nursimlacım bi dakka ben anlamadım. transferden sonraki 7.günden mi bahsediyorsun? peki dondurulmuşlar bitti mi? canım hayırlısı diycez. isyan etmeyeğiz. şimdi hüzünle bir süre pes ettiğini söylüyorsun. ama 1 hafta sonra yine umutla dolacak için. pes etmiycez nursimla. tamam mı canım benim? toparlanmaya çalış. ben de bugüne kadar hep ağladım, bi faydasını görmedim.
arkadasım evet transferden sonraki 7.günümdü dün ve kanamam oldu. 2 gündür günde 1 kez aldım progestanı , günde 3 kez almam gerekirken. onunda olumsuz bir etkisi oldumu diye sucluyorum kendimi ama hersey nasip tabi.
benim ilk tüp bebek sürecimde vucudum su topladı ilaçlar iğneler yan tesir yaptı yoğun bakımda vs.yattım ben. alttan mudahale ile su cekildi tüp bebek riske girdi yani sonrada kanamam oldu eve gelince. bu sefer donmuşlarla diye cesaretimi topladım yaptırdım tekrar ama iğneler bana yan etki yapıyorlar, ben calışıyorum zaten ve tüp bebek sürecinde ilk günden anormal şişmelerim oldu, doktorların dozu iyi ayarlaması gerekiyor bu nedenle tekrar cesaret edemiyorum arkadasım.
maddi manevi yazı beklemem gerekiyor. öğretmen olduğum için yazın calışmıyorum.
cok cok tesekkür ediyorum canım yanıtın için.