eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kuzuuummm:) hadı bakalım bak yazarken ezan okunuor burda:)inşallah guzel haberlerını alırız :)bu arada bakıyorum da gelmıssın:) yasak uzan bakalım guzel guzel:):) saka yaptım arada gel ozletme..kendını dınleme..bana kızıyordunuz :)bol su ıc oldu mu..bır de kabız olma..cok opuyorum dularımdasın

İnsallah kuzum ya ne bileyim takiyor insan ister istemeden bence pozitifi gormek degil bebegi gormek onemli okadar riskler farki insan dusunmen edemiyor bide ben gercekten cok fazla takintiliyim ondanda kaynaklaniyor

....................................

Arkadasim senin amacin ne anlayadim. Nicin sayfalarimizi isgal ediyorsun ben gercekten seni cozemiyorum bir sekil protestomu bu yaptigin nedir kimi protesto ediyosun kendini mi kendinide savundun ozurde diledin herkes ok dedi sen devam etmeye kararlisin sanirim ................. Su davranis herneyse. 5 yasindaki cocuk davranisi resmen sana gercekten yakismayack seylerle ugrasiorsunn

Canim sen nasilsin agrilarin var mi dr konustun mu konturol ne zaman goruyosun bebisi ins. Ay ne cok soru sordum :) merak eiyorum. Bu arada boyacida hamis haberlerini verecek ins 10 ocakta halay cekicez sonra mirage sonra havinim ay cok guzel olacak hersey burda ben inaniyorm pes pese dogurucaz ins :) tosun tosun bebislerimiz olacak profil resmiz artik izim bebislerimizle dolacak :)

Canim bence bebis kesin tuttu allahin iziniyle bence tutunnca ilk belirtisi kasik agrisi ben trasfer sonrasi yataklara dustum inan gerci hala devam ediyor ilk denememde hic belirti yoktu bu regl agrilari iyiye isaret burada ne tesaduf bende yazarken ezan okunuyor:)rabbim hepimize saglikli bebisler hayirli dinli imanli guzel ahlakli cocuklar nasip etsin amin ezan vakti canimsin. 10 ocakta halay bai olucam ins

İnsallah kuzum ya ne bileyim takiyor insan ister istemeden bence pozitifi gormek degil bebegi gormek onemli okadar riskler farki insan dusunmen edemiyor bide ben gercekten cok fazla takintiliyim ondanda kaynaklaniyor

tabiki canım pozitifi görmekten bebeği görmek daha önemli ama senin dğerlerin güzel ve düzenli bir şekilde artıyor inanıyorum ben meleğin seninle annesi

Canlarim çok moral oldunuz bana çççooookkkk tşk.ler uzun yazmiyorum siz duygularimi anladiniz ...inş tutunur embriyom )))

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir akşam dilerim

transferi olan arkadaşlar

transferden sonra sürekli yattıız mı yoksa günlük hayatınıza döndünüzmü mesela yemek bulaşık gibi eşim beni hiç kaldırmamıştı sanki kalkınca kayıp düşecek diye korkuyoruz
deliriyoruz herhalde bu süreçte

canım kusura bakma hemen çıktığım için görmemişim iyiyim sen nasılsın canım

bence de en iyisini yapıyorsun bekle konuyu açan ilk o olsun biraz sabır =)

canım önemli değil ben iyiyim işte tedaviye start vermek için bekliyom inş bundan sonra herşey yolunda gider

canım benim inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz seni 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın

canım okuduğum ve takip ettiklerime baktığımda transfer döneminde yatıp dinlenen kendine dikkat edenlerin geneline bebişleri tutunmuş tabi rabbimde ol dedi ve oldu inş bu sefer sıra bizede gelmiştir rabbim inş bizlerede hayırlısıyla anne olmayı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…