bugün 9.günüm ve ben gaza geldim idrar testi yaptım sonuç negatif
canımcım eczaneden aldığımız testlerden yaptıysan..onlar erken sonuç vermezler.. zaten belli bi seviyede anca olması gerekki sonuç versin..idrar testlerinin erkenen yapıdığında değil adet günü geçtiğinde yapılınca sonuç verdiği herkesce konuşulur..bence kale alma..sen yoluna devam et..bence bebeklerin seninle.. sen 13. günde kan testi yapacaksın değil mi??bugün 9.günüm ve ben gaza geldim idrar testi yaptım sonuç negatif
canımcım eczaneden aldığımız testlerden yaptıysan..onlar erken sonuç vermezler.. zaten belli bi seviyede anca olması gerekki sonuç versin..idrar testlerinin erkenen yapıdığında değil adet günü geçtiğinde yapılınca sonuç verdiği herkesce konuşulur..bence kale alma..sen yoluna devam et..bence bebeklerin seninle.. sen 13. günde kan testi yapacaksın değil mi??
canımcım eczaneden aldığımız testlerden yaptıysan..onlar erken sonuç vermezler.. zaten belli bi seviyede anca olması gerekki sonuç versin..idrar testlerinin erkenen yapıdığında değil adet günü geçtiğinde yapılınca sonuç verdiği herkesce konuşulur..bence kale alma..sen yoluna devam et..bence bebeklerin seninle.. sen 13. günde kan testi yapacaksın değil mi??
canımmm benm 13.günü randevumun olduğu tarihi c.tesi yi beklicem ama eşim sağolsun o güne peşimize samimi bir arkadaşları takmış tek araba birlikte gidecekmişiz sözde onlarında kontrolü varmış ama ben o gün yalnız olmayı isterdm hani olur ya negatif çıkar belki allah korusun acımı üzüntümü yaşayamam o an kimse beni anlayamaz arkadaşlarımızn 1 tane kızı var tok açın halinden hiç anlarmı?beni sizler gibi kader arkadaşlarım dışında kmse anlamaz...bundan dolayı c.tesi günündn önce gitmek istiyorum tahlile( yarın 10.günüm baktırmak istiyorum
canımmm benm 13.günü randevumun olduğu tarihi c.tesi yi beklicem ama eşim sağolsun o güne peşimize samimi bir arkadaşları takmış tek araba birlikte gidecekmişiz sözde onlarında kontrolü varmış ama ben o gün yalnız olmayı isterdm hani olur ya negatif çıkar belki allah korusun acımı üzüntümü yaşayamam o an kimse beni anlayamaz arkadaşlarımızn 1 tane kızı var tok açın halinden hiç anlarmı?beni sizler gibi kader arkadaşlarım dışında kmse anlamaz...bundan dolayı c.tesi günündn önce gitmek istiyorum tahlile( yarın 10.günüm baktırmak istiyorum
bence söyle eşine bir bahane bulup ekin...
bence de doğru demiş, ama tabi bu al ağır alışveriş torbalarını ordan oraya koştur anlamına gelmiyo de mi? :) ya da koltuk çekmek falan :) yine de biraz dikkat edin canım kendinize. sadece günlük aktivitelerinizi kısıtlamayın yeter herhalde
bence söyle eşine bir bahane bulup ekin...
eşime çok dedim ama ekmez eminim...çünkü aynı sitedeyiz arabamızı takip ediyolar...ya sevinecceğimi bilsem hiç umursamam ama bugnki gibi negatifi görürsem ne halde olurum bilemem
selam kızlar bi süredir gelemedim bilgisayarım yoktu
nasılsınız nasıl gidiyo tedaviler varmı yeni haberler
yeşimcim test için erken tatlım yaa üzme kendini lütfen kan testi için bile en erken 10.gün yada 12.gün diyorlar
biraz daha sabır canım o idrar testine bakma senn
inşallah pozitif sonuçlar alcaz bu arada başın sağolsun dayın için canm
bende iğnelerime başladım lucrin 10 doz yapıyorum bugün 5.iğnem olcak
doğum kontrol hapıda bugün bitiyo sanırım 3-4 gün içinde adet olurum ve adetin 2.günü dr a gitcem durum böyle işte hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah
tşk ederm cnm güzel dileklerin için...seninde tedavin hayırlı olsun arada grmeye çalış topiğe kendini özletme
ilknurcum, sen hş de yaptırdın demi işlemini..memnun kaldınmı..ne düşünüyorsun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?