eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Merhaba arkadaşlar,canlar bugün açılışı ben yapayım dedim.Hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.Günaydınlar....
Sabahın 7 sinden beri ayaktayım koştur koştur işe geldim:))

Son düzenleme:
canikom uyandın mı?yatın bakalım bu saate kadar ben de uyumak istiyoruuummmmmmmm

Son düzenleme:
Kizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm:((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk (((((

selam kızar naslsınız inşallah herşey yolundadır beni soraranız pek iyi değim dün gece çok ağrım oldu saatlerce geçmedi acısına dayanamadım baya ağladım gece yarısına doğru geçti biraz sabah kalktm hafif hafif batıyor daha ve merkeze gittik doktorumla görüştüm biz önlemimizi aldık inşallah geçer ddi gine serum taktılar ve merkezin merdiveninden inerken benim tnsiyonum düşmesiyle kendimi yerde buldum paldür küldür yuvarlandım eşim bile tutamadı benim düşmemle bütün hemşirler toplandı allahım güleyim mi ağlıyayım mı çok komik durumdaydım ya neyse

kızlar benim transferim pazartesi günü ohs olmuşsam hadi transfer ederlerse hadi bebeğim tutunmazsa böyle bi sorunu gözardı etmezler demi kızlar yardım edn bana ben hamile kalana kadar kafanızın etini yicem sizin

canım önce geçmiş olsun düşünce bende gülerim valla. ama seninki kötü olmuş tansşiyon düşmesi kötü.pazartesi ohs olursan merak etme transferin ertelenir doktoruna güven bence.ayrıca hepimiz birbirimizin kafasını şişiriyoruz merak etme rahat ol.

:):):)canimsin ya kusura bakma buara bende akil kalmadi malum seviyor seni bu saskin:)

şaka yaptım şaşkın önemli değil ben de seni seviyorum ::))

Kizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm:((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk (((((

kuzummm bence doktorunla görüş progestron iğnesi falan başlar belki umudunu kaybetme

allahım hepinize sabır güç versin.. insaallah evlatlarınız en kısa zamanda kucagınızda olur.bend eburadaydım şükür hamıleyim..size dua edıyorum her zaman..zaman zaman topiğe gırıyor ama yazmıyorum pek.hamile olacagınıza inanın umudunuzu yitirmeyin kızlar

Hepiniz saolun kızlar.. Dr.umu aradm tubacim yazdiğini okuyunca aramak aklima geldi valla okadar uzulmusumki hiç düşünemedm dr.u aramayi.. İğne ilaçlara devam et inflamasyon kanaması diyoruz biz ona telaş yapma daha dedi.. Allahtan ümit kesiilmez dimi kizlar yaa... Varmiydi aranizda 7. Gün hafif kanamasi olup hamile olan..şu an hiç bişi düşünemiyorum ((

Canım dun yazmıssın hatırlatıp üzmek istemem ama yıne de dualarımda oldugunu bılmenı ıstedım..ben de cok umutlanmıstım ama son uzuntun olur umarım..tup bebek pozıtıf olucak inşl !
Amiiin canım öncelikle hayırlı saglıklı bakımı kolay benısler olsunlar ınsallah ama bak gor kız o kız:)
kızlar ben çıkıyorum midem çok fena coştuu nolur bana dua edinn...
Tubacım umarım bugun daha ıyısındır

Boyaciiii sımdı nasılsın kanama devam edıyor muu?

Evet cnnm 3kere faln lavaboya girdm az da olsa geliyor peçeteye (

[QUOTyok cnm o ne işe yarıyor ki ?
E=redhairedgirl;28125507]uzulme daha hıc bırsey bellı degıl bak yerlesme de olabılır..progestan fıtıl kullanıyorum ben sen kullanıyormuydun?[/QUOTE]

[QUOTyok cnm o ne işe yarıyor ki ?
E=redhairedgirl;28125507]uzulme daha hıc bırsey bellı degıl bak yerlesme de olabılır..progestan fıtıl kullanıyorum ben sen kullanıyormuydun?
[/QUOTE]

kanama ıcındı sanırım o canım..emın degılım tuba burda olsaydı sorardık ..ama buyuk ıhtımalle onun ıcın cunku normal gebelıklerde de kanama oldugunda progestan verıyor dr lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…