eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Tüm annelere ve adaylara selam bugun yani 11 eylülde transferim gerçekleşti. 8 eylülde yumurtalarım alınmıstı bu 2.denemem eşimde de bende de tıbbi hiç bir sorun görünmemesine rağmen 2 yıllık evliyiz 1 yıldır ugrasıyoruz Çok heyecanlıyım 22 eylülde test yapacagım..
Dualar bebek isteyen tüm annelere.......sevgiler paylaşacagım durumları ve bu yoldaki herkese bol şans diliyorum

İnşallah pozitif sonuc alırsın canım.ben de Memorial okmeydaninda başlıyorum.salati tefriciye.ve evlat isteyenler,birlikte dua edelim topiğine de beklerim .orada birbirimize sırayla 41 Yasin ve 4444 salati tefriciye okuyoruz.Sende katil .

canım inş bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur ne güzel sende bekleme sürecindesin bıraz sabır gerektiren bir sürec olsada rabbim inş test gününde pozitifi görmeni nasip eder rabbim hepimizin kucağını doldursun inş.

Selam kızlar
Bugün dr gittim cumartesi yumoşlarım toplanıyo

Miraje tabloya yazabilirsin canım ha birde benim merkez değişti söylemeyi unuttum
samsun ilk adım tüp bebek merkzi

suer canım bu gece uğrayamadım başlığa doğru malum yarın transfer var ve ben heyecanlıyım şimdiden canım geçmiş olsun yumurtaların sağlıklı döllensin ve sana sıkı sıkı tutunup kızına kardeş gelsin

kızlar bebişlerimi aldım geldim:)))) dua edin bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum fazla giremiyorum görüşürüz yine girmeye çalışacağım...

demet canım çok sevindim senin adına bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar inş rabbim hepimizin kucağını doldursun

HEPINIZE GUNAYDIN HANIMLARRRRR

kızlar bebişlerimi aldım geldim:)))) dua edin bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum fazla giremiyorum görüşürüz yine girmeye çalışacağım...

demet canım insallah hayirli sonuclar alirsin rabbim yuzunu guldursun hersey gonlunce olsun

İnanmıyorum histeroskopi yapmadan direk tup bebek mi yaptılar! Ah canım ya. Aptalca bir nedenle bebişi kaybetmişsin. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider ama once o perdeyi açtır.

evet canim malesef oyle oldu doktor hic hamile kalmadin ve dogum yapmadin riskli olur dedi bende yaptirmadim hamile kalmaya engel degildi ama dusuge ve erken doguma sebep oluyormus haziran ayinda histeroskopi yapildi ve alindi perde suanda hic sorun kalmadi cok sukur insallah tutunur bebislerimde bukez saglikli bir hamilelik yasarim ve hayirlisiyla kucagima alirim insallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bugün ikinci iğnemi yaptım 225, 225 devam ediyorum.. ama hormonlarım tavan yaptı alınganlık başladı, herşeye gözlerim doluyor, nası geçer bu süreç hiç bilmiorum. allah hepimize kolaylık versin.

mirage79 benide listeye ekler misin cnm. medical park göztepeye gidiyorum.doktorum sedat kadanalı.27 yaşındayım.allahın izniiyle 2.denemem olacak.daha önce 2 aşılama geçirdim clinartta.2.si hamilelikle sonuçlandı fakat değerler yükselmedi düşürüldü. neden olmadığına gelince ben bile hala anlayamadım :)))

derinn benimde bugün ikincin iğnem olucak.sende ilk iğneden sonra karında ağrı falan oldu mu?

hayırlı olsun canım hayırlı haberını alırız umarım

günaydın herkese..oku oku bitmedi..ben anladım bu topik gece seyrediyor..

allah ın duası olsun..Allah yar ve yardımcın olsun

Amiiinn

derinn benimde bugün ikincin iğnem olucak.sende ilk iğneden sonra karında ağrı falan oldu mu?

canım regl oldum için normalde de çok ağrım oluyo ama iğneden sonra batma şeklinde ağrılar olabilio ama çok ayırtedemiyorum hangi ağrı neyden kaynaklanıo. ama normaldir sonuçta yumurtaları uyarıyorsun. kaç doz kullanıosun canım sen??

selam canım. keşke tedaviden önce akupunktur deneseydin. tıbbi sebep bulunamayanlarda çok işe yarıyomuş. hani psikolojik bir durumduysa çözülebilirdi. ama zaten transferin bile gerçekleşmiş. hayırlı olsun canım. bebeğin sana tutunsun inşallah...Allah gönlüne göre versin.

yaaa benim de en korktuğum şeylerden biri bu. ben normalde de alıngan kırılgan bişeyim zaten. bi de o iğnelerle çekilmez bir insana mı dönüşücem. Allah size sabır versin :)) siz çekeceksiniz beni. bi kocam bi siz işte :)) iğnelerden kaynaklandığına emin misin? belki heyecandan oluyodur.

[

yaaa benim de en korktuğum şeylerden biri bu. ben normalde de alıngan kırılgan bişeyim zaten. bi de o iğnelerle çekilmez bir insana mı dönüşücem. Allah size sabır versin :)) siz çekeceksiniz beni. bi kocam bi siz işte :)) iğnelerden kaynaklandığına emin misin? belki heyecandan oluyodur.[/QUOTE]

yok cnm okadar olmuyor.. tabii bize göre ..düşünme bunal roda senın nazın olsun cekıversınler..ama düşündüğün kadar hassasda olmuyrsun

KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
günaydınnn

topiğimizde kara bulutlar gezinmiş:))))
keşke uyumasaymışım:)))
mirage tatlum yüzümü gören şişmiş diyo ne alakaysa(
seviyom sizleri.. yabancılar giremez levhası asalım mı:)))

transferi olan kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniz wcye rahat mı gidionuz kabız olmamak için çabalamaktan korkmaktan yoruldummmm
neler yapıonuz wc olayına:))

aman gülüm, aman diyyim :)) hiç açmamış ol konuyu. dün dündü, bugün bugün. cevap verilmezse olay kapanacak. senin yüzün şişken de güzeldir ilknuruuuum :)) haa bu arada şimdi hatırladım, bazılarında tedavide şişlik olabiliyomuş ama, tedavi bitince geçiyomuş diye duymuştum.

hepiniz wcye rahat mı gidionuz kabız olmamak için çabalamaktan korkmaktan yoruldummmm

bu kabızlık neden bu kadar önemliymiş. yani normal zamanda da kabız olmak iyi değil tabi de tedaviyle ilgili bu kadar sözünün geçmesinin nedeni ne? ıkınmamak gerekio falan die mi?

anam bide öyle bişey var demi..benim durum vahim o zaman..ıkınmamak içinmi kabız olmamak gerek..yoksa başka bişey mi var.???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…