eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kimsecikler yok bu akşam bende anca fırsat bulup girdim misafirim vardı we hala bende tık yok ne gelmez reglmiş :18: dün sonucunu öğrencek arkadaşımız üzgünmü acaba ondan mı girmedi aklım onda valla merak etttm.kızlar napıyonuz nasılsınz ses verin açık olanlar

canım bak raporu falan düşünüp geriyosun kendini anlıyorum seni elinde değil ama düşünmemeya çalış benimde bu ay 8 gün gecikti doktora gidecektim tedavi öncesi son kontrol için bekliyorum ya gelmedi her saat kontrol yok yok sonra test yaptırdım dedim bi umut belki negatifi gördüm bıraktım düşünmeyi 2 gün sonra gördüm kırmızıları yani yeşimcim kafandan sil o zaman gelir inan banabide canım bu rapor senin ilçlarımı indirimli almanı ml sağlıycak sonuçta özelde yaptırıyosun onlarda rapordan dolayı indirim yapıyolar mı ki?

Son düzenleme:

sinemcim mesala benim eşimin morfoloji %2 ne kullanalım canım aşağıdaki notta dna hasarı falan yazıyo kafam karıştı benim

canım merhaba ewet stres yapıyorum çünkü bayramda merkez kapalı tüp raporumun süresi 1 ay 2 eylülde bitiyor bu ay kaçırcam diye çok endişe ediyorum birde bi yerde okudum bahar ve yaz mevsiminde yapılan tedaviler daha şanslıymış biz kadınların hormonlarından ötürü....benim hem ilaç raporum çıktı hem tüp bebek raporum aslında biz tüp bebek raporu diye başvurduk üniversiteye ikisi de çıkmış.normalde gittiğim merkez 5.500 tl ye yapıyor ücretli devlet raporu olduğunda 2.500 e düşüyor fiyat ilaçlar dahil...durum böyle işte canım benim aslında ücretli yaptıracaktık ama maddi durum ew borcundan dolayı sıkıntılı olunca 2 ay rapor peşine koşturmayla geçirdik...:18:

anladım canım sen yinede kafaya takmamaya çalış aşılama yaptırdın mı sen daha önce??

kızlar bize üniversite 3 kez spermiogram yaptı 15 gün arayla morfoloji nerde yazıyor ne oluyor anlamadım gitti

sinemcim mesala benim eşimin morfoloji %2 ne kullanalım canım aşağıdaki notta dna hasarı falan yazıyo kafam karıştı benim

cnm bizimde morf 1... biz ibrahim saraçoğlundan tedavi görüyoruz 4lü bal verdi (arı sütü. propolis, polen ve bal karışımı) onu kullanıyoruz.. daha başka şeylerde vericem ama sırayla dedi.
morf düzeltmek çok zor cnm..
uzun süre uğraşmak gerek... pycnogenol ordada yazıyor bu ilacın çok ii olduğunu duydum araştırdığmda onuda kullanabilirsiniz...

Adaçayı hiç sevmem canım ya kokusu bayıyo beni asprine bakayım evde varsa içeyim..ya progestan kullanıyorum adetim gelsin diye 5 gün içtiğimde gelirdi 7 gün içtim tık yok

kızlar bize üniversite 3 kez spermiogram yaptı 15 gün arayla morfoloji nerde yazıyor ne oluyor anlamadım gitti

cnm her raporda farklı yerde yazar.. ama açık açık morfoloji yada morphology yazar % olarak... anlamıda spermlerin yapısıyla alaka kimisi çift kafalı, iki kuyruklu falan olur
bunlar bozuk oluyo işte cnm.. önemli yanii..

hayır kız seni takip ettim baktım çevrimiçisin
o topiğe arada bakıyorum canım ordada bizim gibi umut arayan arkadaşlar var arada orayada yazıyorum ama ilk topiğim burası en çok buraya giriyorum bi den sen varsın ya hadi şımartayım biraz seni

adaçayı içtin mi bu arada bide aspirin yada ecoprin iç onlarda getirtiyo cnm

kızlarr tüp bebeğe yakın zamanda başlıcaksanız eğer kesinlikle kan sulandırıcı aspirin tarzı şeylerden uzak durun.. allah korusun kanamanız olduğunda durdurmak zor olurr..
tüp bebek sayfalarında yazıyo bakarsanız...

evet morfolojiyi düzeltmek çok zor diye duymuştum ondan ilgilenmedik ama sen şimdi böyle bilgiler yazınca denemekte fayda var canım saol verdiğin bilgiler için

kalın boyunlı kuyruklu vs.yazıyor spermiogramın sayfalarında şimdi gördüm morfoloji 26 yazıyo...doktor eşinde problem yok olmadığı için şansınız %25 arttı dedi baktığında sonuçlara öf ne zormuş bu işler canlar ya allah utandırmasın inşallah hepimizin tutarda sırasıyla doğum yaparız doğum maceralarımızı anlatırız birbirimize ay düşüncesi bile güzel ya

evet morfolojiyi düzeltmek çok zor diye duymuştum ondan ilgilenmedik ama sen şimdi böyle bilgiler yazınca denemekte fayda var canım saol verdiğin bilgiler için

ne demek cnm böle böle yardımcı olcaz birbirimize.. benim bilmediğimi sen senin bilmediğini ben başkaları napalımm.. sizin sperm sayınız kaç bu arada hız hareket falan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…