Kızlar dün dr transfer sirasinda maşallah çok güzel bi yere yerleşti dedi ..1.kalite 5. Gün embriyosu. Yüzde 70 umutluyum dedi..Ya bgn hafif kasik ağrim var regl ağrisi gibi..umarim bişi olmaz..yazdm çikiyorum öptm hapinizi
canım benim ben yaşadım boş gebeliği değerim çok düşük tü 9.99 du ve değerlerim çok fazla atmadı ama kese normal bebek kesesi gibi gelişti
doktorum asla demedi bana boş gebelik diye diyememişti
doktorlar bile şaşıyordu kese byüyordu ama kalp atışını hiç duymadım 1 ay felan sürdü sonra kürtajla aldılar ay nasıl ağlaıştım ben ağlıyorum eşim de ağlıyordu anlatırken içim bi hoş oldu korkma arkadaşım senn değerlerin çok güzel nomal artıyor takma kafana çünkü se hamilesinnnnnnnnnnnnnnn bebeğini üzme daha fazla annesiii
kızlar destekleriniz için heinize teşekkür ederim sizleri tanımasamda çok sevdim
....................................
kuzuuummm:) hadı bakalım bak yazarken ezan okunuor burda:)inşallah guzel haberlerını alırız :)bu arada bakıyorum da gelmıssın:) yasak uzan bakalım guzel guzel:):) saka yaptım arada gel ozletme..kendını dınleme..bana kızıyordunuz :)bol su ıc oldu mu..bır de kabız olma..cok opuyorum dularımdasın
Kızlar dün dr transfer sirasinda maşallah çok güzel bi yere yerleşti dedi ..1.kalite 5. Gün embriyosu. Yüzde 70 umutluyum dedi..Ya bgn hafif kasik ağrim var regl ağrisi gibi..umarim bişi olmaz..yazdm çikiyorum öptm hapinizi
İnsallah kuzum ya ne bileyim takiyor insan ister istemeden bence pozitifi gormek degil bebegi gormek onemli okadar riskler farki insan dusunmen edemiyor bide ben gercekten cok fazla takintiliyim ondanda kaynaklaniyor
Canim bence bebis kesin tuttu allahin iziniyle bence tutunnca ilk belirtisi kasik agrisi ben trasfer sonrasi yataklara dustum inan gerci hala devam ediyor ilk denememde hic belirti yoktu bu regl agrilari iyiye isaret burada ne tesaduf bende yazarken ezan okunuyor:)rabbim hepimize saglikli bebisler hayirli dinli imanli guzel ahlakli cocuklar nasip etsin amin ezan vakti canimsin. 10 ocakta halay bai olucam ins
Canim sen nasilsin agrilarin var mi dr konustun mu konturol ne zaman goruyosun bebisi ins. Ay ne cok soru sordum :) merak eiyorum. Bu arada boyacida hamis haberlerini verecek ins 10 ocakta halay cekicez sonra mirage sonra havinim ay cok guzel olacak hersey burda ben inaniyorm pes pese dogurucaz ins :) tosun tosun bebislerimiz olacak profil resmiz artik izim bebislerimizle dolacak :)
kuzuuummm:) hadı bakalım bak yazarken ezan okunuor burda:)inşallah guzel haberlerını alırız :)bu arada bakıyorum da gelmıssın:) yasak uzan bakalım guzel guzel:):) saka yaptım arada gel ozletme..kendını dınleme..bana kızıyordunuz :)bol su ıc oldu mu..bır de kabız olma..cok opuyorum dularımdasın
kızlar dua edin bana yarın son kontrolüm artık bi bitse bende bebeğim alsamda yatsam artık
kızlar dua edin bana yarın son kontrolüm artık bi bitse bende bebeğim alsamda yatsam artık
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir akşam dilerim
canım kusura bakma hemen çıktığım için görmemişim iyiyim sen nasılsın canım
bence de en iyisini yapıyorsun bekle konuyu açan ilk o olsun biraz sabır =)
canım inş herşey yolunda gider sende bebişini alır göbüşüne yatarsın bebişinde sıkı sıkı tutunur sana[/QUO
inşallah canım ya ağzınızdan bal damlıyor o günlere bi gelsem bebeği i görsem allahım başka ne isterim
transferi olan arkadaşlar
transferden sonra sürekli yattıız mı yoksa günlük hayatınıza döndünüzmü mesela yemek bulaşık gibi eşim beni hiç kaldırmamıştı sanki kalkınca kayıp düşecek diye korkuyoruz
deliriyoruz herhalde bu süreçte
canım inş herşey yolunda gider sende bebişini alır göbüşüne yatarsın bebişinde sıkı sıkı tutunur sana[/QUO
inşallah canım ya ağzınızdan bal damlıyor o günlere bi gelsem bebeği i görsem allahım başka ne isterim
rabbimin izniyle o günler uzak değil inş tez zamanda bebişlerimizi göbüşlerimizde büyütmeye başlıyacağız ondan sonrada kucağımıza sağlıkla alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?