eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah canım evet biz doğuma yaklaşırken sizlerde geleceksiniz burda hamile fotolarınızı koyacaksınız inşallah

Yaa kızlar ciddi ben topiğe az mı geliyorum yani arada sırada mı uğruyorum
kedi mi çok geliyo ben mii bakın doğruyu söyleyin alınmam

öyle bi çıkmazdayım ki aylardır bunu ilk kez yaşıyorum eminim sizlerde yaşamışsınızdır ilk kez yakınımdan birisi bnden 1 hafta snra evlenen bi arkadaşım hamile öyle kötüyüm ki kesinlikle kıskanmadım ama kötü oldum ya ne biliyim eşimede belli edemedm kendini kötü hissetmesin diye bende kendimi buraya attım allahım nolur bizimde olsuun ((

eee hayatım wallahı demınden beyri bir ileri bir geri yapıyorum yazan olduda ben mı görmüyorum die:)gözüm sası oldu altta bakmaktan

bende baktım sonra yeğenimin resimlerine dalmışım resimleri bakıyodum özledim veletleri o kadar tatlılarki resimlerine bakmak bile insanın içinde farklı duyguların kopmasına vesile oluyo rabbim tüm anne olmak için çabalayan herkese ve bizin topiğin güzellerine bide bana sağlıklı hayırlı evlatlar versin bebişlerini kucağına almak için gün sayan topiğin güzelleride rabbimin izniyle bebişlerini sağlıkla kucağına alsın inş

aksım bız bunları hep yasadık topla kendını ne olur ya bız neler gördük sen arkadas görmüşsün benım görümcem ben evlendım peş peşe dogurdu yasıycaz bunları ama ınan hepzi gececek rabbım sanada verecek her sıkıntının ardı ferahlıktır kalbını bozma lütfen kıyamam ya imkansız hiç bişey yoktur sabır arkadasım sabır

inşallah canım evet biz doğuma yaklaşırken sizlerde geleceksiniz burda hamile fotolarınızı koyacaksınız inşallah

canım rabbimin izniyle o günler uzak değil inş bizlerde arkanızdan geliyoz zaten arada ay farkı olacak sadece rabbimin izniyle

off bilmiyorum ya ilk kez yaşıyorum eşimede akrabalar zaten herkes bizi onlarla kıyaslıyo aslında hep bizi överler ama şimdi dicekler sizde yok mu bimem ne üstüme gelckler kırıcam yine insanları bilmiyorum yaa çıkmazdayım

Ahh anlamazmıyımız hiç hepimizin başına geldi
insan dertleniyor tabi ama kesinlikle kıskanma değil
üzülme canım yarına geçer etkisi valla bana öyle oluyodu hep
bi bakmışım unutup gitmişim

kız sen hep gül emi nerden geldi aklına düşünüyoz ne zayalım diye :))

bn facede paylaşımları okuyom hele bir temel fıkrası vardı koptum:)
ishal olan temel hastaneye gitmiş
Dr.dahiliye servisine sevk etmiş
ancak evraklar karıştığı için temel i psikiyatr servisine yatırmışlar.
Bir süre sonra sevki yapan dr. hastanede Temel e rastlamış
-''yahu sen ne arıyosun psikiyatride?''
Bilmem...buraya yatırdılar işte
-peki ishalin geçti m?
-Yoo aynene devaam ediyor ama artık kafaaya takmıyorum

kopyla yapıştır olmuyordu güln diye tek tek yazdım:))) ah belim koptuu!

canım bunları hiç düşünme rabbimin izniyle sende bebişini göbüşüne alıp inş 9 ay sonrada kucağına alacaksın

canım ben evleneli nisanda nasipse 14 yıl olacak ve benimle evlenen tüm arkadaşlarımın 12 yaşında çocukları var benimse hiç umudum yoktu rabbim bu kapıyı açtı bana şimdi ben inanıyorumki rabbim herşeyi bize bizi sınamak ve kulum buna nasıl bir tepki gösterecek diye gösteriyo inş biz sabredip tez vakitte bebişlerimize kavuşmak için gün sayanlardan olacağız anne adayı iken anneliğe adım atmanın ilk evresi hamileliği yaşayıp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız hep iyi düşün asla çevrendeki hamileler seni etkilemesin sende rabbimin izniyle anne olacaksın

Aman sen boşver onu bunu allahını seversen sen kendi yuvana mutluluğuna bak
kimsenin dediğinide takma bu bir kusur mu sanki hayırrr
Allah'ın takdiri bizim elimizdemi sanki kaderimizde ne varsa o
o akrabalar aile büyükleri çok bilir zatenn

Ay beni mazur gör ama ben anlamadım:26:

ya senın elinde mı allah ol derse olacak dınını rabbını bılen ınsan allah verırse dıye düşünür senın husnu kuruntun bunlar hayatım uzme kendını ne olur yıllar sonrada olsa vaktı geldıgse geliyor bebışın ne olur uzulme

inş allahım ya ben bu kadınlar kulübü ailesine o kadar alıştım ki artık dualarımda sizlerde varsınız dünya dua üzerine kurulu diyolar allahım hepimize versin inş ben çok iyiydm bu haber gelene kadar çok umutluyum hala öyleyim ama ne biliyim işte umarım olur bende minik bebeğimi gururla anlatırım herkese (

onlar imtihnımızın para puanları:)öyle düşün ne kadar sabır o kadar sevap bebeğimolsun.soran olursa da bn, Allh ne zaman yazdıysa o zaman olacak bnm istemem değil sadece derdim sen de öyle de çık işin içinden.benim manav bile sormuştu gerisini sen düşün artık beni oturduğum yerde tanımayan yok gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…