• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. maddi bir yıkım yaşadım iğneler ve tüp bebek için süreç başlatılınca....ama ankarada tedavi olanlar ve diğerleri ben iğnelerimi aldıktan sonra bir eczanede iğnelerin daha uygun verildiğini gördüm. özelden soran olursa adını telini veririrm eczanenin. lüx temiz bir eczane adam firmayla anlaşmış ben iğnelerden 300 lira zarar ettim ama sağlık olsun .. isteyen olursa ecz. yazarım özelden.. ben iyiyim birascık şaşkın .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr

Bende birakmak istemiyorum sigarsiz hayat booioommm bosss geliyor yemek yemenin anlami kalmadi faln diyordum o zamanlar dusun ama en azindan boyle zamanlarda cok destekledi icme istegini yok etti ben birakamiyordum cunku

Yaisten cikinca iyice abarttim gunde bir paket iciyorum, suan yine paketim bitsin icmiycem diyorum ama ;((((((((

merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. maddi bir yıkım yaşadım iğneler ve tüp bebek için süreç başlatılınca....ama ankarada tedavi olanlar ve diğerleri ben iğnelerimi aldıktan sonra bir eczanede iğnelerin daha uygun verildiğini gördüm. özelden soran olursa adını telini veririrm eczanenin. lüx temiz bir eczane adam firmayla anlaşmış ben iğnelerden 300 lira zarar ettim ama sağlık olsun .. isteyen olursa ecz. yazarım özelden.. ben iyiyim birascık şaşkın .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr

Ayy cnm cok sevindim, insallah hamile kalirsin, cok heycan vericidir eminim.

300 tl zarar, az da degil ya bu kadar oynuyomu fiyatlar cok ilginc ;((

Ya tup bebek tedavisinde ilk denemede cok az kisinin tutuyo,genelde ucuncu de tutanlar var, bu beni cok uzuyor, ilk denemede olsa ya keske ;((

Benim 3. Olucak bu insallahhh o husrani bidaha yasamam cok aradtirdim neden tutmuo diye ama sunu ogrendim tamamen anne adayina kaliyor dogru teknikle saglikli sperm secildiginde. Yas faktoru yumurta kalitesi endometruim kalinligi cookk onemli o yuzden ben tedaviye baslamadan azalan yumurta rezervimi guclendirmeye calisiyorum. Ve okudugum kadariyla endometrium kalinligi 11 ve12 en az olanlarin basari sansi daha yuksek. Insallah bu topikte herkes bir birine sans getirir ve kucsklar dolu dolu olur sonunda... Insallah bu kisa kocaman gobuslerle elinden yiyecek dusmeyen iki adim atamayacak kadar sisip patlamak uzere olan anne adaylari olarak girerizzzzzzz:9:

He heee oeczaneyi bende biliyorum hep ordan temin ettim ve her tedavimde en az 300 en faxla 700 e kadar kar ettim cinnah caddesinde degilmi cok iyi bir adam saolsunnn 3.ignemi de ordan alabilirim

canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonucu iyi olur..

Ya tup bebek tedavisinde ilk denemede cok az kisinin tutuyo,genelde ucuncu de tutanlar var, bu beni cok uzuyor, ilk denemede olsa ya keske ;((

cnm öyle düşünme ilki üçü vs diye genelde erkek inferlitesi olanlar 1.denemeden sonra tutuyor...herşey allahtan kafanı kurcalama boşyere.aksine tüp bebek denemesii yapıldıkca sayısı arttıkca şans azalıyor...doktor sitelerinde öyle yazıyor

Son düzenleme:
Valla cvp vermene oyle sevindimki cok sagol cnm ;)))

Pko nedir ne demek?
Allahim insallah tedavilerin olimlu yonde ilerler, hepimizin yuzu gulsun insallah cnm. Direk tup bebek mi senin asilamami ?
canım mrb pko polikistik over sendrmu demek...istersen netten araştır kapsamlı olarak toplumda 5 kadından 1 inde var 2 kez aşılama yapıldı tutmadı bu kez ilk tüp denememiz bu hafta toplancak yumurtalarım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler..şimdiden senin tedavinde hayırlı olsun cnm:16:

bende daha tedaviye başlamadım 30 ağustosta ist. a gideceğim inş. 1 eylül gibi başlar tedavim inş. sebep sperm azlığı ve hareketsizliği florence ferticenter de tedavi olacağım inş. ve yanlışım yoksa kısa protokol uygulanacak
şimdiden yolun açık olsun canım hayırlısıyla sonuçlanır inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

cnm öyle düşünme ilki üçü vs diye genelde erkek inferlitesi olanlar 1.denemeden sonra tutuyor...herşey allahtan kafanı kurcalama boşyere.aksine tüp bebek denemesii yapıldıkca sayısı arttıkca şans azalıyor...doktor sitelerinde öyle yazıyor

Sagol kusum ya, insallah olur ya, hayirli ve saglikli olsunda 3.denemede olsun ;)) hee bide ikiz ya da ucuz olsun ;)))

canım mrb pko polikistik over sendrmu demek...istersen netten araştır kapsamlı olarak toplumda 5 kadından 1 inde var 2 kez aşılama yapıldı tutmadı bu kez ilk tüp denememiz bu hafta toplancak yumurtalarım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler..şimdiden senin tedavinde hayırlı olsun cnm:16:

Hee sana sorduktan sonra baktim okudum ne oldugunu, insallah tutar cnm ilkinde, esinde bi sorun varmiydi cnm.

Hee bide iyneler kilo aldiriyomus ya sen de kilo aldinmi, korkuyorum kilodan :((

Back