Sagol cnm hepimizinki hayirli olur insallah...
Dr bana zayifla dediginde baslamisyim subat ayinda ama olmadi, nisanin sonu gibiydi, bi arkadasimin nikahi vardi havuzbasi eglence vs, o gece icin kiyafet baktim, birsuru kiyafet denedim olmadi okadar uzuldumki, dedim zayiflamam farz artik, 44 bedendim suan 38 bedenim cok sukur.
Nasil yaptim ; oncelikle su icmeyi cok seviyorum ve gun icinde ortalama 3-4 lt su ictim, her aciktigimda su ictim acligimi bastirdi, baslarda midemi bulandiriyordu ac karina su ama sonra alistim, ve isyerindeyken cok cikolata biskuvi yerdim bunlari biraktim, aksamlari cips cekirdek kola patlamis misir, her aksam bunlardan birini yerdim mutlaka, biraktim hic tuketmiyorum nerdeyse, oylen yemeklerini azalttim ekmek hic yemedim, yemiyorum da, sadece hadtasonu kahvaltida oda iki dilim, uc dilim yemiyorum bile, sadece iki dilim. Aksam yemeklerini de, bazen sadece bir kase corba, bazi aksamlari da bir kase cacik, ama genelde ka fleks yiyorum, nisanin sonundan beri boyle yapiyorum, ve kopegim var benim onu her aksam gediriyoken bende yuruyus yapmis oluyorum. Boyle zayifladim. İlk bir ayda 8 kilo verdim, sonraki bir ayda 5 kilo, sonra da 6 kilo verdim.