eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ne zaman başlıyorsun canım.

eylül 5 gibi tabi bi kaç gün önce yada sonra olabilir reglimin düzeni değişti biraz ilk denemem haziranda olmuştu tedaviden sonraki ikinci reglim 8 gün gecikmeyle oldu sordum doktora tedaviden dolayı olbiliyormuş normalmiş bakalım az kaldı heycanla gün sayıyorum ama daha öncesinde yeşimin tedavisi başlayacak inşallah

inşallah canım ya sırasıyla teyzoş olucaz ve bahar bebekleri olucak bizim melekler....

yeşim bulamadım ben seniben bişeyler atıştırıp yatıyorum artık sabah kalkamıycem valla öptüm sizi hayırlı geceler petekcim sanada ii geler

cnm b en buldum seni mesaj attım ekleme seçeneği yoktu mesajlarında diğer kutusuna bak ilk mesaj oraya geliyo ekle sen beni öptm iyi geceler canım

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.Hayırlı Cumalar:26:

arkadaşlar sabbim bu güzel hayırlı günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah güzel haberler alırız ya varis ve ya evvel okumak istiyorum ancak adetliyim okumak dogru olur muu ?:18:

slm canım ben anestezi alma taraftarıyım çünkü dayanamam acıya ama sen ben dayanırım diyorsan sen bilirsin tabiki uyuyosun uyanıyosun bi bakmışsın odadasın işlem bitmiş yumoşlar toplanmış

Yumurta toplama işlemi acısız bie şey. Boşuna bazı kadınlar çok buyutuyorlar. Korkuyla o amsaya oturdum. Sonra bumuydu dedim. Hiç bir şekilde anestezi almaya gerek yok. neredeyse hissetmedim bile diyebilirm. Gereksiz yere çok korkmuştum. Transfer sırasında da acı çok çok az olmasına ragmen korkumdan kıpırdadım. Toplama transferden çok daha kolay

Dayanılmayacak bir şey degil. Transferi anesteziyle sanırım yapmazlar. Çunku artık resmen bir bebek koyuyorlar içeri. O yuzden kafana takma. Bende şu rahmi açtırma işinden nefret ediyorum. HSG çektirirkende aynıydı. tranferde de aşılamalarımda da. Ama dayanılmaz degil. Kıpırdamaman cok onemli. Rahmin ust duvarına dokunulmaması gerekiyor. doktorun rahatca işini yapmasını saglamalıyız. rehim ust ducarına dokunurlarsa bebek tutuamayabilir. o yuzden kasma. bende neredeyse tum muayenlerimde acı yaşıyorum. hatta neredeyse (%100 uyarılmadıysam) tüm cinsel ilişkilerim sırasında acı yaşıyorum. doktorlar bir şey demiyorlar bunun için. Yapacak bir şey yok. ama bu dişli hikayesi o kadar buyutecek bir şey degil. sakin ol ve gececek de kendi kendine

Yasemin'cim,

Yakup Erata'yi kesinlikle onermiyorum. bir tanıdıgım tesaduf hamile kalmış bende bir şey sanıp 2000 tl para doktum paragoz adama. Sonuçta infertileci degil. İleri hızlı sperm sayısı sıfır olan spermelerle ustune ustluk 4 saat spermeleri beklettikten sonra sozde 2 aşılama yaptı. Olumsuz olacagını o an biliyordum. neyse onu geç

Ege'mi 9 nEylul'mu dersen kesinlikle Ege derim. testlerimin neredeyse cogunu 9 eylul'de yaptırıyorum yakın oldugundan bana ama tedavi surecinde Ege derim. daha dogru ve detaylı muayene ve kararlar alıyorlar. En başta benim de yaşım 38 oldugundan bana histereskopiyle kurtaj yapılarak rahimim inceltildi bebek daha rahat tutunsun diye. 9 eylul'un umurunda bile degildi bu. yaşla uyumlu rahim kalınlıgı sorun yok dwediler. yaşla uyumlu ama bebegin tutunabilmesi için uygun degil. Ayrıca beni defalarca ceşitli nedenlerle oyaladıkları için bosuna vakit kaybettim. aşılma işini geç. zaman kaybetme senin yaşında az degil. EGe2ye git acilen onlar sana yol gosterirler. 9 eylul bana 3 yıllık evli olmadıgı için rapor cıkartamayacagımı soylediler. Yasa maddesini gostermeme ragmen olmaz kesinlikle diye ısrar ettiler. tup bebegin başındaki Erbil beye soruldu o da aynı cevabı verdi. Bu konuda bile bilgisizler. Ege'deki hemşireler cıkartabiliriz dediler ve cıkarttık. Ben raporla bir tup bebek denemesi yaptım. devlet odemeyi yaptı. her konuda 9 eylul sınıfta kalıyor. neyse beimki kimyasal gebelik oldu.

unutmadan bir kadıncagızında 4 kaliteli embriyorunun ikisini transfer edip 3 embriyodan daha azını dondurmuyoruz deyip cöpe atmış 9 Eylul. benim kaliteli 1 embriyom Ege'de donduruldu halbuki. Bu ne acımasızlık. zaten bizim gibi az embriyolu kişilere bu nasıl bir acımasızlıktır bilmem ama 9 ELÜL olunca sozkonusu yer şaşırmıyorum...

Ege'nin telefonu 390 36 23. Bir ara ve goruş. Ayrıca başında pROF eROL tAVMERGEN VAR VE HER KONUDA her hasta için kararları konseyle birlikte o alıyor. Bol şanslar ne olur vakit kaybetme.

Bu arada acilen bir AMH testi yaptır. yumurtalık rezervlerinin durumunu ogreniyorsun. bunu devlet odemiyor. ancak ozel labaratuarlar ve tup bebek merkeszleri yapıyor. labaratuarlar daha ucuz . ben hepsiyle konuştum. sonucta hepsi kanları Ankara'ya gonderiyormuş. En ucuz Trt'nin yakınında Tan Yalçın labaratuarı.

GÜNAYDIN KIZLAR..
dün çok korkmuşrum morfoloji testimiz hepsi 0 mış napcam die

tüp bebek labbrrtuarında embriyoların takibini yapan bi tanıdığımız var.
azönce onu aradım.

hepsi 0 ise bakılmamıştır diyo...
en az 100spermde aranırmış morfoloji

sizin sayı 12milyon mutlaka bşylr gözükmesi lazım diyo..
çok rahtladım vallaa..

ama hala bi şüpe var tabi bozuk olabilir ihtimali:26:
ooofff ne zor işler kızlar yaa

Allahım daha fazla aratmadan hayırlı zamanda gönder yavrularımızııı!!!.. AMİN

Iyi aksamlar.
Kismetse bende ekim gibi tedaviye basliycam.
24. Haftada erken dogumla ikizlerimi kaybettim bir yil once.
Benim tedavim ve transferim dondurulmus embriyolarla olacak.
Dileyen isteyen herkese en kisa zamanda evlat nasip etsin rabbim.

içim cız etti. canım duşuğun nedeni aratırıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…