ne oldu sustunuz ya birinin kızı oldu herhalde:)yada acaba önce kim yazacak diemi bekliyoruz
bende size dua ediyom canım rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın diye çok sağol canım inş siz bebişlere kavuşmaya gün sayarken bizlerde bebişlerimize alışverişe başlıyacağız rabbim hepimize o güzel günleri yaşatsın hayırlısıyla
Ne bileyim sabahları kontrol ediyorum
kız sen hep gül emi nerden geldi aklına düşünüyoz ne zayalım diye :))
eee hayatım wallahı demınden beyri bir ileri bir geri yapıyorum yazan olduda ben mı görmüyorum die:)gözüm sası oldu altta bakmaktan
öyle bi çıkmazdayım ki aylardır bunu ilk kez yaşıyorum eminim sizlerde yaşamışsınızdır ilk kez yakınımdan birisi bnden 1 hafta snra evlenen bi arkadaşım hamile öyle kötüyüm ki kesinlikle kıskanmadım ama kötü oldum ya ne biliyim eşimede belli edemedm kendini kötü hissetmesin diye bende kendimi buraya attım allahım nolur bizimde olsuun((
inşallah canım evet biz doğuma yaklaşırken sizlerde geleceksiniz burda hamile fotolarınızı koyacaksınız inşallah
aksım bız bunları hep yasadık topla kendını ne olur ya bız neler gördük sen arkadas görmüşsün benım görümcem ben evlendım peş peşe dogurdu yasıycaz bunları ama ınan hepzi gececek rabbım sanada verecek her sıkıntının ardı ferahlıktır kalbını bozma lütfen kıyamam ya imkansız hiç bişey yoktur sabır arkadasım sabır
öyle bi çıkmazdayım ki aylardır bunu ilk kez yaşıyorum eminim sizlerde yaşamışsınızdır ilk kez yakınımdan birisi bnden 1 hafta snra evlenen bi arkadaşım hamile öyle kötüyüm ki kesinlikle kıskanmadım ama kötü oldum ya ne biliyim eşimede belli edemedm kendini kötü hissetmesin diye bende kendimi buraya attım allahım nolur bizimde olsuun((
kız sen hep gül emi nerden geldi aklına düşünüyoz ne zayalım diye :))
canım rabbimin izniyle o günler uzak değil inş bizlerde arkanızdan geliyoz zaten arada ay farkı olacak sadece rabbimin izniyle
Yaa kızlar ciddi ben topiğe az mı geliyorum yani arada sırada mı uğruyorum
kedi mi çok geliyo ben mii bakın doğruyu söyleyin alınmam
off bilmiyorum ya ilk kez yaşıyorum eşimede akrabalar zaten herkes bizi onlarla kıyaslıyo aslında hep bizi överler ama şimdi dicekler sizde yok mu bimem ne üstüme gelckler kırıcam yine insanları bilmiyorum yaa çıkmazdayım
bn facede paylaşımları okuyom hele bir temel fıkrası vardı koptum:)
ishal olan temel hastaneye gitmiş
Dr.dahiliye servisine sevk etmiş
ancak evraklar karıştığı için temel i psikiyatr servisine yatırmışlar.
Bir süre sonra sevki yapan dr. hastanede Temel e rastlamış
-''yahu sen ne arıyosun psikiyatride?''
Bilmem...buraya yatırdılar işte
-peki ishalin geçti m?
-Yoo aynene devaam ediyor ama artık kafaaya takmıyorum
kopyla yapıştır olmuyordu güln diye tek tek yazdım:))) ah belim koptuu!
off bilmiyorum ya ilk kez yaşıyorum eşimede akrabalar zaten herkes bizi onlarla kıyaslıyo aslında hep bizi överler ama şimdi dicekler sizde yok mu bimem ne üstüme gelckler kırıcam yine insanları bilmiyorum yaa çıkmazdayım
canım bunları hiç düşünme rabbimin izniyle sende bebişini göbüşüne alıp inş 9 ay sonrada kucağına alacaksın
canım ben evleneli nisanda nasipse 14 yıl olacak ve benimle evlenen tüm arkadaşlarımın 12 yaşında çocukları var benimse hiç umudum yoktu rabbim bu kapıyı açtı bana şimdi ben inanıyorumki rabbim herşeyi bize bizi sınamak ve kulum buna nasıl bir tepki gösterecek diye gösteriyo inş biz sabredip tez vakitte bebişlerimize kavuşmak için gün sayanlardan olacağız anne adayı iken anneliğe adım atmanın ilk evresi hamileliği yaşayıp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız hep iyi düşün asla çevrendeki hamileler seni etkilemesin sende rabbimin izniyle anne olacaksın
canım bunları hiç düşünme rabbimin izniyle sende bebişini göbüşüne alıp inş 9 ay sonrada kucağına alacaksın
canım ben evleneli nisanda nasipse 14 yıl olacak ve benimle evlenen tüm arkadaşlarımın 12 yaşında çocukları var benimse hiç umudum yoktu rabbim bu kapıyı açtı bana şimdi ben inanıyorumki rabbim herşeyi bize bizi sınamak ve kulum buna nasıl bir tepki gösterecek diye gösteriyo inş biz sabredip tez vakitte bebişlerimize kavuşmak için gün sayanlardan olacağız anne adayı iken anneliğe adım atmanın ilk evresi hamileliği yaşayıp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız hep iyi düşün asla çevrendeki hamileler seni etkilemesin sende rabbimin izniyle anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?