• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bu kisa protokol uzun protokol ne oluyor kizlar, benim boyle biseyden haberim yok, kimse bisey demedi. Yoksa daha o asamaya gelmedigim icinmi bilmiyorum.ne zaman soyluyorlar bunu ?

bunu doktor senin durumuna göre ayarlıyor ama ilk denemelerde genelde kısa protokol yani adetin 2. yada 3. günü tedavi başlıyor

Sagol cnm hepimizinki hayirli olur insallah...

Dr bana zayifla dediginde baslamisyim subat ayinda ama olmadi, nisanin sonu gibiydi, bi arkadasimin nikahi vardi havuzbasi eglence vs, o gece icin kiyafet baktim, birsuru kiyafet denedim olmadi okadar uzuldumki, dedim zayiflamam farz artik, 44 bedendim suan 38 bedenim cok sukur.

Nasil yaptim ; oncelikle su icmeyi cok seviyorum ve gun icinde ortalama 3-4 lt su ictim, her aciktigimda su ictim acligimi bastirdi, baslarda midemi bulandiriyordu ac karina su ama sonra alistim, ve isyerindeyken cok cikolata biskuvi yerdim bunlari biraktim, aksamlari cips cekirdek kola patlamis misir, her aksam bunlardan birini yerdim mutlaka, biraktim hic tuketmiyorum nerdeyse, oylen yemeklerini azalttim ekmek hic yemedim, yemiyorum da, sadece hadtasonu kahvaltida oda iki dilim, uc dilim yemiyorum bile, sadece iki dilim. Aksam yemeklerini de, bazen sadece bir kase corba, bazi aksamlari da bir kase cacik, ama genelde ka fleks yiyorum, nisanin sonundan beri boyle yapiyorum, ve kopegim var benim onu her aksam gediriyoken bende yuruyus yapmis oluyorum. Boyle zayifladim. İlk bir ayda 8 kilo verdim, sonraki bir ayda 5 kilo, sonra da 6 kilo verdim.

of supersın ne guzel azımle hersey oluyor ve sankı eskı beslenmen bana cok benzıyor ben de ısyerınde aksamustu cayla bıskuvı cikolata yerım aksamları da genelde haftasonları çekirdek kola yerdım, bu hafta da tedavım baslayabılır artık kısmet bebıs olsa da keske ondan sonra zayıflarım kacırdım fırsatı aslında ben de onceden 63-65 kg cıvarlarındaydım ve 6 sene spor yaptım haftada 3 gun ve hatta haftada 1 gun de yuzerdım, ama ne zaman kı evlendım spora vakıt kalmadı ısyerınde de ısler yogunlastı stres fılan eve yorgun gelıyordum aksam artık kolumu kaldıramıyordum yakalsık 1 yıl oldu evlenelı ve 8-9 kılo aldım sporu bırakmak cok kotu oldu bana :((

Bu arada evlendigimde kilom 47 ydi, hic 48 i gormedim ben, cok zayiftim ama kansizlik had safadaydi, cok kan ilaci kullandim ve birden kilo almaya basladim, sonra da veremedim ;( ama simdi cok sukur veriyorum ve birakmayacagim devam edicem, hedefim 53-55en fazla, suan 59 kiloyum.

Bisey sorucam, ben tup bebek icin kan tahlileri vs o testler yapilirken kiloluydum, simdi zayifladim ya, ne olacak, degerler mutlaka degismistir ;)

of supersın ne guzel azımle hersey oluyor ve sankı eskı beslenmen bana cok benzıyor ben de ısyerınde aksamustu cayla bıskuvı cikolata yerım aksamları da genelde haftasonları çekirdek kola yerdım, bu hafta da tedavım baslayabılır artık kısmet bebıs olsa da keske ondan sonra zayıflarım kacırdım fırsatı aslında ben de onceden 63-65 kg cıvarlarındaydım ve 6 sene spor yaptım haftada 3 gun ve hatta haftada 1 gun de yuzerdım, ama ne zaman kı evlendım spora vakıt kalmadı ısyerınde de ısler yogunlastı stres fılan eve yorgun gelıyordum aksam artık kolumu kaldıramıyordum yakalsık 1 yıl oldu evlenelı ve 8-9 kılo aldım sporu bırakmak cok kotu oldu bana :((

Keske devam etseydin spora, biz turk kadinlari kendimizi cabuk birakiyoruz, zaman yok falan evet ama olsun, farz etki isten bir saat gec cikiyosun, mesaidesin vs vs, boyle dusunup kendimizi birakmamaliyiz. Ben de 77 kiloyken, dedimki kendi kendime; bak istedigin kiyafetleri giyemiyosun, yasin 50 oluncami giyinicen, ozaman hic giyemezsin azmet ve kilo ver dedim, daha 29 yasindayim niye zayif olmayayim dedim, ve yemeyi azaltip ustune bi de yuruyus ve sprou ekledim, 4ayda 18 kilo verdim..

tüp bebeğe hangi merkezde başlayacaksan doktor senin muayene ettikten sonra ve sebebe göre karar veriyor buna

Zeynep kamil hastanesinde, ilk tup bebek denememiz bu, butun testleri vs istedikleri herseyi bitirdik suan heyet raporu cikarma asamasindayiz, sali gunu arayip sorucam onay ciktimi diye, sonrasini bilmiyorum, nasil bi yol izlenicek vs...

Zeynep kamil hastanesinde, ilk tup bebek denememiz bu, butun testleri vs istedikleri herseyi bitirdik suan heyet raporu cikarma asamasindayiz, sali gunu arayip sorucam onay ciktimi diye, sonrasini bilmiyorum, nasil bi yol izlenicek vs...

eğer doktor bununla alakalı bişey demediyse kısa protokol uygulanır genelde ilk denemende kısa protokol uygulanıyor zaten

Hmm anladim cnm, kisa protokol ne kadar suruyor, gercekten kisami ;)) ve bisey daha, tup bebek icin kullanilan igne ilaclar kilo aldiriyormu cok??

valla canım bu benimde ilk denemem olduğu için kilo aldırır mı bilmem kısa protokolun süresi için benim tedavi göreceğim merkez yaklaşık 17 gün sürer tedavi dediler

;)) napicaz bu sigarayi biz ya. Gecen gun merak ettim kim bulmus diye arastirdim , taa 1500 lu yillarda bulunmus, ilk icen kisiyi cezalandirmislar icine seytan girdi dusuncesiyle ;)) sonra yayilmis.. Dunya sigaranin kolesi maalesef ;((

O bahsettigim ilactan kullan sigarayi birakmadan sakin baslama bence protokole 7-8 gunde birakabilirsin wn fazla 2hafta ben 7.gun biraktim 9.gun cok canim sikildi 1tane yaktim zorla ictim 10.gun hic icmedim 12.gun yarin ictim 14-15-17-20..... 2ay hic hicmedim yaklasik. Zaten ilaci tam kullanmadim 3. Ay kullanirsan ilaci tekrar baslamiyorsun ama uzuuunn bi sure tekrar basladigimda sigaran hic tad alsmadim midemi bulandirdi ama ben beynen sugaraya mahkumiyet hissettigim icin zehir tadina ragmen ictim. Ilaca hemen basla canim arastir adini veriyorum champix

O bahsettigim ilactan kullan sigarayi birakmadan sakin baslama bence protokole 7-8 gunde birakabilirsin wn fazla 2hafta ben 7.gun biraktim 9.gun cok canim sikildi 1tane yaktim zorla ictim 10.gun hic icmedim 12.gun yarin ictim 14-15-17-20..... 2ay hic hicmedim yaklasik. Zaten ilaci tam kullanmadim 3. Ay kullanirsan ilaci tekrar baslamiyorsun ama uzuuunn bi sure tekrar basladigimda sigaran hic tad alsmadim midemi bulandirdi ama ben beynen sugaraya mahkumiyet hissettigim icin zehir tadina ragmen ictim. Ilaca hemen basla canim arastir adini veriyorum champix

Bu ilac sigarayimi biraktiriyor, ama benim asil sorunum; birakmak istememem ;(( ben sigara icmeyi seviyorum birakmak istemiyorumki, kimse anlamiyor beni ;))))

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. sorun morf. Hiz sayi dna. Ist. Da nereyi tavsiye edersinz bu 3u aradinda kaldim yaaa, umut tup bebek, alman hast ve bruksel hangisi sizce

Ya tup bebek tedavisinde ilk denemede cok az kisinin tutuyo,genelde ucuncu de tutanlar var, bu beni cok uzuyor, ilk denemede olsa ya keske ;((

Bu ilac sigarayimi biraktiriyor, ama benim asil sorunum; birakmak istememem ;(( ben sigara icmeyi seviyorum birakmak istemiyorumki, kimse anlamiyor beni ;))))

Bende birakmak istemiyorum sigarsiz hayat booioommm bosss geliyor yemek yemenin anlami kalmadi faln diyordum o zamanlar dusun ama en azindan boyle zamanlarda cok destekledi icme istegini yok etti ben birakamiyordum cunku

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. sorun morf. Hiz sayi dna. Ist. Da nereyi tavsiye edersinz bu 3u aradinda kaldim yaaa, umut tup bebek, alman hast ve bruksel hangisi sizce

Kusum benimde ilk denemem ve sperm sayisi azligi hareketsizlik var, ve kist ameliyati oldum ben, yani cok yeniyim fikrim yok ama bende internetten cok arastirdim, paran varsa memoriol cok iyi ama cok pahali, basari orani da cok yuksek bi de bahceci diye biyer var adi cok geciyo, bi arkadasim da 3, denemesinda hamile kaldi o da alman hast.

Back