Sen nerde karar verdin tupe? Yuvalama teknigini mutlaka yaptir endometrium kalinligini takip et 11lere getirmeye calis tedavin hayirli olsun simdiden. 4444 selati tefriciye yi 41yasini 41 meryemi okufun mu. Ankaraya gidersen gurgan klinigi siddetle tavsiye ederim gebelik asi yapilio arastir co-kultur de yaptir embrioya insallah tutar ank. Bana cok ters o yuzden ist. Da bi yere gidecegim
Pazartesi bende birakiyim insallah burda bikac kisi toplansak da bu sigara birakma surecini de birlikte atlatsak daha kolay olur diye dusunuyorum sinemms sen de katil
Aslında yasal olarak 35 yaşın altında olanlara ilk 2 denemede tek embiryo transfer ediyorlar ama özeller esnek bu konuda bana ilk transferimde bile 2 transfer etmişlerdi,yasal sorumluluğu aldığıma çoğul gebeliği kabul ettiğime dair kağıt imzalatmışlardı. Doktor kabul ettikten sonra kılıfına uyduruyorlar anlayacağın...kızlar tek yada iki embriyo transferi nasıl oluyo yani neye göre yapılıyor benim bildiğim belli bi yaş altına tek embriyo konuluyo ama farklı bi şeylermi var benide bilgilendirirseniz sevinirim
cnm tamda bi karar veremedim aslında fatih üniversitesinde zehra canan diye bi hoca buldum sadece infertilite ve tüp bebek üzerine uzmanlaşmış ank gidince bi görüşeyim onunla diyorum bakalım o nedicek.. endometriyum kalınlığımı nasıl takip etcem peki.. yuvalama tekniğini her yer yapıyomu ki ?? gebelik aşı co-kültür ne??? ben bilmiyorum bunları yaaaa.. duaları okudum cnm...
Canım ankara düşünüyorsan iyi araştır derim bende ankaradayım özellere 15 milyardan fazla para harcadım elde var sıfır. İşi sadece ticarete dökmüş birçok merkez var,senin ilk denemen olacaktı sanırım insan ilkinde acemi oluyor tutunacak bir dal bulunca yapışıp kalıyor. Şimdi çok daha iyi anlıyorum o süslü laflar tertemiz odalarıyla göz boyayan merkezler sadece otelcilik yapıyorlar. Rahim kalınlığına gelince son transferimde adetin 2. gününden transfer gününe kadar nar suyu içmiştim(burda tanıştığım diyetisyen bir arkadaş önermişti) bende çok işe yaradı rahim kalınlığım 12,5-13mm ulaşmıştı. Bu seferde mutlaka içicem ama hazır karma karışık meyve sularından değil ya kendim sıkarım olmadı şu %100 nar suyu olanlardan içerim,benimki tavsiye uydulayıp uygulamamak sana kalmış,sevgiler...
Bizim ki sebebsiz infertilite canım sen Ankarada mısın? Belediyenin meyve suyu araçlarında satıyorlar taze sıkılmış geçen sefer çoğunlukla oradan almışitım. Doğru Eylülde nar olmaz bulamazsak hazır ama katkısız olanlardan içeriz. Nar suyundan önce en fazla 9,5 mm oluyordu, kesin nar suyundan diyemem tabi bende duyup uyguladım başka şeylerde etkili olmuş olabilir.Merhaba cnm bende 3. Yu denicem. Senin endometrium nar suyundan once kacti?? Eylulde nerde bulcaz yaa nari benim 10 11 arasinda ama 12 olsun istiyorum sende sebep ne ve yuvalama yaptiniz mi?
Yuvalama dediğin teknik sanırım embiryo çizme hayır denemedim bu denememde de gerekli görmedi doktor. Ben de co-cultur,pgt,embiryo yapıştırma,embiryo çizme ne duyduysam istedim doktorumdan ama doktorum kızdı o kadar çok şey okumuşsun ki kafan karışmış dedi. Bize güveniyorsan kendini bize teslim et biz sana en uygun olanı uygulayalım dedi.Bana da çok mantıklı geldi artık hiçbirşey araştırmıyorum,internette kirli bilgi çok. Allah'a emanetiz artık...Merhaba cnm bende 3. Yu denicem. Senin endometrium nar suyundan once kacti?? Eylulde nerde bulcaz yaa nari benim 10 11 arasinda ama 12 olsun istiyorum sende sebep ne ve yuvalama yaptiniz mi?
Sağol arkadaşım cevabın icin.evet ümit hep var.Allah bizi ümidini yitirenlerden yapmasın.o'nun ol demesiyle hersey olur.sadece biraz sabır gerekli.umarım seninde beklediğine deger Sabrının meyvesini alırsın.Allah saglikla sihhatle nasip etsin inşallahelbette deneyeceğiz vazgeçmek yok sadece en uygun şartlarda başlamak doğrusu, o yüzden beklyeceğiz mecburen doğru zamanı
gerçi ben biraz sabırsızım olsun bitsin istiyorum ama olmuyor işte 9 yıldır bekliyorum 1 ay daha beklesem bişey kaybetmem diyorum teselli işte
Ben de Ankara'da Hş klinikte yaptıracağım.bu ay olcak ti ama anti Flo yüksek çıktı.erteledim.hayırlısı.sanırım sen Ankara'daki bütün klinikler hakkında bilgi sahibisin.dediğin gibi görünüşte hersey kusursuz.beni suphelendirecek bisey olmadı ama müsbet yada menfi bildigin bisey varsa ve paylaşırsan cok sevinirim.sonuçta manen olduğu kadar madden de yaralayici bı süreç.umarim buradaki herkes hayirlisiyla amacına ulaşırCanım ankara düşünüyorsan iyi araştır derim bende ankaradayım özellere 15 milyardan fazla para harcadım elde var sıfır. İşi sadece ticarete dökmüş birçok merkez var,senin ilk denemen olacaktı sanırım insan ilkinde acemi oluyor tutunacak bir dal bulunca yapışıp kalıyor. Şimdi çok daha iyi anlıyorum o süslü laflar tertemiz odalarıyla göz boyayan merkezler sadece otelcilik yapıyorlar. Rahim kalınlığına gelince son transferimde adetin 2. gününden transfer gününe kadar nar suyu içmiştim(burda tanıştığım diyetisyen bir arkadaş önermişti) bende çok işe yaradı rahim kalınlığım 12,5-13mm ulaşmıştı. Bu seferde mutlaka içicem ama hazır karma karışık meyve sularından değil ya kendim sıkarım olmadı şu %100 nar suyu olanlardan içerim,benimki tavsiye uydulayıp uygulamamak sana kalmış,sevgiler...
günaydınn kızlarr.. kabuslarla dolu bir gece geçirdim .. yarın sabah bu saatlerde ankara da olucam heyecandan kimi tuttuysm kolumdam rüyama getirdim.. rahmetli babaannem vardı.. mağarlar yılanlar tatlılar..saçma sapandı burası soğuk açık yerim yoktu da beynim korkudan saçmaladı..çok tırsıyom:) bugün sigarayı bire düşürmeyi denicem kafam bildiğiniz kazan:))hemide aşure kazanı
umarım iyi haberlerle gelirim...
şimdi açlığımı geçiricem ...
ankara yolcusu varsa benimle gelsin..
bu arada HŞ KLİNİKTE tedavi gören arkadaşımm doktorun kim? ben hakan beyin hastasıyım ama cihan beyide çok sevdim.. çok dürüst... iyi bir merkez... 2. kez başlıyoruz onlarla..
günaydınn kızlarr.. kabuslarla dolu bir gece geçirdim .. yarın sabah bu saatlerde ankara da olucam heyecandan kimi tuttuysm kolumdam rüyama getirdim.. rahmetli babaannem vardı.. mağarlar yılanlar tatlılar..saçma sapandı burası soğuk açık yerim yoktu da beynim korkudan saçmaladı..çok tırsıyom:) bugün sigarayı bire düşürmeyi denicem kafam bildiğiniz kazan:))hemide aşure kazanı
umarım iyi haberlerle gelirim...
şimdi açlığımı geçiricem ...
ankara yolcusu varsa benimle gelsin..
bu arada HŞ KLİNİKTE tedavi gören arkadaşımm doktorun kim? ben hakan beyin hastasıyım ama cihan beyide çok sevdim.. çok dürüst... iyi bir merkez... 2. kez başlıyoruz onlarla..
Bende Hakan hocanın hastasiyim.birde Ertan ho a var beraberinde.cok babacan bı adam hakan hoca.cihan hocayı hiç görmedim.yoksa su biyikli kel Kuleli olan mı?
Allah sanada kolaylık versin.hayirlisiyla kucağına alırsın ins. Bugün iğnelere mı başlayacaksın??
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bugün??....
artık işe gelir gelmez ilk işim bizim topik e bakmak oluyor kim ne yazmış ne cvp yazılmış..
ortak dertlerde birleşince bağımlılık yapıyor valla ...
Kız denizzzzzz nerdesin yahuu gelde hele anlat şu tedavini bu arada bana bu sefer 2 emriyo koncak demişsin neden canım 2.denemen değilmi senin yaşın 35 mi ondanmıı
Canım ankara düşünüyorsan iyi araştır derim bende ankaradayım özellere 15 milyardan fazla para harcadım elde var sıfır. İşi sadece ticarete dökmüş birçok merkez var,senin ilk denemen olacaktı sanırım insan ilkinde acemi oluyor tutunacak bir dal bulunca yapışıp kalıyor. Şimdi çok daha iyi anlıyorum o süslü laflar tertemiz odalarıyla göz boyayan merkezler sadece otelcilik yapıyorlar. Rahim kalınlığına gelince son transferimde adetin 2. gününden transfer gününe kadar nar suyu içmiştim(burda tanıştığım diyetisyen bir arkadaş önermişti) bende çok işe yaradı rahim kalınlığım 12,5-13mm ulaşmıştı. Bu seferde mutlaka içicem ama hazır karma karışık meyve sularından değil ya kendim sıkarım olmadı şu %100 nar suyu olanlardan içerim,benimki tavsiye uydulayıp uygulamamak sana kalmış,sevgiler...
sekerim bana mı dedin sen anlamadım tam ama ben daha baslamadım 8 eylül regl olucam ozaman baslıcam kist mist yoksa ,buarada benim yaş 32 ama 3.denemem oyüzden 2 konur herlde gerciii nedense bana 1 koymakta diretiyor doktorlar ishak beyle bastan bunu konusmam lazım.minyon tipliyim diye belkide ...ama yani benim cok bildigim var 2 koyuyorlar biri tutuyor bu sefer 2 koyulsa cok iyi olacak ,bakalımmm..aslında bende riskli gebelikten korkuyom ama 2 koyunca tutma sansı daha cok gibi gelio bakalım görces..sen nezaman baslıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?