Tüm annelere ve adaylara selam bugun yani 11 eylülde transferim gerçekleşti. 8 eylülde yumurtalarım alınmıstı bu 2.denemem eşimde de bende de tıbbi hiç bir sorun görünmemesine rağmen 2 yıllık evliyiz 1 yıldır ugrasıyoruz Çok heyecanlıyım 22 eylülde test yapacagım..
Dualar bebek isteyen tüm annelere.......sevgiler paylaşacagım durumları ve bu yoldaki herkese bol şans diliyorum
Tüm annelere ve adaylara selam bugun yani 11 eylülde transferim gerçekleşti. 8 eylülde yumurtalarım alınmıstı bu 2.denemem eşimde de bende de tıbbi hiç bir sorun görünmemesine rağmen 2 yıllık evliyiz 1 yıldır ugrasıyoruz Çok heyecanlıyım 22 eylülde test yapacagım..
Dualar bebek isteyen tüm annelere.......sevgiler paylaşacagım durumları ve bu yoldaki herkese bol şans diliyorum
Selam kızlar
Bugün dr gittim cumartesi yumoşlarım toplanıyo
Miraje tabloya yazabilirsin canım ha birde benim merkez değişti söylemeyi unuttum
samsun ilk adım tüp bebek merkzi
kızlar bebişlerimi aldım geldim:)))) dua edin bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum fazla giremiyorum görüşürüz yine girmeye çalışacağım...
bu arada yaşım 29 trabzon farabi de tedavi görüyorum
kızlar bebişlerimi aldım geldim:)))) dua edin bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum fazla giremiyorum görüşürüz yine girmeye çalışacağım...
İnanmıyorum histeroskopi yapmadan direk tup bebek mi yaptılar! Ah canım ya. Aptalca bir nedenle bebişi kaybetmişsin. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider ama once o perdeyi açtır.
günaydın kızlar, bugün ikinci iğnemi yaptım 225, 225 devam ediyorum.. ama hormonlarım tavan yaptı alınganlık başladı, herşeye gözlerim doluyor, nası geçer bu süreç hiç bilmiorum. allah hepimize kolaylık versin.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum
arkadaşlar duanıza ihtiyacım var yarın nasipse transferim olacak ve dua edin bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun hepinizin duasına ihtiyacım var
ilknurlevent canım sanki kendi transferim yapılmış yavrularımı eve almış gelmiş gibi sevindim rabbim herşeyin en güzelini bilir o evveldir bizim bilmediklerimizi bilir rabbimin evvel ismi yuzu suyu hürmetine bu başlıkta anne olmak için çabalayan tüm arkadaşlarımın senin benim rabbim kucağını doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin bize
derinn benimde bugün ikincin iğnem olucak.sende ilk iğneden sonra karında ağrı falan oldu mu?
günaydın kızlar, bugün ikinci iğnemi yaptım 225, 225 devam ediyorum.. ama hormonlarım tavan yaptı alınganlık başladı, herşeye gözlerim doluyor, nası geçer bu süreç hiç bilmiorum. allah hepimize kolaylık versin.
KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
günaydınnn
topiğimizde kara bulutlar gezinmiş:))))
keşke uyumasaymışım:)))
mirage tatlum yüzümü gören şişmiş diyo ne alakaysa(
seviyom sizleri.. yabancılar giremez levhası asalım mı:)))
transferi olan kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniz wcye rahat mı gidionuz kabız olmamak için çabalamaktan korkmaktan yoruldummmm
neler yapıonuz wc olayına:))
transferi olan kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniz wcye rahat mı gidionuz kabız olmamak için çabalamaktan korkmaktan yoruldummmm
neler yapıonuz wc olayına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?