kızlarrr kasıklarımda batma oluyo hayırdır inşallah pek hareketli bebeler çok ağladım ya işaret veriyolar sankimirage ve kanbar yeterin gari iğneleyici konuşmaktan etmekten...kanbar abla aşağıda topiğe geldiğini gördüm korktum vallah ahan da kıyamet kopcak dedm...bitirin boşwerin işin şakası bi kenara...kmse kmsenin ne çektiğini neler yaşadığını bilemez kmse km seye de mecbur deil sanal sonuçta burası
merhaba deriinnnn benimde ilk tüp tedavim. dr banada 225 unıte gonal f baslattı. 2ay once asılamada 100 luk puregone kullanmıştım 6 yumurtam olmustu. bana da dr yumurtalık rezervin iyi dedi ama 225 unıte verdi. once ben de aynı senın gıbı dusundum ama sonra bır v-bıldığı vardır dedım. hepimize aynı dozu verdiyse endıse etme. haydı hayırlısı.
Bizim yaklaşık 1100 sayfalık topiğimizde tek bir kez bile böyle gerginlik olmamıştı bu güne kadar,okumanı tavsiye ederim canım...
Bir de ben sanalda değil de çoğuyla özel de de görüştüğümden ,benim için buradaki dostlar gerçek dostlar ,herbiri benim için çok ama çok değerliler.
Selam kızlar, bu ay tedavi ayınız inşallah herkes güzel sonuçlar alır,bebeğine kavuşur... amh değeri filan takip ediyosunuzdur bende çok düşük kabul edilen bi amh la doğal yolla hamile kaldım (0.42). hepimizin işi çok zor ama yeterki Allah istesin sonunda doğal yolla yada tüple amacımıza ulaşalım yeterMirageeee senin ne zaman başlıyo canım tedavi? Konuşamıyoruz...
kızlar ben çıkıyorum erken uyumam lazım yarın 9 da merkeze gideceğim inş. 10:30 da opu var inş. dualarınızı eksik etmeyin
canım dumanııım ben arada gelip bakıyorum napıyosunuz diye. Bir süre de yeni arkadaşlar gelmiş. Bu aralar yoğunlukla buralardayım işte biliosun. Allahın izniyle haftaya 19u gibi başlıycam. Sen nasılsın nasıl gidio hamilelik?
aysmammmmmmmmmmmmmmmmmm güloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hg meleğimmmmmmmmmm
olabilir sayfa vs sayısı...sizin orda görüştüğünüz bizi bağlamaz...ben mirage ile aranızda olana yorum yaptım
kızlarrr isimleriniz aşağıda siz nerdesiniz???? okuyo musunuz napıyosunuz?
kızlarrr isimleriniz aşağıda siz nerdesiniz???? okuyo musunuz napıyosunuz?
bence sen hiç yorum yapmasan daha iyiydi.
çünkü bağlamaz gibi laflar benim lugatımda yok.
diğerleri yapmaya çalışıyor arayı ,iklimi düzeltmeye çalışıyor.sen neyin peşindesin anlayamadım?
hayırdır amacın ne?
yeşimiiiim yarın ne testi yapcan gülüüüm ?? :)) bakalım sabaha neyle uyanıcaz
geç bakalım dalganı :)) panik hatunum ben
ilk yazdığımda ben de sizin aranızı yapma konusunda konuşmuştum bir derdim yok derdi olan belli...bana ters cvp veren siz oldunuz lafı başka yerden anlıyorsunuz ağır bi havalar vs...kmsenin havası burda sökmez kmse kmseden üstün değil herkes insan...siz önce benm ilk yazdımı ve verdiğinz ukala cvba bakın bence...ve lütfewn topiğin huzurunu bozmayın kaç saattr dertleşmek yerine gerdiğiniz ortamı ve yazılanları okuyo insanlar...
ben şimdi böyle takılıyorum, sen önümüzdeki ay seyret beni. Bütün tükürdüklerimi yalıycam biliyorum. Anın keyfini çıkarıyorum şu anda :))
senden başka bu topikte epeyi kişiyle yazıştım,gayet güzel sohbet ediyorduk...
Bende gerginlik vs.yok.allaha şükür gayet iyiyim..
Temmuz topiğinde de bugüne kadar hiç gerginlik olmamıştır ayrıca,bugün oldu ilk kez.
Senin gergin olduğun kesin ama,hayırdır benle alıp-veremediğin ne?
Senle bir problem yaşamadım ben.
Kimseyle yaşamadım bugüne dekhiçbir topikte.
Herşey tatlıya bağlanmışken,ortalığı geren sensin.
Neden böyle birşey yapma gereği duydun?
Bundaki amacın ne onu anlayamadım.
Ne havası ne sökmesi,ne huzur bozması,ne ukalası ,bu haddini aşan,şuursuzca laflarını sana aynen iade ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?