok guzel olmuş allah nazarlardan korusun sizi

aynen canım ama bende bu hafta başladı sivlceler napcam bilmiyorum

mervecim maşşalh süphanallah ya, çıkmış göbüşün..

Sağolun canlarım yani beni tanımayan biri görse hamile olduğum anlaşılırmı
yayık yayık baksanızaa karnım:1:

owowowo yerim ben seni canım benim:))

senin gönlünün 1..siyim tatlım hepiniz çok güzelsiniz kalplaerinizin güzelliği yüzünüze vurmuş...

bakım yaparız tatlım:) ağzından bal damlıyor tatlım:)

Aysegulu o ağzına tuttuğun şey ne kız puro gibi gözüküyo:44:

sağol canım benim şeyy bende seni mi görsem acabaa:17::1:

bnm hiç fotom yok bu şekilde olursa koyarım şeker.ıphone da yok bnde sor iş vesselam.Ama senin ki süpperr.Hepimizin bu yıl karınları bebiş dolar inşallh.yoksa içim rahat etmiyck şimdi herkese ismiyle dua ediyorum:))böyle daha iyi yaa.Allahım yuks,hkere ye,havin,elfaese e diye dua etmek zor oluyordu.sonra sen yazıştığım bütün arkadaşlarımı biliyorsun diye ekliyordum.şimdi daha kolay :46:

Sağolun canlarım yani beni tanımayan biri görse hamile olduğum anlaşılırmı
yayık yayık baksanızaa karnım:1:

canım kız çocukta basen oluşur karın geniş olur ondan karnın öyle duruyor canım ama olsun çok tatlı olmuşun rabbim bizlerede nasip etsin tez vakitte dua et kız bebişi her sevdiğinde

bnm hiç fotom yok bu şekilde olursa koyarım şeker.ıphone da yok bnde sor iş vesselam.Ama senin ki süpperr.Hepimizin bu yıl karınları bebiş dolar inşallh.yoksa içim rahat etmiyck şimdi herkese ismiyle dua ediyorum:))böyle daha iyi yaa.Allahım yuks,hkere ye,havin,elfaese e diye dua etmek zor oluyordu.sonra sen yazıştığım bütün arkadaşlarımı biliyorsun diye ekliyordum.şimdi daha kolay :46:

Canım gördüm seniiiii:52: çok şirin çok şekersin maşallah diyelimde nazar değmesin kediciğime:nazar:

canım benim şimdi bu kadar çıktı sen bide 6 ayından sonra gör göbüşü sen bile şaşıracaksın
İnşallah canım rabbim sizede nasip etsin sabahları kalktığımda hep elimle yokluyorum karnımı fosalmış mı diye:1:
ayşe ve ayşegüln gerçek isimleri değil mi?mervenin,ferihanın,meryemin...

evet benim gerçek ismim:17:

ayşe ve ayşegüln gerçek isimleri değil mi?mervenin,ferihanın,meryemin...

kedi canım ben hep burda dua isterken kendi ismimle istiyodum zaten meryem diye dua edin diyodum çünkü havinsu başka kimlik gibi oluyo bana bıraz öyle geliyodu

canım kız çocukta basen oluşur karın geniş olur ondan karnın öyle duruyor canım ama olsun çok tatlı olmuşun rabbim bizlerede nasip etsin tez vakitte dua et kız bebişi her sevdiğinde

evet canım dediğin gibi çok şükür basenim yok
ya etmez olurmuyum hiç tek tek sayıyorum sizleri
namazlarımda özellikle
senin gerçek adını biliyorum
sonra gamzeye mirageye aysegule ilknurlevente biriciğe
aklıma geldiğiniz gibi sıralıyorum isimlerinizi
hkereyle banada ayrı dua ediyorum:1:

İnşallah canım rabbim sizede nasip etsin sabahları kalktığımda hep elimle yokluyorum karnımı fosalmış mı diye:1:

evet benim gerçek ismim:17:

canım benim sen çok yaşa emi karnın neden boşalsınki daha yeni büyümeye başladı zaten doğumdan sonra küçülür canım

evet canım dediğin gibi çok şükür basenim yok
ya etmez olurmuyum hiç tek tek sayıyorum sizleri
namazlarımda özellikle
senin gerçek adını biliyorum
sonra gamzeye mirageye aysegule ilknurlevente biriciğe
aklıma geldiğiniz gibi sıralıyorum isimlerinizi
hkereyle banada ayrı dua ediyorum:1:

bende size dua ediyom canım rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın diye çok sağol canım inş siz bebişlere kavuşmaya gün sayarken bizlerde bebişlerimize alışverişe başlıyacağız rabbim hepimize o güzel günleri yaşatsın hayırlısıyla

ay masallah guzellikten ziyade sen cok şirinsin:)şirin anne

teşekkür ederim elfaesim.Sende çok çekicisin:)) bu arada gerçekten herkesin maşallhı var yazdıkları kalbinde geçen güleryüzlü insanlar,dostlar sizi çok seviyom şekerrleerr:54:

Back