eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

aman gülüm, aman diyyim :)) hiç açmamış ol konuyu. dün dündü, bugün bugün. cevap verilmezse olay kapanacak. senin yüzün şişken de güzeldir ilknuruuuum :)) haa bu arada şimdi hatırladım, bazılarında tedavide şişlik olabiliyomuş ama, tedavi bitince geçiyomuş diye duymuştum.

bu kabızlık neden bu kadar önemliymiş. yani normal zamanda da kabız olmak iyi değil tabi de tedaviyle ilgili bu kadar sözünün geçmesinin nedeni ne? ıkınmamak gerekio falan die mi?

anam bide öyle bişey var demi..benim durum vahim o zaman..ıkınmamak içinmi kabız olmamak gerek..yoksa başka bişey mi var.???????

miragecim ben zaten performansı görünce gece boyu tırstım zaten:))))
:17::17::17::17:bi güzelim sorma tavuk poposu gibi:))))):33::33::33::33:
kabız olursan ıkınırsın ıkınmıcan:( her aşaması zor gittikçe doğal hamile olanlara daha çok gıcık oluyorummmmmm:((((((

bu arada her wc de bakıp aman gittiler mi ki korkusu beni psikolojik deli yapar sölimmm:(::50::50::50:

kabız olursan ıkınırsın ıkınmıcan:( her aşaması zor gittikçe doğal hamile olanlara daha çok gıcık oluyorummmmmm:((((((

bu arada her wc de bakıp aman gittiler mi ki korkusu beni psikolojik deli yapar sölimmm:(::50::50::50:

bak bi de onu merak ediyorum, inşallah hiçbirimizin başına gelmez tabi de, merak ettiğimden. tutmadığı zaman regl olduğunda embriyolar fark ediliyo muymuş?

ben şimdiden psikolojiğim...

transferi olan kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniz wcye rahat mı gidionuz kabız olmamak için çabalamaktan korkmaktan yoruldummmm
neler yapıonuz wc olayına:))

canım doktorum bana progesteron iğnesi vermişti transferden sonra başladım ve bebeğimi kaybedinceye kadar yani 3 ay kullandım ve ben aksine 3 ay boyunca ishaldim, normal hayatımda sürekli kabızımdır.

mirage kuzuuu diger topike yazdım ama gelmedin :(( kuzu naptın sen bu ay tedaviye başladınmı ??

kızlar bişey soracam..benim bu ay önce tsh. anti tpo. e2 felan tahlil verip ondan sonra tedaviye gitmem gerek..tahlillerde birinci günü veriliyo..bugün benim bat günüm..henüz kırmızıları görmedim ama kahverengileri gördüm:) sizce tahlil versem ne olur.. çünkü zaman alacak..diyelim değerler normal ertesi gün hemen kalkıp ankara gitmem gerek bunedenle bir an önce halletmek istiyorum..sizce fark ederi mi??

mirage kuzuuu diger topike yazdım ama gelmedin :(( kuzu naptın sen bu ay tedaviye başladınmı ??

selam tubişim...doğru söylüyosun yazdım cevaplara bakmaya unuttum. :)) herşey yolunda giderse salı günü regl olucam. çarşamba doktora gidip ilk iğnemi vurulucam tatlım. sen napıyosun? oğluşun nasıl?

kızlar bişey soracam..benim bu ay önce tsh. anti tpo. e2 felan tahlil verip ondan sonra tedaviye gitmem gerek..tahlillerde birinci günü veriliyo..bugün benim bat günüm..henüz kırmızıları görmedim ama kahverengileri gördüm:) sizce tahlil versem ne olur.. çünkü zaman alacak..diyelim değerler normal ertesi gün hemen kalkıp ankara gitmem gerek bunedenle bir an önce halletmek istiyorum..sizce fark ederi mi??

hiç bildiğim bişey değil be buketim. aslında bunu telefonla doktoruna soramaz mısın? en sağlıklı bilgiyi o verir sana.

canım regl oldum için normalde de çok ağrım oluyo ama iğneden sonra batma şeklinde ağrılar olabilio ama çok ayırtedemiyorum hangi ağrı neyden kaynaklanıo. ama normaldir sonuçta yumurtaları uyarıyorsun. kaç doz kullanıosun canım sen??

ben 125 puregon 75 merional.benimde sancılı bende pek ayırt edemedim ama vurulur vurulmaz bir hareketlenme başladı sanki. neden iki değişik ilaç anlamadım.senin ilaç isim neydi

ismimi listede gördüm teşekkürler..şimdiden heyecan bastı, hadi hayırlısı :)

merhaba arkadaşlar

30 yaşındayım , eşim varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce sonuçlarında bir gelişme olmadı.
Dün itibari ile Tüp bebeğe karar verdik ve hatta başladık. 1. denememiz yani
Dün kendim evde ilk iğnemi yaptım.
ama akşam ishal oldum iğneden sanırım varmı karşılaşan böyle bir durumla

merhaba arkadaşlar

30 yaşındayım , eşim varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce sonuçlarında bir gelişme olmadı.
Dün itibari ile Tüp bebeğe karar verdik ve hatta başladık. 1. denememiz yani
Dün kendim evde ilk iğnemi yaptım.
ama akşam ishal oldum iğneden sanırım varmı karşılaşan böyle bir durumla

merhaba cnm.tedavin hayırlı olsun.bende dün ilk iğnemi yaptım.ama öle birşey olmadı.senin olduysa denk gelmiştir belki.nerden başladın tedavine

arkadaşlar dün kaşm 7.günümdü ve diğer tüp bebekte olduğu gibi 7.günümde erken adet oldum .
bu süreçte donmuşlarla denediğim için zaten adet dönemimde baslamış sadece 1 hafta ilaç kullanmıştım. bu 2.haftamdı yani 2 hafta tam dolmadan adetim geldi. sabaha kadar ağladım yarın tert yapacaktım çünkü.

hersey nasip. dualarınızda unutmayın olur mu?

seneye yaza kadar bir daha deneme yapmayı düşünmüyorum çünkü bedenen çok yıprandım.

ismimi listede gördüm teşekkürler..şimdiden heyecan bastı, hadi hayırlısı :)

rica ederim şekerim.

missangel da bugün doktora gidecekti. aslında merve, demet ve guzelolacakın da test tarihi bellidir. transferleri oldu. söylesenize tabloya ekliyim kırmızı kırmızı test tarihi diye :)

arkadaşlar dün kaşm 7.günümdü ve diğer tüp bebekte olduğu gibi 7.günümde erken adet oldum .
bu süreçte donmuşlarla denediğim için zaten adet dönemimde baslamış sadece 1 hafta ilaç kullanmıştım. bu 2.haftamdı yani 2 hafta tam dolmadan adetim geldi. sabaha kadar ağladım yarın tert yapacaktım çünkü.

hersey nasip. dualarınızda unutmayın olur mu?

seneye yaza kadar bir daha deneme yapmayı düşünmüyorum çünkü bedenen çok yıprandım.

nursimlacım bi dakka ben anlamadım. transferden sonraki 7.günden mi bahsediyorsun? peki dondurulmuşlar bitti mi? canım hayırlısı diycez. isyan etmeyeğiz. şimdi hüzünle bir süre pes ettiğini söylüyorsun. ama 1 hafta sonra yine umutla dolacak için. pes etmiycez nursimla. tamam mı canım benim? toparlanmaya çalış. ben de bugüne kadar hep ağladım, bi faydasını görmedim.

selam arkadaşlar ben aranıza gecen hafta katıldım. bu gün transferimin 7. günü. haftaya salı yani 18 eylül de kan tahliline gideceğim. fakat vajinadan kullandıgım crınone jel den dolayı rahim ağzında posa gibi katı bi madde birikiyor. bu normal mi kafama takılıyor. bilen varsa lütfen yardımcı olun :)

Back