• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ŞEKERLERR hepinize iyi akşamlar nasılsınız?Hepiniz çook güzelsiniz maşallh.Merveciğim senide çok merak ediyordum koymuşsun fotonu teşekkürler:))
bugün kar yağdığı için işten 5 te çıktım heheee hamişliğin avantajlarını işte de yaşıyorum.

gördümm seni havinim maşallah sana çok hoşsun canım allah seni eşine bağışlasın:1::16:

amin canım amin hepimizi rabbim eşlerimize bağışlasın

merve göbüşü büyütmüşsün maşallah kuzunda sağlıklı büyüyüp gelişsin annesi göbüşte

benımm canım sağol ama sanırım hamılelıkten mıdır nedır anlamadım sıvılce bastı benı sıkıntıdan mı anlamıyorum :(

allah nasip etsin inş dogum sonrası dırek aysegulde alıcam soğluğu
aynen canım ama bende bu hafta başladı sivlceler napcam bilmiyorum

Yağsada tatil olsa size:1: çalışmasanız

mervecim maşşalh süphanallah ya, çıkmış göbüşün..

ŞEKERLERR hepinize iyi akşamlar nasılsınız?Hepiniz çook güzelsiniz maşallh.Merveciğim senide çok merak ediyordum koymuşsun fotonu teşekkürler:))
bugün kar yağdığı için işten 5 te çıktım heheee hamişliğin avantajlarını işte de yaşıyorum.

sağol canım benim şeyy bende seni mi görsem acabaa:17::1:

canım sanada iyi akşamlar ben idare eder sen nasılsın

benımm canım sağol ama sanırım hamılelıkten mıdır nedır anlamadım sıvılce bastı benı sıkıntıdan mı anlamıyorum :(

allah nasip etsin inş dogum sonrası dırek aysegulde alıcam soğluğu

Oluyo canım evet bende sivilceler vardı geçti
şimdide çiller bastı suratımı:43:

elimden geldiğince girmeye çalışıyom kedicik ev iş derken zaman tükeniyo hemen kendime bile zor vaktim kalıyo bu ara

miss angel sen de girmiyorsun bayağıdır.Nerelerdesin ya hu?merveyle sen unutuyonuz bizi:( çok nadr giriyosunuz topike

ne ne neee merve mii kız karıştırdın galiba ben 24 saat burdayım
herhalde kendini yazacaktında yanlışlıkla beni yazdın:9:

aynen canım ama bende bu hafta başladı sivlceler napcam bilmiyorum

mervecim maşşalh süphanallah ya, çıkmış göbüşün..

ne yapıcaz belli aysegul kurtarıcak bızı ama onuda bekliycez bıraz o aralarda oda dogum yapmış olacak anca kendını toplar sonra bızı tedavı eder

amin canım amin hepimizi rabbim eşlerimize bağışlasın

merve göbüşü büyütmüşsün maşallah kuzunda sağlıklı büyüyüp gelişsin annesi göbüşte

havinim gerçekten çıkmış mı yani hamile olduğum anlaşılırmı??

Back