- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.206
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım bu sen misin yoksaa maşallah taş gibi hatunmuşsunnn![]()
evt canım yok ya bu aralar pek kar yağmıyor buralara
gördüm canım maşallah çok güzelsin tatlım
gördümm seni havinim maşallah sana çok hoşsun canım allah seni eşine bağışlasın![]()
ömrümü yedin kadınlar külübü :))
o neeeee? herkes maaşallah resim koymuş noliyyy böyle bakim
merve ve hkere dün sizleri görmemiştim çok güzelmişşiniz kızlar:))))))))
Yağsada tatil olsa sizeçalışmasanız
aynen canım ama bende bu hafta başladı sivlceler napcam bilmiyorumbenımm canım sağol ama sanırım hamılelıkten mıdır nedır anlamadım sıvılce bastı benı sıkıntıdan mı anlamıyorum
allah nasip etsin inş dogum sonrası dırek aysegulde alıcam soğluğu
Yağsada tatil olsa sizeçalışmasanız
ŞEKERLERR hepinize iyi akşamlar nasılsınız?Hepiniz çook güzelsiniz maşallh.Merveciğim senide çok merak ediyordum koymuşsun fotonu teşekkürler:))
bugün kar yağdığı için işten 5 te çıktım heheee hamişliğin avantajlarını işte de yaşıyorum.
ŞEKERLERR hepinize iyi akşamlar nasılsınız?Hepiniz çook güzelsiniz maşallh.Merveciğim senide çok merak ediyordum koymuşsun fotonu teşekkürler:))
bugün kar yağdığı için işten 5 te çıktım heheee hamişliğin avantajlarını işte de yaşıyorum.
benımm canım sağol ama sanırım hamılelıkten mıdır nedır anlamadım sıvılce bastı benı sıkıntıdan mı anlamıyorum
allah nasip etsin inş dogum sonrası dırek aysegulde alıcam soğluğu
nedenki ne oldu canım?
miss angel sen de girmiyorsun bayağıdır.Nerelerdesin ya hu?merveyle sen unutuyonuz biziçok nadr giriyosunuz topike
aynen canım ama bende bu hafta başladı sivlceler napcam bilmiyorum
mervecim maşşalh süphanallah ya, çıkmış göbüşün..
amin canım amin hepimizi rabbim eşlerimize bağışlasın
merve göbüşü büyütmüşsün maşallah kuzunda sağlıklı büyüyüp gelişsin annesi göbüşte