- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
canım yaaa sorma çok erken kalkıyom derse zinde başlamak için mecbur erken uyumam lazım bu arada resim süper çok havalısın canım![]()
hee sen çalışıyorsun demi canım sizin oralarda kar tatili yok mu peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaaa sorma çok erken kalkıyom derse zinde başlamak için mecbur erken uyumam lazım bu arada resim süper çok havalısın canım![]()
:)))))))))))))))))))) bu gün yine çok şımarığım za sonra eşim kapının önüne bırakacak vır vır vır hiç susmuyorum :)) diyoki senin kızlar ne yapıyor dönsene biraz karıştır diyor benden kurtulmak için:)) bende başlıyorum bütün kızlar toplandık toplandık biz sizden yıprandık yıprandık yıprandık....) bakın işte ben adet olunca yine konuşacağım bişey kalmadı bakınacam bundan sonra çıkacam ondan sonra...
maşallah canım çok güzel çıkmışın
canım yaaa dün koymuştum görmedin mi sen neyse senin için bi daha koyayım ama sende koysana bende seni görmedim
merveee kız seni de görelim
durun son bi resim buldum onu koyayımm durun![]()
merve resim uzak gözüksede çok tatlısın canım
allah iyiliğini versin tatlım eşinlede tanıştığımıza memnun oldu :)))) sanki kk üyesi o gibi olmuş ön planda:))) sesli güldüm allahta seni güldürsün...)
bencede bu fotolara mercekle bakarsak büyüteçle yada ancak birbirimizi buluruz![]()
bencede bu fotolara mercekle bakarsak büyüteçle yada ancak birbirimizi buluruz![]()
:)))))))))))))))))))) bu gün yine çok şımarığım za sonra eşim kapının önüne bırakacak vır vır vır hiç susmuyorum :)) diyoki senin kızlar ne yapıyor dönsene biraz karıştır diyor benden kurtulmak için:)) bende başlıyorum bütün kızlar toplandık toplandık biz sizden yıprandık yıprandık yıprandık....) bakın işte ben adet olunca yine konuşacağım bişey kalmadı bakınacam bundan sonra çıkacam ondan sonra...
sağol havinimde avatar resim alanı çok dar yani bu kadar oldu ancak hadi sende koyda bende seni göreyim:):)
sağol havinimde avatar resim alanı çok dar yani bu kadar oldu ancak hadi sende koyda bende seni göreyim:):)
evt canım yok ya bu aralar pek kar yağmıyor buralarahee sen çalışıyorsun demi canım sizin oralarda kar tatili yok mu peki?
koydum canım bılmem gözükür mü:)ay seni dun görmüştüm hayatım
canım bunda bıraz daha yakın çıkmışsın
bak bu foto süper olmuş canım yanındaki de eşin herhalde Rabbim mutluluğunuzu daim etsin evladınızla taçlandırsın bu mutluluğu
koydum canım bılmem gözükür mü:)ay seni dun görmüştüm hayatım
sağolun kızlar gamzem amin inş darısı sizin başınıza bide hamile fotom var onuda koyayımda bakın karnım çıkmışmı yorum yapın![]()
canım mutluğunuz daimi olsun rabbım yuzunuzu hep böyle guldursun inş
tamam canım koyuyom
kız bu resimde çok hoş çıkmışsın
evt canım yok ya bu aralar pek kar yağmıyor buralara
gördüm canım maşallah çok güzelsin tatlım