eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben çok iyiyim mirage sen nasılsın çok takılamıyom buraya haftaiçi iş haftasonu yemek temizlik vs. senden naber nezaman başlıyon...

ayşegülcüm üzülme sakın isyan da etme ben ettim okadar noldu gene rabbimin istediği zaman olmadımı üstüne bide günaha girmem yanıma kar kaldı bak benim gebe kaldığım ay 40 kez okudum yunus as.duasını önce 2 rekat namazı var onu kıldım dileğimi diledim hamdolsun rabbim kabul etti inş... seninde diğer kızlarında dileğini kabul etsin edecek inş... ihmal etme bu duayı çok faydalı rabbim yüzünüzü güldürsün inş... amin

kanama ıcındı sanırım o canım..emın degılım tuba burda olsaydı sorardık ..ama buyuk ıhtımalle onun ıcın cunku normal gebelıklerde de kanama oldugunda progestan verıyor dr lar[/QUOTE]

Dr umu aradm ama sadece yat dedi yeni bi iğne vermedi bgn çalişmiyorlar devlet ya e belki alabilecekleri bir önlem var ama kapali olduklari için böyle kanamanin çoğalmasini mi beklicem (( ooofff oofff

ferihacım bizim merkezdeki ilgiyi biliyorsun mutlaka seninle ilgilenirler biliyorsun sende ohs olsa mutlaka ertelerler çok alakalı bi yer ve doktorlarımız çok samimi ve candan bunuda biliyorsun sen rahat ol eğerki ertelenmesi gerekiyorsa ertelerler onlar sonuçta kaç tane gebe kalırsa merkezlerinde onlara reklam riske atmak işlerine gelmez rahat ol ve sıcak tut kendini hep sıcak ol ayaklarına sıcak havlu yada tuğla ısıt koy ama sadece ayaklarına..

nisacım nasıl gidiyor gebelik bizi unuttun hamile kalan gidiyor zaten...ama arada slm verinki iyi olduğunuzu bilelim hemşerim:))))

hem kanamam var diyosun hemde hala burdasın istirahatini et tatlım ayaklarını yükseğe kaldır ve yat lütfen kalkma yarına kadar muhtemelen tutunma kanaması ve sein en tehlikeli günün varsa tutunmasına yardım et annaesi onun işini zorlaştırma kalkma ve radyasyondan uzak durki rahat rahat tutunssun sana bebebğin....bencede bu kanama inplasyon kanaması yerleşmeye çalışıyor rahat ol benim düşen gebeliğimdede olmuştu kıpkırmızı lekelenme ama ertesi günü geçmişti ..yat ve dinlen nolur. bide dr.. özel nosunu araştır bul ve ara nette vardır belki onada sor ayrıca belki bi sağlık merkezine yönlendirir yada kendisi özel ücret alır ve bakar ..en azından sen rahatlarsın ama ben rahatım o yerleşme bence...

Son düzenleme:

canım progestan progesteron hormonu içeriyor ve tutunmaya gebeliğin devamına yardımcı hormon benim kanamam olduğunda aynı zamanda iğnesini de başlamıştı ama kanama dediğin nasıl peçeteye silince mi geliyor sadece kırmızı mı kahve mi şakır şakır akan kırmızı değilse sadece silince peçeteye geliyosa çok da önemli değil gerekli görseydi muayene etmeyi beklemez al şu iğneyi yaptır derdi çünkü şu an muayene etse de o da bişey göremeyecek (benimki telefonda eşin gitsin nöbetçi eczaneden iğneyi bulsun yaptır demişti) endişelenme bol bol dua et implantasyon kanaması olabilir yat sadece tuvalete kalk

öğleden sonra serum taktırdım ona rağmen hastanden çıkar çıkmaz 2 kez kustum ama yine de daha rahatım bugün sen nasılsın canım ultrasonun ne zaman

nerdesiniz ya ohss olan kişinin emriyosu tutmuyormuş benimkide tutmazsa şiştim be baya

kanama ıcındı sanırım o canım..emın degılım tuba burda olsaydı sorardık ..ama buyuk ıhtımalle onun ıcın cunku normal gebelıklerde de kanama oldugunda progestan verıyor dr lar

Dr umu aradm ama sadece yat dedi yeni bi iğne vermedi bgn çalişmiyorlar devlet ya e belki alabilecekleri bir önlem var ama kapali olduklari için böyle kanamanin çoğalmasini mi beklicem (( ooofff oofff[/QUOTE]

dememkkı bıldıklerı bıse var canımcım ınsallah cogalmıcak kanaman..lutfen sakın ol yat uzan dınlen..inşallah hıcbıse olmıcak

nerdesiniz ya ohss olan kişinin emriyosu tutmuyormuş benimkide tutmazsa şiştim be baya

canım Allah yardımcın olsun ne kadar surdu senın bu kusmalar ya ..daha rahat olmana sevındım ınsallah hepten gecsın su bulantılar...ben de ıyıyım sukur canım ultrason pazartesı ogleden sonra ınsllah..fraxiparine ıgneden dolayı karnım cok sertlestı ıgne vurmakta zorlanıyorum sıkıntı oldu resmen ..yenıden kan tahlılı yaptırmadım ılkı 86 dıgerı 235 tı yenıden yaptırmama gerek varmı sence tuba ya?bır de ıkız gebelık degıldır dımı benımkı:)en cok onu merak edıyorum

canım bilmezmiyim biliyorum ama elmde değil ya bu 3. denemem bunuda kaybetmekten kokuyorum dilek hanıma 3 kere felan sordum bugün ay kadın sakin sakin cevap veriyor ama ben bir türlü rahat olamadım canm inşallah herşey yoluna girer duanda eksik etme beni belki hamiş hamiş karşılaşırız merkezde evet doktorların hepsi çok iyi merkezde çok memnunum bitanem

Kizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm:((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk (((((

canım benim ayn şeyi bende yaşadım ilk denememde tutmadı diye kendimi salıvermiştim amao tutunma lekesiymiş baya gelmişi vetutmuştu ama malesef 2 aylıkken kaybettim ama sennkituttu ben inanıyorum dinlen şimdi bol bol yat h

ferıha olurmuu oyle sey olsa derlerdı sana dımı canım
rahat olurmusun ıkı gun kaldı transferıne

gel bunu bide bana anlat ey allahım ben bu tedavide kafayı yiyiyorum birbirimize hep tavsiyeler veriyruz ama dönüp dolaşıp bir yere takılıyoruz canım evet 2 gn kaldı canım rahat olmayı enicem bakalım becerebilecekmiyim

Kizlar saolun valla size sorayım die çok girdm nete.. Aysegülü red tuba feriha ayseaabb hepiniz saolun.. Yatiyorum.. Şakir şakir deil tubam kirmizi amaa sadece vc ye gidip silince peçeteye geliyor .. Bakalm bekliyorum.. İnş.. Bırakmamiştr beni bebişim(((

sen de sagol kuzum hadı yat guzel guzel dınlen badem ye ananas ye az az ve bol su ıcmeyı ıhmal etme ınsallah gecıcek kanama..aslında kanama deıl o leke dıyelım kanama dıyınce şakır şakır gelıyor akla..panık olma oldu mu cok opuyorum senı

Canim cok gecmis olsun 2. Ayda neden bellimi kaybinin ay bnde cok korkuyorum

Dur be canim benim gibi karamsar olma benimde olmustu kanamam dr aradigmda tutunma kanamasi olabilir demisti:) seninde oyledir ins dua ediyoruz sana rabbim yardim edecek sana gor bak

Cnm ne kadar sürdü senn leken.. Allah razı olsun sabahtan beri ağliyorum

hosgeldın panik anneee:) nasılsın sekerım

Hosbulduk taze anne:) aynen hic sorma tam bir panigim kuzum sen nasl bu kadar rahatsin ozeniyorm size ya ben korkular yasiyorum yok dusuk olu bebek falan oku oku sonunda bozdum kafayi ruyamda dr kalbi durmus dedi hem randevu aldim sabsh 16.30 verdi usendim gitmedim pazartesiye aldim ama gelirmi o pazar bilmem:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…